Spiraalistabilaatio -workshop

Tule hoitamaan ja tasapainottamaan kehoasi kokonaisvaltaisesti.

Spiraalistabilaatio (SPS) on kehonhallinta- ja terapiamenetelmä, jonka avulla aktivoit kehosi heikkoja ja vapautat kireitä lihaksia sekä lihasketjuja.  SPS-harjoittelu sopii sinulle, joka haluat parantaa selän toiminnallisuutta ja sen seurauksena ehkäistä ja hoitaa selän ongelmia. Tai sinulle, joka haluat monipuolistaa harjoittelua muun urheilun tai kuntoilun lisäksi.  SPS on viime vuosina saanut laajaa arvostusta kansainvälisesti ja onkin nyt suosittu harjoittelu- ja terapiamuoto niin huippu-urheilussa kuin jokaisen meistä ongelmien ennaltaehkäisyssä sekä kuntoutuksessa.

SPS sopii kaikenikäisille liikuntataustasta riippumatta.

Milloin?

La 5.5. 2018 klo 13.15-15.15

Su 6.5.2018 klo 12.45-14.45

Hinta:  60 €
Ohjaaja: Mimmi Koukkari

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Harjoittelussa käytetään kevyitä kuminauhavastuksia, jotka auttavat hahmottamaan kehoa ja tuntemuksia sen toiminnasta. Liikkeet tehdään enimmäkseen seisten.mutta tarvittaessa voidaan käyttää apuna esim. tuolia.  Harjoittelussa keskitytään spiraalilihasketjun lihasten vahvistamiseen, mikä puolestaan auttaa saamaan selän  nikamien väliin tilaa. Näin esim hermopinteistä aiheutuvat kivut voivat helpottua. Pidempään jatkuneen harjoittelun tavoitteena on taloudellisempi liikkuminen ja ryhdin paraneminen sekä hyvä toimintakyky.

SPS-harjoitteet soveltuvat:

● erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon
● selän toiminnallisuuden parantamiseen
● ryhdin, kehonhallinnan ja tasapainon parantamiseen
● kävelyn tekniikan ja koordinaation parantamiseen

Treenin jälkeen olo on kevyt, ryhdikäs ja kannatettu!

Ohjaaja: Mimmi Koukkari

Mimmi on opettanut pilatesta työkseen yli seitsemän vuotta.  Hän on opiskellut myös SlowYoga- sekä Spiraalistabilisaatio-ohjaajaksi.  Mimmille on tärkeää opettaa ihmisille taitoja, jotka hyödyttävät myös liikuntasalin ulkopuolella ja tekevät arjesta nautittavampaa sekä liikumisesta turvallisempaa. Mimmi osaa luoda tunneilleen ilmapiirin, jossa jokainen voi tehdä liikettä oman kehonsa ehdoilla ja jossa on turvallista kysyä ja kyseenalaistaa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!