Summer Dance Camp
12-15 -vuotiaille

Tutustu eri tanssilajeihin neljän päivän tiiviskurssilla!

Tällä tiivarilla liikutaan rytmistä ja tunnelmasta toiseen: bouncea hiphopissa, piruetteja showtanssissa, plietä balettitangolla, sheikkausta dancehallissa, lattarifiiliksi salsassa ja musavidoiden muuvit haltuun commercial dance -tunnilla. Lisäksi teemme oheisharjoitteita tutustuen  mm. akrobatiaan, pilatekseen ja joogaan.

Ja mikä parasta – tunnelma on rento etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssista!

Summer Dance Camp

145
  • 12-15 -vuotiaat
  • 10.-13.6.2019
  • 4 pvä: ma-to klo 9:30-15:00

Ohjelma:

9:30-10:00 Saapuminen liikuntastudiolle
10:00-11:00 Tanssitunti
11:00-12:00 Ulko-ohjelmaa (akrobatia, monipuolinen liikkuminen)
12:00-13:00 Ruokailu + omaa aikaa
13:00-14:00 Tanssitunti
14:00-15:00 Kehonhuoltoa
15:00 Kotiinlähtö

Ohjelma on suuntaa antava ja se voi elää hieman osallistujien toiveiden ja sään mukaan.

Tanssitunnit

Nuorten tanssitunneilla on lajeina mm. showtanssi, streettanssi, commercial dance, lattarit ja dancehall.

Hauskojen koreografioiden lisäksi harjoitamme tanssitekniikan perusteita. Harjoittelemme esimerkiksi jalkatekniikkaa, lattian poikki tehtäviä askelsarjoja, piruettiharjoituksia sekä baletin perusteita.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssista!

Muu ohjelma

Ulkoilemme sään salliessa päivittäin. Vain rankkasateella jätämme ulkoilun kokonaan pois. Ulkona pääsemme tekemään erilaisia ryhmäharjoitteita, heittelemään frisbeetä ja harjoittelemaan tanssia tukevia lajeja kuten akrobatiaa vaikkapa nurmikolla.

Lounaan jälkeen varataan joka päivä pieni hetki rauhalliseen ohjelmaan, jossa voimme lueskella kirjoja, pelailla lautapelejä tai viettää muuten aikaa yhdessä hieman rauhallisemmin.

Iltapäivällä tutustumme myös erilaisiin kehoa huoltaviin lajeihin. Ohjelmassa on osallistujien kiinnostuksen mukaan mm. joogaa, pilatesta, lihaskuntoa, venyttelyä, putkirullausta ja akrobatian perusteita.

Ruokailu

Nuorille tarjotaan kevyt lounas (esim. keittoa ja voileipä). Lisäksi tarjolla on välipalaksi hedelmiä sekä mehua. Pystymme huomioimaan erityisruokavaliot vain rajoitetusti.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Kuvia aikaisemmilta leireiltä voit käydä kurkkaamassa Luhtavillan Facebook-sivuilta.

Ohjaajat

Hedvig Lundsten

Kesän 2019 tanssituntien vastuuohjaajana on Hedvig Lundsten. Hedvig on iloinen monitaituri, jonka ensisijaisena harrastuksena tanssi on ollut viidentoista vuoden ajan. Hedvig on tutustunut tanssilajeihin laidasta laitaan. Päälajina oli pitkään showtanssi, mutta myöhemmin myös streetdance ja dancehall. Hedvigin tanssitunnilla tärkeintä on hauskanpito – monipuolinen liikunta tulee kaupan päälle. Hedvig on koulutukseltaan fysioterapeutti ja pilatesohjaaja.

Anne Luhtala

Anne vastaa leiritoiminnan kokonaisuudesta. Anne on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (lastenliikunnan syventävät opinnot). Annella on kokemusta useista erilaisista kesäleireistä sekä lasten ja nuorten liikunnanohjaamisesta.

Tuuli Luhtalampi

Tuuli hoitaa juoksevia asioita sekä ohjaa muutamia tanssitunteja. Tuuli on liikuntastudion omistaja, opiskelee fysioterapiaa ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus ja koulutus erilaisten tuntien ohjaamisesta. Tuulin kanssa heittäydytään, hassutellaan ja liikutaan tunnelmasta toiseen.