Shuffle -workshop

Shuffle on näyttävä tanssilaji, jossa jalkaliikkeet ja paikallaan tamppaavat askeleet ovat keskiössä. Tämä laji saa jalat liikkeelle, hien otsalle ja hymyn kasvoille energisen tanssimusiikin tahdissa!

Shuffle -workshop

Lauantaina 14.11.2020
klo 12:15-13:45

Kesto: 1,5 h
Hinta: 40 €
Ohjaaja: Jennie K
Paikka: Lime (Timpurinkuja 3)

Enimmäisosallistujamäärä: 14

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Jennie K tulee pitämään paljon toivotun alkeistason Shuffle -workshopin ensimmäistä kertaa Espooseen Liikuntastudio Luhtavillaan!

Shuffle on tullut monille tutuksi festarien ja erilaisten tapahtumien energisenä tanssityylinä. Shufflen juuret juontavat Australiaan, Melbourneen, jossa laji syntyi 1980-luvun lopussa. Edm-kulttuurin ja sosiaalisen median avulla shufflen suosio on kasvanut – eikä suotta! Kyseessä on koukuttavan hauska laji, jossa muutaman perusliikkeen otettuasi haltuun saat aikaa näyttävät ja hauskat tanssibileet!

Workshopin rakenne

  • Tunti alkaa lämmittelyllä, jossa verrytellään lihaksia myös dynaamisilla venytyksillä sekä nostetaan sykettä.
  • Workshopin aikana harjoitellaan huolellisesti 3 erilaista liikettä (runningman, t-step ja charleston):  Liikkeitä toistetaan paljon, jotta lajin liikekieli löytyy hiljalleen.
  • Liikkeistä koostetaan pieni koreografia (biisinä Alan Walker – Ignite)

Musiikkina tunnilla käytetään konemusiikkia. Joukossa on myös varmasti tunnistettavia biisejä, jotka olet joskus kuullut radiosta, vaikket konemusiikkia muutoin juuri kuuntelisi. EDM-musiikki antaa sopivasti energiaa ja potkua liikkeiden opetteluun.

Kenelle?

Laji sopii myös ensikertalaisille etkä tarvitse aikaisempaa taustaa tästä tai muustakaan tanssilajista. Tule sellaisena kuin olet! Tarvitset itsesi lisäksi vain lenkkarit messiin.

Kyseessä on bounsaava ”pomppulaji” eli jos sinulla on nilkan tai polven kanssa ongelmia, suosittelemme valitsemaan jokin muun workshopin mielekkään treenin saavuttamiseksi.

Luhtavillan asiakkaan palaute Jennien tunneista

”Jennie on taitava tanssija ja iloinen persoona. Hän saa luotua tanssitunnille rennon ilmapiirin, jossa uskaltaa yrittää. Jennie ottaa ensikertalaiset huomioon ja pitää huolen siitä, et kaikki oppii, mutta antaa vinkkejä myös oman tyylin hiomiseen.

Shufflessa on parasta iloinen fiilis ja hyvä musa. Tanssiessa alkaa väkisinkin hymyilyttää! Kivaa on myös se, että ei ole yhtä ainoaa oikeaa tyyliä shufflata.”

Ohjaaja: Jennie K

Jennie on aloittanut shufflaamisen 2016 ja vuosien aikana löytänyt oman tyylinsä, cutting shapes. Shufflen lisäksi Jennie harrastaa myös muita tanssilajeja, kuten heels, commercial ja gogo.

Ohjaajana Jennie on kannustava ja osaa pilkkoa liikkeet helposti omaksuttaviksi paloiksi. Liikkeitä harjoitellaan huolella ja toistetaan monta kertaa. Samalla saat hyvän hien pintaan!

Jennie on tanssinut klubeilla, erilaisissa tapahtumissa sekä Weekend Festival:lla. On esiintynyt suosittujen artistien kanssa lavalla, kuten Robin Schulz, Headhunterz, Slushii ja DVBBS.

Ilmoittaudu mukaan täältä!