Naperosirkus 10kk – 2v.

Tervetuloa koko perheen yhteiseen liikuntahetkeen!

Perheille suunnatut tuntimme ovat lapsen ja vanhemman yhteistä aikaa, jonka tarkoituksena on ilon ja virkistyksen tuottaminen lapselle sekä vanhemmalle. Tarjoamme syyskaudella 2018 naperosirkusta alle 2-vuotiaille. Tätä nuoremmille on tarjolla mm. BabyPilates sekä BabyDance. Yli 2-vuotiaat liikkuvat yhdessä vanhemman kanssa perheliikuntatunneilla.

Naperosirkukseen voi tulla 10 kuukauden ikäisen lapsen kanssa, joka liikkuu jo itsenäisesti kontaten ja opettelee kävelemistä. Tunti on suunnattu kaikille liikkumaan opetteleville alla 2-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen.

Värikästä sirkustelua

Naperosirkus tukee lapsen normaalia kasvua ja kehitystä. Naperosirkuksessa kehitetään liikunnallisia perustaitoja turvallisessa ympäristössä oman vanhemman, kummin tai vaikka mummin kanssa. Naperosirkustunneilla toimitaan lasten ehdoilla, mutta myös vanhempien liikunnalliset tavoitteet on huomioitu yhteisissä tehtävissä.

Naperosirkustunneilla liikutaan ja lorutellaan sirkusteemojen parissa, harjoitellaan tasapainoilua ja pariakrobatiaa, tehdään yhteisiä jumppatemppuja sekä tutustutaan iloisen värikkäisiin liikuntavälineisiin. Tunneilla hyödynnetään paljon mielikuvitusta sekä musiikkia.

Miksi on tärkeää, että perhe liikkuu yhdessä?

Vanhemmat ovat lapsen tärkeimpiä roolimalleja. Lapset oppivat elämäntavat ja tottumukset jo varhain, minkä vuoksi myös liikkumisen malli saadaan kotoa. Liikunnallisen elämäntavan omaksuminen on helpompaa, kun myös vanhemmat suhtautuvat positiivisesti liikuntaan ja liikkuvat säännöllisesti. Toistuvat liikuntatuokiot ohjaavat koko perhettä kohti liikunnallisempaa ja terveempää elämäntapaa. Yhdessä liikkuminen lisää perheen yhteistä aikaa ja vahvistaa perheen sisäisiä suhteita.

Syyskausi 2018

Naperosirkus 10kk-2v.

192
  • 26.8.-16.12.2018
  • 16 x 45min
  • Sunnuntaisin klo 10:00-10:45
  • Lime-sali (Timpurinkuja)

mari-kortelainenOhjaaja: Mari Sarekoski

Mari on  ryhmäliikunnan ohjaaja, joka tunnetaan iloisesta asenteesta ja monipuolisuudesta. Mari on koulutukseltaan liikuntaneuvoja, jolle on kertynyt lähes kymmenen vuotta ohjauskokemusta eri ikäisten parissa – kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Erityisen lähellä Marin sydäntä ovat tunnit, joilla perheet liikkuvat yhdessä.

Marin tunneilla ei kukaan joudu seisoskelemaan vaan niin aikuiset kuin lapsetkin pääsevät touhuamaan. Mari hyödyntää paljon musiikkia ja mielikuvitusta sekä varmistaa, että eri-ikäisten lasten kehitystaso tulee huomioiduksi.