polttari-1000pxPolttarit

Haluatteko juhlistaa polttari- tai syntymäpäiväsankaria liikkuen?

Järjestä ystävien kesken unohtumaton päivä! Hauska ja hullutteleva Zumba-tunti, seksikäs ja humoristinen burleski/showtanssi, rauhallinen ja rentouttava joogatunti, naisenergiaa täynnä oleva Piloxing-tunti, armeijatyylinen ryhmätreeni sekä monia muita vaihtoehtoja. Kysy lisää ja luomme juuri teille sopivan ohjelman!

Hinta-arvioita:

Liikunnallinen ohjelma 45-90 min: 130-200 €
Tila- & saunavuokraus 40 € /h
Pyyhevuokra 5 €/kpl

Tiloihimme saa myös tulla kauneudenalan ammattilaisia ja hierojia tekemään hoitoja yksityistilaisuuksien yhteydessä.

 

 

 

pelletLasten synttärit

Miltä kuulostaisivat liikunnalliset synttärit meidän tiloissamme? Ei kodin siivoamista, sotkua, järjestelyä – kutkuttaako?

Ohjaajillamme on useamman vuoden kokemus lasten kanssa työskentelystä ja voimme loihtia hulvattomia liikuntahetkiä mm. eri tanssilajeihin, lasten zumbaan (Zumba Kids), peleihin tai vaikka pihaleikkeihin uppoutuneena. Myös liikunnalliset teemasynttärit ovat suosittuja. Teemoina mm. inkkarit, viidakko, merirosvot, prinsessat, jne.

Kysy lisää ja aloitetaan suunnittelu yhdessä!

 

Ideoita lasten syntämäpäiville:

Lasten synttäreiden kesto on yleensä noin 2 tuntia. Synttäreille löytyy parhaiten vapaita aikoja lauantaisin klo 14-18 välillä.

 • Tanssisynttärit
  Tanssitunti 45-60min. Vaihtoehtoina mm. Zumba Kids, show-tanssi, street-tanssi. Mahdollisuus rakentaa tanssitunti ja lajit toiveiden mukaan tai vaikka synttärisankarin lempikappaleeseen.
 • Temppusynttärit
  Akrobatiaa (käsilläseisontaa, break dance -tyylisiä temppuja, kehonhallintaa), temppurata, hauskoja yhteisiä leikkejä.
 • Teemasynttärit
  – Liikuntahetki rakennetaan erilaisista liikunnallisista ja musiikillista leikeistä ja tanssipätkistä. Mielikuvitustunnilla on tanssin lisäksi mm. erilaisia ryhmätyöskentelyä vaativia tehtäviä, akrobatiaa, leikkejä, yms.
  – Tanssillisen tai liikunnallisen ohjelman lisäksi voidaan sisällyttää teemaan sopivaa askartelua tai vaikka ystävyyskorttien teko, lahjojen avaus yms.
  – Teemoina esimerkiksi: karnevaalit, kissat, keijut, viidakko, jne toiveiden mukaan. Myös Monster High, Frozen sekä muut uudemmat teemat.

 

Hinta:

Tilavaraus 40 € / tunti
Tanssin-/liikunnanopetus 120 €

Tarjoilut voi tuoda itse tai voimme järjestää ne.

Meidän järjestämiin tarjoiluihin kuuluu: valmiskakku, mehua & limua, hedelmiä (kauden mukaan esim. vesimelonia, viinirypäleitä, banaania, porkkana- & kurkkutikkuja), keksiä, sipsiä, karkkia. Tarjoilut max 10 hengelle. Jos osallistujia on enemmän, tulee hintaan lisää 5 €/ lapsi.

Tarjoilut 100 € (10 lasta)