Movement
– kehonpainoharjoittelun tiiviskurssi

Kehonpainoharjoittelu on trendiksi muodostunut treenimuoto, jossa lähestytään liikuntaa luonnollisuuden ja ihmisen alkuperäisten liikemallien näkökulmasta. Mistään uudesta lajista ei kuitenkaan ole kyse, sillä perusideana on lihaskuntoharjoittelu oman kehon painolla.

Milloin?

Tapaamme 28.4.-19.5.2019 neljänä sunnuntaina klo 17-18.

Kesto: 4 x 55min
Hinta: 56 €
Ohjaaja: Sami Obele
Paikka: Lime-sali (Timpurinkuja 3)

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa

Movement -tunti koostuu monipuolisista liikkeistä, jotka avaavat ja vahvistavat kehoa jokaisessa liikesuunnassa. Harjoitukset kehittävät lihasvoimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Lähes jokaisessa liikkeessä harjaantuu keho kokonaisuutena, mikä takaa monipuolisen treenin.

Tällä tunnilla valmistellaan kehoa perusliikkeisiin huolellisilla lämmittelyliikkeillä ja harjoitellaan liikkeiden progresissioita, jolloin jokainen löytää itselleen sopivan variaation.

Kehonpainoharjoitteita tehdään liikepattereissa ja harjoittelu etenee helpommista liikkeistä kohti haastavampia. Lopuksi tunnilla opittuja liikkeitä yhdistellään virtaaviksi liikesarjoiksi.

Kehonpainoharjoittelu sopii kaikille perusterveille

Jokainen treenaa omaan tahtiinsa, joten tunti soveltuu niin rapakuntoiselle kuin kovassa tikissäkin olevalle.

Tunnilla tehdään paljon harjoitteita kyykyssä sekä käsien varassa, joten suosittelemme polvi- tai rannekipuisia valitsemaan muita tunteja tarjonnastamme mielekkään treenin varmistamiseksi.

Ohjaaja: Sami Obele

Sami on hymyilevä ja lämmin persoona sekä kehonpainoharjoittelun konkari. Tekniikasta tarkka Sami pitää huolen siitä, että saat tehokkaan ja monipuolisen treenin. Treenaaminen on hauskaa ja Samin tunneilla pääset tutustumaan myös treenikavereihin parin kanssa tehtävien harjoitteiden lomassa.

”Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni ja todennut monipuolisen liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulkevan käsi kädessä. Olen mm. toiminut kouluttajana armeijassa, työskennellyt ravintola-alalla sekä kierrellyt Aasiaa mallin töissä. Jossain vaiheessa päätin kuitenkin tehdä harrastuksesta itselleni työn ja kouluttauduin liikunta-alalle. Nyt olen toiminut päätoimisesti liikunta-alalla jo yli 10 vuotta yksilö- ja ryhmävalmennusten parissa. Erikoisalaani ovat kahvakuula- ja kehonpainoharjoittelu, cross training sekä ravintovalmennus.”

Ilmoittaudu mukaan täältä!