Livestream Kuntonyrkkeily

Haluatko löytää lajin, jossa saat treenattua koko kehon samalla kertaa?

Onko sinulla lihasjännityksiä hartioissa, ja haluat helpotusta jumeihin liikunnalla?

Haluatko liikkua innostavalla ja hauskalla tavalla niin, että kunto ja olo kehossasi paranee kuin huomaamatta?

Luhtavillan livestream kuntonyrkkeily on luotu sinulle, joka haluat

 • Löytää lajin, joka on hauskaa ja innostaa liikkumaan

 • Nauttia liikunnasta oman taitotasosi mukaan

 • Treenata koko kehon lihakset samalla kertaa

 • Oppia nyrkkeilyn perustekniikoita

 • Helpottaa niska-hartiaseudun jumeja liikunnalla

 • Varmistaa, että treeni tulee tehtyä etänäkin

 • Kasvattaa kuntoa ja saada lisää virtaa arkeen

 • Olla tyytyväinen itseesi jokaisen treenin jälkeen

Innostava laji vie mukanaan!

Kuntonyrkkeily on hauska ja innostava laji, joka sopii nyrkkeilystä kiinnostuneille liikkujille taitotasosta riippumatta.  Ohjaaja huomioi niin aloittelijat kuin konkaritkin ja opastaen oikean tekniikan kanssa, jolloin liikunta tekee hyvää koko keholle ja avaa muun muassa istumatyön aiheuttamia jumeja.

Millaisia treenit ovat?

Luhtavillan kuntonyrkkeily on tehokas ja monipuolinen treeni kestävyyden kehittämiseen, lihaskunnon lujittamiseen ja hartiaseudun jännitysten helpotukseen. Laji sopii kaiken kuntoisille ja voit valita joko perustason tai jatkotason tunnit.

Tunti koostu monipuolisesta alkulämmittelystä, tekniikkaharjoitteista sekä pareittain tehtävistä lyöntisarjaharjoitteista. Tuntia maustetaan myös keskivartaloa sekä alaraajoja haastavilla lihaskuntoliikkeillä.

Alkulämmittelyssä valmistellaan keho treeniin erilaisilla dynaamisilla jumppa- liikkuvuus- ja koordinaatioliikkeillä. Tekniikkaosiossa harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita kuten lajinomaista liikkumista, väistöjä, eri lyöntejä, pistehanskatyöskentelyä sekä lyöntisarjoja.  Harjoitteita tehdään ohjaajan johdolla pareittain sekä varjonyrkkeilynä. Tekniikkaosion väleissä tai treenin lopuksi  tehdään lihaskuntoliikkeitä haastaen myös ala- ja keskivartalon lihaksia.

Kaikki harjoitteet ovat lajinomaisia. Ensisijainen tavoite on saada hyvä monipuolinen treeni ja hikikarpalot otsalle. Kaikki ovat tervetulleita mukaan – sukupuoleen, ikään ja kuntotasoon katsomatta!

Miten kotona treenaaminen onnistuu?

Tarvitset kotona olohuoneen maton verran tilaa tai ilmojen lämmetessä voi tehdä treenin myös ulkona. Lyöntisarjoja varten tarvitset parin. Voitte itse päättää teettekö molemmat treenin vai onko parisi vain apunasi lyöntisarjoissa. Suosittelemme hyödyntämään tilaisuuden: nyt on mahdollista, että kaksi treenaa yhden hinnalla!

Meiltä saat halutessasi lainaan yhdet nyrkkeilyhanskat sekä lyöntisarjoja varten yhdet pistehanskat per kurssi-ilmoittautuminen. Välineitä vuorotellen molemmat voivat harjoitella lyöntejä. Houkuttele puoliso, ystävä tai teini mukaan!

Ilmoittautuessasi kurssille kirjoita lisätieto mitä välineitä tarvitset: hanskat, pistehanskat vai molemmat. Huomaathan, että jos sinulta löytyy kahdet hanskat, toimivat ne yhtä hyvin lyöntiharjoituksissa ja tällöin et välttämättä tarvitse pistehanskoja ollenkaan.

LIVESTREAM Kuntonyrkkeilyn peruskurssi

90
 • 12.4.-17.5.2021
 • 6 x 55 min
 • Maanantaisin klo 17:30-18:30
 • Ohjaaja: Aino Ryynänen

Tervetuloa kurssille!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan  LIVESTREAM- Kuntonyrkkeilyn perusteet -kurssille. Tunti lähetetään Zoom-alustan kautta.

Osallistuaksesi tunneille sinun tarvitsee vain ladata ilmainen Zoom-sovellus mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi. Saat sähköpostiisi joka viikko linkin, jolla pääset seuraamaan live-tuntia. Online tunneilla ei kuulu taustamusiikki vaan keskitymme tarjoamaan miellyttävän treenihetken ohjaajan äänen kuuluessa hyvin.

Joustavuutta kurssille osallistumiseen

LIVESTREAM -kurssin jokaisesta kerrasta tehdään videotallenne, joka on käytettävissäsi vielä seitsemän vuorokautta tunnin pitämisen jälkeen. Näin saat joustavuutta aikatauluihisi ja eikä sinulla jää kurssin kertoja väliin! Samalla pysyt etenevällä kurssilla hyvin mukana.

Mitä tarvitset tunnille:

 • Joustavat vaatteet
 • Juomapullo
 • Jumppamatto tai muu mukavalta tuntuva alusta, esim. olohuoneen matto.
 • nyrkkeilyhanskat + pistehanskat (voit lainata meiltä)
 • Oman parin lyöntiharjoituksia varten, joka halutessaan treenaa mukana samalla kurssihinnalla

FysioLuhtavilla

Joko olet tutustunut FysioLuhtavillan palveluihin? Toimimme Lumme-salin kanssa samoissa tiloissa, lue lisää palveluistamme: www.fysioluhtavilla.fi

 Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Ohjaaja

Aino Ryynänen

Aino on kuplivan energinen liikunnanohjaaja ja monitaituri, jonka oma tausta on vahvasti kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa.

Aino on peruskoulutukseltaan liikuntaneuvoja ja nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä töitä liikunnan parissa jo useita vuosia.

Ilmoittaudu mukaan täältä!