tuuli-ultra

Pömppö piukaksi – workshop

Tuntuvatko vatsalihakset heikoilta ja keskivartalon tai tasapainon hallinta vaikealta?
Onko sinulla kipua alaselässä tai lantion alueella?
Eivätkö vatsalihas- ja lantionpohjaharjoitukset tunnu tepsivän?
Mietityttääkö, miten harjoitukset pitäisi OIKEASTI tehdä?
…Olet tullut oikeaan paikkaan!

 

Tule oppimaan keskivartalon ja lantionpohjan toiminnasta, harjoittelusta sekä vaivojen ehkäisystä ja hoidosta asiantuntevassa ohjauksessa!

Workshopin aikana pääset testaamaan mm. ultraäänikuvantamisen avulla oman keskivartalosi ja lantionpohjan lihastesi toimintaa ja saat paljon ohjeita harjoitteluun – olipa kyseessä oireiden ennaltaehkäisy tai kuntoutus.

Tämän workshopin jälkeen ymmärrät paremmin, mistä ongelmat johtuvat ja miten niitä voidaan hoitaa. Opit tekemään sinulle sopivat harjoitukset oikein ja tehokkaasti, ja kehonhallinnan parannuttua huomaat eron varmasti niin kotona, töissä kuin harrastuksissakin!

Ryhmä- ja yksilöohjauksen yhdistämisen ansiosta saat tarkkaa tietoa omasta kehostasi ja oikeat harjoitukset juuri sinulle, mutta hyödyt myös muiden kokemuksista, kysymyksistä ja ideoista.

 

Milloin?

Pömppö piukaksi – workshop
Lauantaina 11.2.2017 klo 13:30-17:30
Hinta: 119 €

Ryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa.

 

Kenelle?

Pömppö piukaksi -workshop sopii sinulle joka haluat kuntouttaa tai ennaltaehkäistä lantionpohjan ja keskivartalon lihasten toimintahäiriöitä. Erityisen hyvin se sopii raskaana oleville ja synnyttäneille, mutta siitä hyötyvät kaikki, jotka tietävät tai epäilevät kärsivänsä lantionpohjan tai vatsan alueen lihasten toimintahäiriöistä.

 

Yksilöllistä testaamista ja ohjausta

Ultraäänikuvantaminen on loistava apu syvien vatsalihasten ja lantionpohjan lihasten havainnollistamiseen sekä tutkimiseen. Kuvantamisella voidaan tutkia lihasten toimintaa reaaliaikaisesti, jolloin näet itse aktivoituvatko lihaksesi oikein.

Vaikeiden harjoitusten oppiminen helpottuu merkittävästi, kun näet liikettä tehdessäsi lihasten toiminnan. Ultraäänikuvantamisen avulla voidaan selvittää, mistä ongelmat johtuvat ja mitkä harjoitukset soveltuvat juuri sinulle parhaiten.

Workshop sisältää testauksia ja ohjausta sekä ryhmässä että yksilöllisesti. Saat workshopista kirjallisen materiaalin, jonka vinkkien avulla pystyt hyödyntämään saamiasi oppeja vielä pitkään jatkossakin.

Ryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa. Pömppö piukaksi -workshopin ohjaajina toimivat fysioterapeutti Sini Tirkkola ja personal trainer Suvi Mattila.

 

Ota askel kohti terveempää oloa ja ilmoittaudu mukaan täältä!

HUOM! Jotta voimme auttaa juuri sinua mahdollisimman hyvin, kuulemme mielellämme jo etukäteen toiveistasi, haasteistasi tai mietteistäsi workshopin aiheisiin liittyen. Ilmittautuessasi kurssille, kirjoita lisätieto / muuta -kohtaan näitä mietteitäsi.