Skumppapilates

Erilainen ja kuplivan kiva pilatestunti piristää harmaankin lauantain!

Tervetuloa maistelemaan Wonderland by Minna Parikka -kuohuviinejä ja piristämään niin kehoa kuin mieltäkin iloiseen skumppapilatekseen!

Hersyvän hyviä makumaailmoja sekä kutkuttavan hyvältä tuntuvaa liikeettä!

Skumppapilates alkaa tasting-tilaisuudella, jossa pääset maistelemaan kahta erilaista kuohuviiniä. Yhteistyökumppanimme tarjoaa Wonderland by Minna Parikka -kuohuviineistä maisteltavaksi Cava roseen sekä vaalean Cavan. Tasting-tilaisuuden jälkeen pääsemme kehoa huoltavan pilateksen pariin kuplivat lasit käsissä! Täydellinen yhdistelmä lauantaihin!

Skumppapilates 1 (TÄYNNÄ)
Lauantaina 17.10.2020
12:30-13:00 Tasting
13:00-14:00 Skumppapilates

Hinta: 35 €
Tasting: sommelier Anna Sukava
Pilatesohjaaja: Mirva Ohralahti
Paikka: Lime (Timpurinkuja 3)

Enimmäisosallistujamäärä: 16 (mattojen väliin jää 1,2 metriä etäisyyttä jumppakaveriin)
Ikäraja 18v.

Tilaisuudessa otetaan valokuvia (toimittaja paikalla).

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Skumppapilates 2
Lauantaina 17.10.2020
14:15-14:45 Tasting
14:45-15:45 Skumppapilates

Hinta: 35 €
Tasting: sommelier Anna Sukava
Pilatesohjaaja: Mirva Ohralahti
Paikka: Lime (Timpurinkuja 3)

Enimmäisosallistujamäärä: 16 (mattojen väliin jää 1,2 metriä etäisyyttä jumppakaveriin)
Ikäraja 18v.

Tilaisuudessa otetaan valokuvia (toimittaja paikalla).

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Tastingistä asiantuntemusta kuohuviineihin rennolla twistillä

Niin viinien kuin kuohuviinienkään maisteluun ei tarvitse olla vuosikausien kokemusta vaan muutamalla pienellä vinkillä oppii tunnistamaan makuja ja löytämään itselleen maistuvimmat viinit. Tastingissä opit tunnistamaan kuohuviinistä eroja: opit mitkä asiat tuovat viinistä aromit parhaiten esiin ja miksi näitä joskus hassultakin tuntuvia manööverejä tehdään.

Maistelemme Cava -kuohuviinejä ja opit samalla sen valmistusprosessista ja siitä, miten kuohuviini kulkeutuu luoksesi ihanilta viinipelloilta. Tämä tietämys lisää myös arvostusta näitä kuplivia juomia kohtaan. Viinin maistelusta tuleekin mindfulnessia, sillä opit terästämään aistejasi ja olemaan läsnä. Mässäilystä ei ole kyse vaan jopa meditatiivisesta nautiskelusta – hersyviä nauruja unohtamatta. 😉 Pieni määrä alkoholia saattaa rentouttaa juuri oikealla tavalla olemaan tässä ja nyt.

Meidän tasting ei ole nenän vartta pitkin katselua ja sievästi istumista tai muuta ”nillittämistä” vaan fiilis on rento ja itsetuntoa buustaava. Nyt mennään nautinto edellä. Näillä vinkeillä opit luottamaan itseesi ja omaan makuusi! Sinä olet ihana ja olet ansainnut tämän hemmotteluhetken!

Tastingin maailmaan meidät perhedyttäa viiniasiantuntija sommelier Anna Sukava.

Pilatesta skumppalasin äärellä

Tällä pilatestunnilla liikutaan skumppalasia kannatellen, sitä kohotellen ja sopivissa väleissä maistellen! Tunti sopii myös ensikertalaisille eli sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Pilatestunnilla haetaan rankaan pituutta ja ryhtiä ja kehoon vahvuutta ja hallintaa. Osa liikkeistä kehittää myös liikkuvuutta.

Skumppapilates on kuin tiivis ja pirteä läpileikkaus pilateksen mahdollisuuksista, mutta rennolla asenteella ja pilke silmäkulmassa. Pääset tekemään liikkeitä skumppalasin kanssa seisten, istuen, selinmakuulla, kylkimakuulla, päinmakuulla, nelinkontin… tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Ohjaaja: Mirva Ohralahti

Mirva on klassisen pilateksen suurkuluttaja ja koulutettu pilatesohjaaja, joka tuntee myös kuohuviinit. Mirvan ohjaamassa skumppapilateksessa modifioidaan klassisen pilateksen liikkeitä skumppalasin kanssa helpommin lähetyttäviksi ja huolletaan kehoa myös terveyspilateksesta tutuilla liikkeillä.

Ilmoittaudu mukaan täältä!