Pilateksen alkeet -workshop, paikan päällä sekä etänä (livestream)

Tervetuloa tutustumaan pilatesharjoittelun perusteisiin!

Oletko halunnut kokeilla pilatesta, mutta et ole uskaltautunut vielä tunneille? Tai olet jo kenties päässyt kokeilemaan, mutta et heti löytänyt jutun jujua? Kaipaatko lisää oppia pilateksen perustekniikosta tai tehovinkkejä etäpilatestunneille? Jos näin on, tämä workshop on juuri sinulle!

Pääse pilateksessa jujun juurelle

Pilatesharjoittelu vahvistaa kehoa lempeästi ja lisää liikkuvuutta. Monet ovat kuulleet pilatesharjoittelun eduista ja erityisesti avusta selkäkipuihin. Pilatesharjoittelulla parannat ryhtiä, hengitystekniikkaa, liikkuvuutta ja stressinhallintaa. Menetelmä vahvistaa erityisesti syviä, hyvää ryhtiä ylläpitäviä lihaksia.

Miten näillä yksinkertaisilla ja suhteellisen helpon näköisillä liikkeillä harjoittelun hyödyt saadaan aikaiseksi? Koko harjoittelun ydin on huolellisessa tekemisessä. Liikkeet tehdään hitaasti ja tarkasti. Aluksi vaaditaan tiukkaa keskittymistä, jotta kehon ”sammuneet” lihakset saadaan opetettua työskentelemään uudestaan.

Tämä workshop auttaa aloittelijaa pilatesharrastuksessa alkuun. Saat vinkkejä perusasioiden haltuunottoon. Keskusteleva ilmapiiri mahdollistaa osallistujien kysymykset. Workshopissa huomioidaan myös pilatestuntien toteuttaminen kotona. Saat ideoita vaihtoehtoisille kotoa löytyville pilatesvälineille sekä vinkkejä, joilla pystyt itse ohjaamaan liikkeitä oikeaan suuntaan, vaikka ohjaaja onkin ruudun toisella puolella.

Yksilöllinen opetus

Kurssin opetus toteutetaan workshop -tyylisenä, mikä mahdollistaa vuorovaikutteisuuden ja kysymysten esittämisen. Myös Live Streamiin osallistujat voivat esittää kysymyksiä.

Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Palautetta aikaisemmilta kursseilta

”Asiantunteva ohjaaja, monipuoliset harjoitukset, henkilökohtainen opastus.”

”Kurssissa oli parasta huippuohjaaja, joka jaksoi innostaa ja neuvoa henkilökohtaisesti! Opin paljon pilateksen perusteita liittyen hengitykseen, ydintukeen, perusasentoihin ja siihen, miten tärkeintä on varmistua asennon oikeellisuudesta, jotta saadaan kaikki lihakset mukaan liikkeisiin.”

”Tunnilla tahti oli sopiva. Opin termejä ja tekniikkaa, koska en ollut ennen ollut pilates tunnilla. Nyt voin hyvin osallistua tunneille. Oli myös kiva kokeilla eri välineitä.”

”Toteutustapa oli hyvä, pieni porukka, sillä itselle aina kaikki uusi on liian jännää ja ahdistavaa enkä ryhmätunneilla käy KOSKAAN kun yksin meneminen on sellainen mörkö. täällä ilmapiiri oli todella ”tuttavallinen” ja miellyttävä.”

”Pieni pohjustus historiaan opetti ymmärtämään, miksi tällaista tehdään ja mitä hyötyvaikutuksia sillä on. Kurssi eteni loogisesti. Hyvä, että ope kerkesi keskittyä jokaiseen oppilaaseen harjoituksia tehdessä.”

Pilateksen alkeet workshop

45
 • Lauantai 6.3.2021
 • Klo 11:00-13:00
 • Ohjaaja: Anne Luhtala
 • Lumme -sali (Muurarinkuja)

Pilateksen alkeet workshop LIVESTREAM

36
 • Lauantai 6.3.2021
 • Klo 11:00-13:00
 • Ohjaaja: Anne Luhtala
 • Lumme -sali (Muurarinkuja)

Tervetuloa workshopiin!

Lämpimästi tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan Pilateksen alkeet workshopiin. Workshop pidetään Luhtavillan Lumme -salissa, Muurarinkuja  1, noin 500 m päässä Leppävaaran juna-asemalta.

Ota mukaan kurssille

 • Joustavat vaatteet, pitkähihainen paita
 • sukat riittävät, kenkiä ei tarvita
 • Iso pyyhe lainamaton suojaksi TAI oma jumppamatto
 • juomapullo valmiiksi täytettynä

Liikutaan yhdessä terveinä

Olemme mukauttaneet toimintaamme ja tehneet selkeät ohjeistukset siitä, miten pystymme liikkumaan yhdessä terveinä ja turvavälit huomioiden. Luethan huolella ohjeistuksemme mm. kasvomaskien käyttöön, käsienpesuun ja turvaväleihin liittyen: https://luhtavilla.fi/liikutaan-yhdessa-terveina/

Jos sairastut, etkä pääsekän paikan päälle, saat jokatapauksessa zoom-tallenteen workshopista. Tallenne on katsottavissa kolmen päivän ajan.

FysioLuhtavilla

Joko olet tutustunut FysioLuhtavillan palveluihin? Meiltä saat apua niin istumatyöläisen hartiavaivoihin, himotreenaajan kremppoihin kuin ennaltaehkäisevästi terveen ja liikkuvan kehon ylläpitämiseen! Lue lisää: www.fysioluhtavilla.fi

Tervetuloa workshopiin!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan Pilateksen alkeet workshopiin.  Tunti lähetetään Zoom-alustan kautta.

Osallistuaksesi tunnille sinun tarvitsee vain ladata ilmainen Zoom-sovellus mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi. Saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset seuraamaan LiveStreamia. Workshop tallennetaan ja se on nähtävissä kolmen päivän ajan. Linkki lähetetään sähköpostilla workshopin jälkeen. Voit halutessasi siis kerrata vielä oppimaasi.

Mitä tarvitset tunnille:

 • Pitkä jumppakuminauha/ pitkä kaulahuivi
 • Kotoa löytyviä pilatesvälineitä: tyyny, paksu kirja,
 • Pilatespallo, jonka läpimitta 18 cm jos kotoa löytyy, tarvittaessa tyyny korvaa pallon
 • Joustavat vaatteet, kenkiä et tarvitse
 • jumppamatto tai muu vastaava pehmeä alusta

FysioLuhtavilla

Joko olet tutustunut FysioLuhtavillan palveluihin? Toimimme Lumme-salissa osoitteessa Muurarinkuja 1 Leppävaarassa Espoossa. Lue lisää palveluistamme: www.fysioluhtavilla.fi

Ohjaaja: Anne Luhtala

Anne on monipuolinen ja pidetty ohjaaja, jolla on pitkä tausta erilaisista ryhmäliikunnan ohjauksista. Annen intohimona on liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit, joissa Anne on ohjaajana perusteellinen ja rauhallinen. Annen tunnilla ei kuitenkaan olla suu mutrussa vaan annetaan huumorin tuoda hymy huulille.

Anne on pilatesohjaaja (Pilates Health tasot 1-3) ja on Suomen Pilates yhdistyksen jäsen.