Pilateksen alkeet -workshop

Tervetuloa tutustumaan pilatesharjoittelun perusteisiin syvemmin pienryhmäopetuksessa!

Oletko halunnut kokeilla pilatesta, mutta et ole uskaltautunut vielä tunneille? Tai olet jo kenties päässyt kokeilemaan, mutta et heti löytänyt jutun jujua? Kaipaatko lisää oppia pilateksen perustekniikoihin? Jos näin on, tämä workshop on juuri sinulle!

Milloin?

Pilateksen alkeet -workshop
Lauantaina 21.9.2019 klo 10:00-13:00

Hinta: 60 €
Ohjaaja: Anne Luhtala
Sali: Lumme (Muurarinkuja 1)

Kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa. Kurssi sopii erinomaisesti vasta-alkajille, mutta myös pidempään pilatesta harrastaneille perusteiden kertaamiseen.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Pääse pilateksessa jujun juurelle

Pilates-harjoittelu vahvistaa kehoa lempeästi ja lisää liikkuvuutta. Monet ovat kuulleet pilatesharjoittelun eduista ja erityisesti avusta selkäkipuihin. Pilatesharjoittelulla parannat ryhtiä, hengitystekniikkaa, liikkuvuutta ja stressinhallintaa. Menetelmä vahvistaa erityisesti syviä, hyvää ryhtiä ylläpitäviä lihaksia.

Miten näillä yksinkertaisilla ja suhteellisen helpon näköisillä liikkeillä harjoittelun hyödyt saadaan aikaiseksi? Koko harjoittelun ydin on huolellisessa tekemisessä. Liikkeet tehdään hitaasti ja tarkasti. Aluksi vaaditaan tiukkaa keskittymistä, jotta kehon ”sammuneet” lihakset saadaan opetettua työskentelemään uudestaan.

Tämä workshop auttaa aloittelijaa pilatesharrastuksessa alkuun. Saat takuuvarmasti yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä perusasioiden haltuunottoon. Ohjaaja korjaa manuaalisesti asentoja ja antaa osallistujille henkilökohtaisia neuvoja.

Yksilöllinen opetus

Kurssi toteutetaan pienryhmäopetuksena, jotta jokaisella on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta. Kurssin opetus toteutetaan workshop-tyylisenä, mikä mahdollistaa vuorovaikutteisuuden, kysymysten esittämisen ja yksilöllisen oppimisen.

Saat takuuvarmasti yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä perusasioiden haltuunottoon. Ohjaaja korjaa manuaalisesti asentoja ja antaa osallistujille henkilökohtaisia neuvoja.

Pienryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa.

Palautetta aikaisemmilta kursseilta

”Asiantunteva ohjaaja, monipuoliset harjoitukset, henkilökohtainen opastus.”

”Kurssissa oli parasta huippuohjaaja, joka jaksoi innostaa ja neuvoa henkilökohtaisesti! Opin paljon pilateksen perusteita liittyen hengitykseen, ydintukeen, perusasentoihin ja siihen, miten tärkeintä on varmistua asennon oikeellisuudesta, jotta saadaan kaikki lihakset mukaan liikkeisiin.”

”Tunnilla tahti oli sopiva. Opin termejä ja tekniikkaa, koska en ollut ennen ollut pilates tunnilla. Nyt voin hyvin osallistua tunneille. Oli myös kiva kokeilla eri välineitä.”

”Toteutustapa oli hyvä, pieni porukka, sillä itselle aina kaikki uusi on liian jännää ja ahdistavaa enkä ryhmätunneilla käy KOSKAAN kun yksin meneminen on sellainen mörkö. täällä ilmapiiri oli todella ”tuttavallinen” ja miellyttävä.”

”Pieni pohjustus historiaan opetti ymmärtämään, miksi tällaista tehdään ja mitä hyötyvaikutuksia sillä on. Kurssi eteni loogisesti. Hyvä, että ope kerkesi keskittyä jokaiseen oppilaaseen harjoituksia tehdessä.”

Ohjaaja: Anne Luhtala

Anne on monipuolinen ja pidetty ohjaaja, jolla on pitkä tausta erilaisista ryhmäliikunnan ohjauksista. Annen intohimona on liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit, joissa Anne on ohjaajana perusteellinen ja rauhallinen. Annen tunnilla ei kuitenkaan olla suu mutrussa vaan annetaan huumorin tuoda hymy huulille.

Anne on pilatesohjaaja (Pilates Health tasot 1-3) ja on Suomen Pilates yhdistyksen jäsen.

Jos olet aina halunnut kokeilla pilatesta, kaipaat yksilöllistä ohjausta tai haluat päästä harjoittelussasi syvemmälle, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan täältä!