pilates1

Pilateksen alkeet -workshop

Tervetuloa tutustumaan pilatesharjoittelun perusteisiin syvemmin pienryhmäopetuksessa!

Oletko halunnut kokeilla pilatesta, mutta et ole uskaltautunut vielä tunneille? Tai olet jo kenties päässyt kokeilemaan, mutta et heti löytänyt jutun jujua? Kaipaatko lisää oppia pilateksen perustekniikoihin? Jos näin on, tämä workshop on juuri sinulle!

Milloin?

Workshop järjestetään kahtena peräkkäisenä torstaina.

To 23.8.2018 klo 17:00-18:00
To 30.8.2018 klo 17:00-18:00

Kurssin hinta: 36 €
Ohjaaja: Anne Luhtala

Kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa. Kurssi sopii erinomaisesti vasta-alkajille, mutta myös pidempään pilatesta harrastaneille perusteiden kertaamiseen.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Pääse pilateksessa jujun juurelle

Pilates-harjoittelu vahvistaa kehoa lempeästi ja lisää liikkuvuutta. Monet ovat kuulleet pilatesharjoittelun eduista ja erityisesti avusta selkäkipuihin. Pilatesharjoittelulla parannat ryhtiä, hengitystekniikkaa, liikkuvuutta ja stressinhallintaa. Menetelmä vahvistaa erityisesti syviä, hyvää ryhtiä ylläpitäviä lihaksia.

Miten näillä yksinkertaisilla ja suhteellisen helpon näköisillä liikkeillä harjoittelun hyödyt saadaan aikaiseksi? Koko harjoittelun ydin on huolellisessa tekemisessä. Liikkeet tehdään hitaasti ja tarkasti. Aluksi vaaditaan tiukkaa keskittymistä, jotta kehon ”sammuneet” lihakset saadaan opetettua työskentelemään uudestaan.

Tämä workshop auttaa aloittelijaa pilatesharrastuksessa alkuun. Saat takuuvarmasti yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä perusasioiden haltuunottoon. Ohjaaja korjaa manuaalisesti asentoja ja antaa osallistujille henkilökohtaisia neuvoja.

Yksilöllinen opetus

Kurssi toteutetaan pienryhmäopetuksena, jotta jokaisella on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta. Kurssin opetus toteutetaan workshop-tyylisenä, mikä mahdollistaa vuorovaikutteisuuden, kysymysten esittämisen ja yksilöllisen oppimisen.

Saat takuuvarmasti yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä perusasioiden haltuunottoon. Ohjaaja korjaa manuaalisesti asentoja ja antaa osallistujille henkilökohtaisia neuvoja.

Pienryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa.

Ohjaaja: Anne Luhtala

Anne on monipuolinen ja pidetty ohjaaja, jolla on pitkä tausta erilaisista ryhmäliikunnan ohjauksista. Annen intohimona on liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit, joissa Anne on ohjaajana perusteellinen ja rauhallinen. Annen tunnilla ei kuitenkaan olla suu mutrussa vaan annetaan huumorin tuoda hymy huulille.

Anne on pilatesohjaaja (Pilates Health tasot 1-3) ja on Suomen Pilates yhdistyksen jäsen.

Jos olet aina halunnut kokeilla pilatesta, kaipaat yksilöllistä ohjausta tai haluat päästä harjoittelussasi syvemmälle, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan täältä!