parisalsa2

Oletko koskaan haaveillut parisalsan tanssimisesta? Salsassa yhdistyy afrokuubalainen tanssiperinne sekä show- ja jazz-elementit ja jo muutaman perusaskeleen opittuasi voit valloittaa lattariklubit. Tai vaikka oman olohuoneen!

Tällä tunnilla opetellaan parisalsan perusteita aivan alkeista lähtien. Kurssilla käydään tarkasti läpi perusaskeleet, askeleiden rytmi sekä vienti. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta mistään tanssilajeista!

Tunnilla tanssitaan pääasiassa oman parin kanssa. Viemisharjoitusten aikana on hyödyllistä kokeilla tanssimista muiden kanssa, joten silloin vaihdetaan pareja hetkeksi (halutessaan).

Tervetuloa liikkumaan hyvällä fiiliksellä puolison, ystävän tai vaikka naapurin kanssa!

 

Parisalsan alkeet
Lauantaina 19.11.2916 klo 12-14

Kesto: 2 h
Hinta: 30 € / osallistuja

Ilmoittaudu mukaan täältä!

 

 

Opettaja: Héctor Garcíahector

Tuuli kävi Hectorin opettamalla parisalsan alkeiskurssilla ja ihastui Hectorin rentoon, mutta samalla tarkkaan tyyliin opettaa salsaa. Hector on opettajana sympaattinen ja humoristinen – ja huomioi myös hyvin ”hieman kankeammat” suomalaismiehet. 😉 Hectorin tunneilta lähdetään hiki puserossa ja hymy huulilla.

Héctor on viihtynyt tanssilattioilla ja esiintymislavoilla pienestä pitäen. Kotimaassaan Kuubassa hän esiintyi lukuisissa juhlissa ja tapahtumissa, sekä toimi tanssinopettajana matkailijoille. Suomessa hän on työskennellyt tanssinopettajana ja esiintymisryhmissä. Lisäksi Héctor on menestynyt loistavasti kilpailuissa – taskussa on jo mitali latino show -tanssin SM-kisoista (2009 ja 2010) sekä reggaetonin Suomen mestaruus 2009.

Kuva lainattu: Tanssikoulu SalsaStudio