Tanssileirit kesällä 2020

Mistä on Luhtavillan tanssileirit tehty?

Rennoista rytmeistä, vikkelistä varpaista,
kivoista kavereista, mukavista muuveista,
osaavista ohjaajista, kovasta kikatuksesta
sekä yhteisestä hyvästä filiksestä!

Niistä on Luhtavillan tanssileirit tehty!

Kesä on ilon aikaa ja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla kaikkea uutta! Varmista lapselle tai nuorelle kesän  paras elämys, varaammalla paikka innostavalle ja rennon hauskalle tanssileirille!

Leirien ohjelmassa on monipuolisten tanssilajien lisäksi akrobatiaa, pelejä, joogaa, ulkoilua, retkipäivä sekä paljon muuta! Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita!

 Tanssileiri 1 (1.-5.6. 2020) toteutuu suunnitellusti. Kokoontumisrajoitus muuttuu 1.6. 50:hlöön, jolloin voimme toteuttaa max. 16 lapsen tanssileirimme aiempien kesien tapaan. Huomiomme toiminnassamme THL:n ohjeistukset. Seuraamme ohjeistuksia ja jos kokoontumisrajoitukset muuttuvat ennen leirin alkamista, teemme uusia päätöksiä ja tiedotamme niistä mukaan ilmoittautuneita pian.

Lasten tanssileiri 1

210
  • 7-11 -vuotiaat
  • 1.6.-5.6.2020
  • 5 pvä: ma-pe klo 8:30-16:00

Leireille otetaan enintään 16 lasta. Minimiosallistujamäärä on 8.

Leirit tulevat täyttymään varmasti,
joten varaa paikka pian!

Lasten tanssileirit

Ohjelma:

08:30-09:00 Saapuminen liikuntastudiolle
09:00-10:00 Tanssitunti
10:00-11:30 Ulko-ohjelmaa
11:30-12:30 Ruokailu + omaa aikaa
12:30-13:30 Tanssitunti
13:30-14:15 Kehonhuolto (esim. lasten jooga/pilates)
14:15-15:30 Ohjelmaa sisällä ja ulkona
15:30-16:00 Kotiinlähtö

Ohjelma on suuntaa antava ja se voi elää hieman osallistujien toiveiden ja sään mukaan.

Tanssitunnit

Tanssileirillä on kaksi erilaista tanssituntia päivässä:

Aamun tanssitunnilla lajeina on lähinnä street- sekä showtanssi. Street-tanssissa päälajina on hiphop. Show -tanssituntimme perustuvat jazz-tanssin tekniikkaan, jota on maustettu erilaisilla showelementeillä. Tunneilla tehdään vauhdikkaita ja näyttäviä koreografioita uusimpiin radiohitteihin sekä toivekappaleisiin.

Iltapäivän tanssitunti painottuu ilmaisuun ja musiikin rytmeistä nauttimiseen. Teemme tanssisarjoja käyttäen apuna erilaisia välineitä (esim. huivi, pallo) ja lisäksi osallistujat pääsevät improvisoimaan ja tekemään omia tanssisarjoja.

Hauskojen koreografioiden lisäksi harjoitamme tanssitekniikan perusteita aamu- ja iltapäivän tunneilla. Harjoittelemme esimerkiksi jalkatekniikkaa, lattian poikki tehtäviä askelsarjoja, piruettiharjoituksia sekä baletin perusteita. Lisäämme liikkuvuutta venyttelemällä kunnolla kerran päivässä.

Muu ohjelma

Ulkoilemme sään salliessa päivittäin. Vain rankkasateella jätämme ulkoilun kokonaan pois. Ulkona pääsemme leikkimään erilaisia leikkejä, pelaamaan pelejä, heittelemään frisbeetä ja harjoittelemaan tanssia tukevia lajeja vaikkapa nurmikolla. Olemme sään salliessa mahdollisimman paljon ulkona.

Tutustumme muihin tanssia tukeviin lajeihin: temppuilemme, harjoittelemme akrobatiaa ja leikimme. Lounaan jälkeen varataan joka päivä pieni hetki rauhalliseen ohjelmaan, jossa voimme lueskella kirjoja, piirrellä, pelailla lautapelejä tai viettää muuten aikaa yhdessä hieman rauhallisemmin.

Iltapäivän tanssitunnin jälkeen pääsemme kokeilemaan erilaisia kehonhuoltolajeja kuten lasten joogaa ja pilatesta. Kehonhuontuoltotunnit sovitetaan aina ikäryhmälle sopivan tasoiseksi ja tunnit pidetään hauskoina sekä tunnelmaltaan kevyinä. Lajit lisäävät liikkuvuutta, kehotietoisuutta ja auttavat rauhottumaan sekä rentoutumaan.

Retkipäivä

Yhtenä leiripäivänä teemme iltapäivästä vierailun Leppävaaran maauimalaan tai muuhun kohteeseen. Vierailun maksu sisältyy leirin hintaan.

Ruokailu

Lapsille tarjotaan kevyt lounas (esim. keittoa ja voileipää). Lisäksi lapsille tarjotaan kaksi välipalaa: aamu- ja iltapäivällä hedelmiä sekä mehua.

Pystymme huomioimaan erityisruokavaliot vain rajoitetusti.

Ilmoittaudu leireille täältä!

Ohjaajat

Hedvig Lundsten

Kesän 2020 tanssituntien vastuuohjaajana on Hedvig Lundsten. Hedvig on iloinen monitaituri, jonka ensisijaisena harrastuksena tanssi on ollut viidentoista vuoden ajan. Hedvig on tutustunut tanssilajeihin laidasta laitaan. Päälajina oli pitkään showtanssi, mutta myöhemmin myös streetdance ja dancehall. Hedvigin tanssitunnilla tärkeintä on hauskanpito – monipuolinen liikunta tulee kaupan päälle. Hedvig on koulutukseltaan fysioterapeutti ja pilatesohjaaja.

Anne Luhtala

Kesäleireillä Anne vastaa leiritoiminnan kokonaisuudesta. Anne on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (lastenliikunnan syventävät opinnot). Annella on kokemusta useista erilaisista kesäleireistä sekä lasten ja nuorten liikunnanohjaamisesta. Annen kanssa ulkoillaan, leikitään ja temppuillaan.

Tuuli Luhtalampi

Kesäleireillä Tuuli hoitaa juoksevia asioita, ohjaaa joogaa sekä muutamia tanssitunteja.

Tuuli on liikuntastudion omistaja, fysioterapeutti ja hänellä on yli viidentoista vuoden kokemus ja koulutus erilaisten tuntien ohjaamisesta. Tuulin kanssa heittäydytään, hassutellaan ja liikutaan tunnelmasta toiseen.

Ilmoittaudu leireille täältä!