Metsämotokerho kesällä ja syksyllä 2017

Vilkas lapsi – tervetuloa!

Erityislapsi – tervetuloa!

Varovainen lapsi – tervetuloa!

 

Luonnossa liikkumisen iloa

Liikuntastudio Luhtavilla järjestää kesällä ja syksyllä metsäelämyksiä koko perheelle. Yhteisillä metsäretkillä lapsi saa monenlaisia aistielämyksiä yhdessä perheen ja ryhmän kanssa. Tavoitteena on edistää lapsen luottamusta omaan kehoonsa, ympäristöönsä ja muihin ryhmän jäseniin. Opimme yhdessä, miten luonnossa voi ja saa liikkua turvallisesti ja monipuolisesti.

Luonnossa liikkuminen lisää lapsen hyvinvointia sekä harjoittaa muun muassa motoriikkaa monipuolisesti.

Metsässä oleilu:

vähentää stressiä ja parantaa keskittymiskykyä

lisää leikin ja liikkumisen luovuutta

parantaa koordinaatiota

kehittää lapsen havainto- ja päättelykykyä

tarjoaa monipuolisia aistielämyksiä koko perheelle

 

Aikataulu & hinta

Kokoonnumme Liikuntastudio Luhtavillan eteen ja kävelemme yhdessä lyhyen matkan luonnon äärelle. Huonon sään yllättäessä liikumme ja leikimme sisätiloissa klo 10:00-10:50.

Retkeen kuuluu myös yhteinen eväshetki. Varaathan siis mukaan lapselle sopivaa juotavaa (vesi+mehu) ja pientä purtavaa (voileipä, välipalapatukka, hedelmiä tms.).

Kunkin retkipäivän vähimmäisosallistujamäärä on 5 lasta. Jos ilmoittautuneita on vähemmän, retki ei kyseisenä päivänä toteudu.

Lauantai 10.6.2017 klo 10:00-11:30
Lauantai 19.8.2017 klo 10:00-11:30

Hinta: 20 € / lapsi / krt, saman perheen sisarus 5€, vanhemmat veloituksetta

 

Ilmoittaudu mukaan täältä!

 

Ohjaajat

Ohjaajina ovat Luhtavillan motokerhoista ennestään tutut ohjaajat, Riia Turpela ja Mari Laine.

Mari Laine (os. Fisk) on fysioterapia-opiskelija, joka tunnetaan iloisesta ja avoimesta luonteestaan. Mari uskoo positiivisen ohjauksen voimaan sekä aitoon kuunteluun ja läsnäoloon. Mari haluaakin juuri tukea lapsia löytämään vahvuuksiaan ja rakentamaan itseluottamustaan omana, ainutlaatuisena itsenään. Fyssariopintojen lisäksi Marilla on taustalla personal trainer -tutkinto.

Riia Turpela on fysioterapia-opiskelija, jolla on useamman vuoden ohjauskokemus sekä pitkä urheilutausta. Riia on innostava ja iloinen ohjaaja, joka nauttii lasten kanssa työskentelystä. Riian ohjaustavasta paistaa into tekemiseen ja hän tempaisee jokaisen mukaansa.