Painonpudotus ei ole pikajuoksua – se on maratoni.

Jos tavoitteenasi on
– pysyvä painonpudotus
– energisempi olo
– terveellisempien elämäntapojen löytäminen

on tämä kurssi juuri sinulle!

Tältä kurssilta et saa hötkyilyä, pikadieettejä tai tuulesta temmattuja lupauksia pudotettavien kilojen määrästä. Tältä kurssilta saat käytännöllisiä oppeja, joiden avulla muutat elämäntapojasi terveellisemmäksi askel askeleelta. Pysyvä painonpudotus ei ole kalorien laskentaa, se on elämäntapamuutos.

 

 

Mitä sitten saat?

Syyskuun 2016 alussa alkaa 9 kuukauden mittainen painonpudotuksen pienryhmävalmennus. Valmennuksen aikana opit paljon luonnollisesta, terveellisestä ravinnosta ja ateriarytmistä, aktiivisesta elämäntavasta, hyvästä unesta, stressitasojen laskemista ja kaikesta muusta, jolla on vaikutusta elämänlaatuusi.

Painonpudotus tulee näiden uusien tapojen oppimisen kautta luonnostaan omaa tahtia. Toisilla se käy nopeammin, toisilla hieman hitaammin. Jotta saisit oikeasti pysyviä, koko loppuelämän kestäviä tuloksia, ei asioita voi kiirehtiä liikaa. Minä kuitenkin valmentajana huolehdin siitä, että sinä pääset jatkuvasti eteenpäin pienin, sinulle sopivin askelin eikä kurssi mene haahuiluksi.

 

 

Yhdeksän kuukauden valmennus sisältää:

 • 14 pienryhmätapaamista
 • 4 yksilötapaamista valmentajan kanssa
 • Alku-, väli- ja lopputestaus: kehonkoostumusmittaus, kuntotesti, liikkuvuustestaus loukkaantumisriskien kartoittamiseksi
 • Ravinto- ja liikuntaohjelma
 • Edistymisen seuranta ja motivointi
 • Valmentajan jatkuva tuki: sähköpostitse, puhelimitse, kasvotusten

 

4.9.2016-21.5.2017
Hinta: 800 € eli vain 89€/kk

Valmennusryhmään otetaan 5-12 osallistujaa. Pienessä ryhmässä keskustelu viriää helpommin ja osallistujat saavat pienryhmätapaamisesta enemmän irti. Jokaisen toiveet ja tavoitteet pystytään huomioimaan yksilöllisesti.

Meiltä saat kaikki tarvittavat eväät sekä tsemppauksen onnistumiseen – loppu on omasta motivaatiostasi kiinni.

 

 

Valmentaja: Tuuli Luhtalampi

Tuuli on liikuntastudion omistaja ja hyvinvointivalmentaja, joka tunnetaan aidosta läsnäolosta ja iloisesta asenteesta. Tuuli näkee ihmisen kokonaisuutena ja pitää hyvinvoinnon rakentamisen perustana itsetunnon kohottamista ja tervetta kroppaa. Tuuli tarjoaa konkreettisia ratkaisuja rennolla asenteella ja panostaa juuri sinun tarpeidesi ja hyvinvointisi huomioimiseen tapahtuisi se sitten yksilövalmennuksessa tai ryhmässä.

 

tuuli-manuHei sinä! Odotan jo innokkaasti ensimmäistä tapaamistamme syyskuussa! Voit tästä lukaista hieman taustastani ja valmennustyylistäni.

Minulla on pitkä (hui! – 12 vuoden) kokemus ryhmäliikunnan ohjaajana ja sieltä olen intohimoni perässä ponnistanut laajemminkin hyvinvointialalle. Olen suorittanut hyvinvointivalmentajan sekä ravintovalmentajan koulutukset. Parhaillaan opiskelen fysioterapeutiksi. 

Valmentajana olen monipuolinen. Pyrin huomioimaan jokaisen yksilölliset lähtökohdat mm. auttamalla löytämään jokaiselle itselleen sopivan ruokavalion ja liikuntaohjelman, ehdottamalla keinoja kohdata arjen haasteita ja perhe-elämän kiireitä sekä auttamaan motivaation ylläpidossa ja mahdollisten repsahdusten kohtaamisessa. Jokainen meistä on yksilö, ja se mikä toimii yhdelle, ei välttämättä olekaan paras vaihtoehto toiselle. 

Suhtaudun painonpudotukseen kokonaisvaltaisesti siten, että tavoitteena ei ole pelkän vaa’an lukeman pudottaminen vaan terveempi ja vireämpi keho ja mieli. Pysyviä tuloksia saa rauhallisella elämäntapamuutoksella. Painonpudotukseen vaikuttaa ravinnon ja liikunnan lisäksi olennaisesti mm. lepo ja palautuminen, stressi, itsetunto, ja niiden vaikutus huomioidaan mahdollisimman hyvin. Painoa pudotetaan järkevästi pienillä muutoksilla, jotka on mahdollista säilyttää koko lopun elämän. Ei ihmediieteillä, näännyttämisellä tai turhalla stressaamisella. 

