Tanssiteema on helppo koreografinen tanssitunti, jolla irrotellaan ja harjoitellaan myös tekniikkaa. Tunnilla lämmitellään teeman askelin, tehdään pieni tanssisarja (tekniikkaa unohtamatta!) ja venytellään lopuksi. Tunnin teemat vaihtuvat muutaman viikon välein.

Tunneilla on vaihtuva teema ja kauden aikana pääset tanssimaan mm. afron, salsan, dancehallin ja jazztanssin pyörteissä. Kunkin viikon teeman näet ilmoittautumiskalenterista.

 

Salsa

Salsassa yhdistyy afrokuubalainen tanssiperinne sekä show- ja jazz-elementit ja jo muutaman perusaskeleen opittuasi voit valloittaa lattariklubit. Tai vaikka oman olohuoneen! Salsan sykkeeseen ja iloiseen meininkiin pääsee Outin tanssitunnilla – tervetuloa nauttimaan myös hyvästä musasta!

Afro

Länsiafrikkalaisen afron askeliin perustuva tanssitunti – rummutus ja askellus vievät mennessään ja tuovat hien pintaan. Afrikkalainen tanssi on hyvin kokonaisvaltaista ja koostuu laajoista liikkeistä. Hiki on taattu ja aerobinen kunto kohoaa huomaamatta.

Jazztanssi

Jazz on tanssilajina monipuolinen, rytmikäs ja energinen. Jazztanssi on pirteä laji, jossa nousee hiki pintaan ja hymy huulille! Tule nauttimaan perinteisen jazztanssin rytmikkäästä liikkeestä Outin rennossa ohjauksessa.

 

Outi on tanssikentän monitaituri joka aloitti tanssin harrastamisen jazztanssilla. Ammattivuosien jälkeen tanssi on jäänyt rakkaaksi harrastukseksi ja toiseksi työksi hoitoalan rinnalla.  Outi on ohjaajana vauhdikas, perusteellinen ja ntohimoinen fiilistelijä! Ohjausvuosia tuli tänä vuonna täyteen pyöreät 20v!