Ystävänpäivän parijooga

Tervetuloa fiilistelemään ystävänpäivän parijoogaan yhdessä puolison, kaverin tai vaikka kaiman kanssa! Lempeää liikettä ja hauskaa yhdessäoloa!

Ystävänpäivän parijooga

Perjantaina 14.2.2020
klo 18:30-19:30

Lumme-sali (Muurarinkuja 1)
Ohjaaja: Tuuli Luhtalampi
Hinta: 20€/hlö

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Voitte molemmat ilmoittautua erikseen mukaan tai voit ilmoittaa parisi samalla, kun ilmoittaudut itse. Jos ilmoitat molemmat samalla lomakkeella, kerro parisi nimi lisätiedoissa. Huomaa, että tällöin laskutamme molempien osuuden samalla laskulla.

Läsnäoloa ja lempeää liikettä

Parijoogan tarkoituksena on liikkua lempeästi yhdessä oman parin kanssa ja olla aidosti läsnä. Joogalle tyypillisten liikkeiden tekeminen samaan tahtiin parin kanssa on hauskaa, rentouttavaa ja luo läheisyyden tunnetta. Yhdessä tekeminen on hauskaa, mutta lisäksi parista on oikeasti hyötyäkin liikkeissä. 😉 Pari kehollaan vuoroin avustaa, ohjaa, syventää tai haastaa liikettä.

Parijoogassa olemme jooga-asennoissa kosketuksessa omaan pariin. Kosketus lisää ihmisen hyvinvointia. Se vähentää stressiä, vähentää ärtyneisyyttä ja levottomuutta, parantaa unen laatua, parantaa keskittymiskykyä ja rauhoittaa. Lopputunnin parihieronta ja rentoutus antavat loppusilauksen yhteiselle kokemukselle.

Mitä tunnilla tehdään?

  • Parijooga alkaa yksin sekä parin kanssa yhdessä tehtävillä hengitysharjoituksilla, jotka auttavat rauhoittumaan ja rentoutumaan.
  • Suurin osa tunnista keskittyy parin kanssa yhdessä tehtäviin joogaliikkeisiin ja -asanoihin. Joogaliikkeet kehittävät kehonhallintaa ja tasapainoa sekä lisäävät liikkuvuutta ja samalla vahvistavat kehoa.
  • Päätämme tunnin pieneen parihierontaan ja loppurentoutukseen.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi notkea, ikinä joogannut tai tietää joogasta ennakkoon mitään. Kaikille löytyy varmasti sopiva variaatio liikkeistä.

Ohjaaja: Tuuli Luhtalampi

Tuuli on fysioterapeutti sekä jooga-ohjaaja. Tuuli  lähestyy opetuksessaan joogaa lempeästi ja maanläheisesti turvallisen tekniikan kautta. Tuuli näkee joogan fyysisenä harjoituksena, josta voi oppia myös paljon tapoja mielen rauhoittamiseen, lempeyteen ja itsetuntemukseen.

“Hyödynnän parijoogassa niin joogan lempeämpiä kuin dynaamisempiakin muotoja. Annan mielelläni runsaati erilaisia vaihtoehtoja, jotta jokainen löytää itselleen sopivan liikkeen tai asennon. Tärkeintä ei ole, miltä jooga-asento näyttää van miltä se tuntuu. Tervetuloa nauttimaan oman parin kanssa yhteisestä ajasta, liikkumaan, nauramaan ja rentoutumaan!”

Ilmoittaudu mukaan täältä!