 

 

Palautteita:

”Mukavat ja motivoivat liikuntasessiot. Olin erittäin tyytyväinen kurssin monipuoliseen sisältöön.”

”Positiivisuus, hyvä tuki ja se että vetäjiä näki pitkin viikkoa liikuntatunneilla. Kurssi ylitti odotukset.”

”Hyvät tsempparit! Mukavat kanssapudottajat, ryhmähenki ja kannustus. Oli mukava saada välillä henkilökohtaista valmennusta.”

”Opin hölkkäämään! Järkevyys, ei tarkoituskaan olla ihmedieetti.”

”Tosi hyvä kurssi. Ihan eri fiilis nyt kuin alussa. Paino tippui hyvin ja alkuvaikeuksien jälkeen sai liikunnankin hyvin käyntiin. Olen tyytyväinen. Hyvät ohjeet, joihin varmasti palaan myöhemminkin.”

”Kurssin tietopaketti on ollut erinomainen! Olen saanut paljon hyviä vinkkejä ja itselle ihan uutta ja muutokseen merkittävää tietoa. Maailman suurin kiitos ja halaus Tuulille! Sinulla on hienoa ammattitaitoa ja mikä vielä tärkeämpää, niin aito lämmin välittäminen jokaisen hyvinvoinnista. Kiitos avoimuudestasi ja suoran rehellisestä otteesta ryhmän vetämisessä.”

 

 

Kurssin aikataulu

 

1. tapaaminen su 4.9.2016 klo 14:15-16:15

 • Käytönnön asioita
 • Alkutestaus
 • Tavoitteen asettaminen


Muut tapaamiset syyskaudella:
sunnuntaisin klo 14:15-15:45

su 11.9.2016
su 18.8.2016
su 9.10.2016
su 30.10.2016
su 20.11.2016
su 11.12.2016 (välitestaus)

 

 • Paneutuminen tiettyyn teemaan keskustellen: aiheina mm. ruokavalio ja ateriarytmi, arkiliikunta, lepo ja rentoutuminen, stressinhallinta
 • Treenit ulkona (esim. sauvakävely, juoksulenkki tai muu ulkotreeni) tai sisällä salissa, harjoituksen intensiteettiä nostetaan kurssin edetessä
 • Kehityksen seuranta, fiilisten vaihtaminen ja ryhmän tuki, motivointi
 • Vuoden viimeisellä kerralla välitestaukset (kehonkoostumus, kuntotestit)

 


Tapaamiset kevätkaudella:
sunnuntaisin klo 14:15-15:45

su 15.1.2017
su 29.1.2017
su 12.2.2017
su 5.3.2017
su 2.4.2017
su 23.4.2017
su 21.5.2017 (lopputestaus)

HUOM! Kevätkauden 2017 aikatauluihin saattaa tulla pieniä muutoksia.

 • Paneutuminen tiettyyn teemaan keskustellen
 • Treenit ulkona (esim. sauvakävely, juoksulenkki tai muu ulkotreeni) tai sisällä salissa, harjoituksen intensiteettiä nostetaan kurssin edetessä
 • Kehityksen seuranta, fiilisten vaihtaminen ja ryhmän tuki, motivointi
 • Viimeisellä kerralla lopputestaus (kehonkoostumus, kuntotestit), tavoitteissa eteneminen, ohjeita jatkoa varten

 

 

Yksilövalmennukset sovitaan jokaisen kanssa erikseen, siten että valmennuskertoja on kaksi syksyllä ja kaksi keväällä. 

 

Maksuaikataulu

Yhdessä erässä
Eräpäivä 15.9.2016: 800 €

Kahdessa erässä
Eräpäivä 15.9.2016: 405 €
Eräpäivä 15.1.2017: 400 €
Lisäkulu 5€, hinta yhteensä 805 €

Kuukausimaksulla
89 €/kk
Eräpäivä kunkin kuun 15.pvä
Lisäkulu 10€ ensimmäiseen laskuun, hinta yhteensä 810€

 

Kurssimaksun voi maksaa kokonaan tai osittain myös liikuntaseteleillä.

 

Jos haluat energisemmän olon ja parantaa elämänlaatuasi muutenkin, liity pienryhmään ja saavutamme tavoitteesi yhdessä järkevillä ja kestävillä muutoksilla.

Tartu tilaisuuteen nyt, sillä seuraava ryhmä starttaa vasta ensi vuonna! Ilmoittaudu mukaan täältä!

 

 

Tai kysy rohkeasti lisää kurssista:

Tuuli Luhtalampi
040 7421500
[email protected]