pilates-kuva

Pilateksen keskitason tiiviskurssi

Tervetuloa syventämään pilatesharjoittelua pienryhmäopetuksessa!

Oletko harrastanut pilatesta jo jonkin aikaa ja haluaisit saada hieman yksilöllisempää opetusta? Siinä tapauksessa tämä tiiviskurssi on juuri sinulle! Saat takuuvarmasti yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä perusasioiden syventämiseen ja haastavampien liikkeiden opettelemiseen. Ohjaaja korjaa manuaalisesti asentoja ja antaa osallistujille henkilökohtaisia neuvoja.

Kurssilla käytetään pienvälineinä mm. palloa ja pilatesrengasta.

 

Milloin?

Workshop järjestetään kolmena peräkkäisenä lauantaina.

La 1.10.2016 klo 13:00-14:15
La 8.10.2016 klo 13:00-14:15
La 15.10.2016 klo 13:00-14:15

Kurssin hinta: 60 €

Kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa.

 

Kenelle?

Tämä kurssi sopii sinulle, jolla on jo käsitys pilatesharjoittelun perusteista ja kaipaat hieman lisähaasteita tai harjoittelun syventämistä. Toivomme, että sinulla on jo ehtinyt tulla kokemusta pilatestunneista ja harrastat lajia säännöllisesti (vähintään 10 krt viimeisen puolen vuoden aikana). Näin varmistamme, että ryhmä on sinulle sopivan tasoinen.

Meillä on tarjolla myös alkeistason workshop, josta voit lukea lisää täältä.

 

Yksilöllinen opetus

Kurssi toteutetaan pienryhmäopetuksena, jotta jokaisella on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta. Kurssin opetus toteutetaan workshop-tyylisenä, mikä mahdollistaa vuorovaikutteisuuden, kysymysten esittämisen ja yksilöllisen oppimisen.

Saat takuuvarmasti yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä perusasioiden haltuunottoon. Ohjaaja korjaa manuaalisesti asentoja ja antaa osallistujille henkilökohtaisia neuvoja.

Pienryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa.

 

 

Jos haluat yksilöllisitä opetusta ja päästä harjoittelussasi syvemmälle, ilmoittaudu mukaan kurssille täältä!