Tiesitkö, että meditaatio voi olla hyvin yksinkertaista ja jopa nautinnollista!

Tervetuloa rauhoittavalle ja elämykselliselle aistimeditaatiotunnille. Jos et ole aikaisemmin tutustunut meditaatioon tai olet kenties pitänyt sitä hihhulointina – nyt sinulla on erinomainen tilaisuus kokeilla tietoisia läsnäolon harjoitteita hauskasti ja yksinkertaisesti tuttujen asioiden kuten tuntoaistimusten ja kuuntelun avulla!

Arjen hulinassa oman kehomme viestit ja rauhoittumisen tarve jäävät herkästi muiden asioiden ja jatkuvan ajattelun alle. Hyvinvointi ja mielenrauha ovat kuitenkin kallisarvoisimpia asioita, joita ylläpitämällä haastavatkin asiat ja tilanteet avautuvat ja hoituvat tasapainoisemmin.

Tasapainon säveliä -aistimeditaatio

Lauantaina 28.4.2018
klo 13:15-14:45
Hinta: 20 €

  • aisteina tunto ja kuulo
  • alkurentoutus
  • kehon asentotuntomeditaatio -ja sormituntuma, malanauhat
  • ohjattu kuuntelumeditaatio hiljaa sekä musiikin kanssa.
  • Tunnin jälkeen on mahdollisuus ostaa suoraan ohjaajalta kotiin oma malanauhan, jota on käyttänyt meditaatiossa tai valita mieleisensä. Voi käyttää meditaatiossa ja kulkee arjessa mukana vaikkapa ranne -tai kaulakoruna. (Hinta 10 käteinen)
Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kenelle meditaatio sopii?

Meditaatio sopii kaikille. Sinun ei tarvitse olla tutustunut meditaatioon aikaisemmin tai tietää mitään joogasta tai muista itämaisista suuntauksista. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

Aistimeditaatiossa palataan ajatuksista aistien kautta takaisin tähän hetkeen ja vahvistetaan rakastavaa läsnäoloa elämäsi tärkeimpään ihmiseen – sinuun itseesi. Harjoittelemme yksinkertaisia ja arjessa luontevasti toteutettavia tapoja pitää itsemme läsnä tässä ja nyt, paikasta ja tilanteesta riippumatta. Tavoitteena on luoda sisäistä rauhaa arjen keskelle, havaiten ajatustemme ja todellisuuden välisen eron sekä vaihtaen vastustavan asenteen hyväksyntään ja elämästä nauttimiseen.

Mitä kurssi pitää sisällään?

Aistimeditaatiotunnin aikana saat hieman pidemmän kosketuksen siihen, miltä niin sanottu ajattelun nollaaminen tuntuu ja kuinka voit palata siihen aina arjessa omalla tavallasi. Tunti sisältää alkurentoutuksen sekä kaksi aisteihin painottuvaa harjoitusta. Varaathan mukaasi lämpimät ja mukavat vaatteet sekä avoimen mielen. Salissa on käytettävissä joogamattoja ja bolstereita istuma-alustoiksi, mutta voit ottaa mukaasi myös oman meditaatiotyynysi.

Ohjaaja: Hanna Juuti

“Valmistuin joulukuussa 2016 meditaatio-ohjaajaksi, joka samalla loi todeksi pitkäaikaisen haaveeni päästä toteuttamaan läsnäoloa vahvistavaa toimintaa meditaatioiden, rentoutusten sekä aiheeseen liittyvien kurssien muodossa. Ammatiltani olen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja (2003), jonka kautta olen saanut vahvan kokemuksen yksilö -ja ryhmänohjauksesta sekä luovan tavan toimia erilaisissa tilanteissa, kunnioittaen jokaista ihmistä juuri sellaisena kuin hän on.”

Ilmoittaudu mukaan tästä!