LIVESTREAM Latin Fusion -workshop

Tervetuloa tanssin ja rytmin pyörteisiin !

Hartaasti toivottu Latin Fusion -workshop energisen Jaquelinen ohjaamana. Workshopissa opettelemme salsan, reaggaetonin  ja  cha-chan perusaskelia. Cha -chasta rakennamme myös koreografian. Toinen koreografia vie Flash Dancen nostalgisiin tunnelmiin.

Tanssi, mikä ihana syy unohtaa kaikki muu hetkeksi. Tule mukaan!

Latin Fusion workshop perustuu supersuosittuun helpohkoon tanssilliseen ja koreografiseen viikkotuntiimme.

Nyt käsillä on hartaasti toivottu kahden tunnin workshop!

Workshop käynnistyy lämmittäen keho huolellisesti. Harjoitellaan tekniikkaa ja yhdistellään askeleita pieneksi tanssisarjaksi. Lämmittelemme salsan  ja reggetonin rytmeillä.

Lämmittelyn jälkeen teemme kaksi koreografiaa erilaisista tanssityyleistä. Cha-chan kuumat rytmit siivittävät toista ja toinen tanssi vie meidät hetkeksi kasaritunnelmiin. Koreografia rakennetaan Flash Dance leffan tunnusmusiikkiin. Tarjolla vaihtelevia rytmejä ja hieman nostalgiaa.

Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

LIVESTREAM Latin Fusion workshop

25
  • Lauantai 3.4.2021
  • Klo 11:30-13:30
  • Ohjaaja: Jacqueline Villa Millan

Tervetuloa kurssille!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan LIVESTREAM LatinFusion workshopiin. Tunti lähetetään Zoom-alustan kautta.

Osallistuaksesi tunneille sinun tarvitsee vain ladata ilmainen Zoom-sovellus mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi. Saat sähköpostiisi kurssin toetutumispäivänä linkin, jolla pääset seuraamaan live-tuntia.

Worshopista tehdään videotallenne, joka on käytettävissäsi vielä seitsemän vuorokautta tunnin pitämisen jälkeen. Näin saat joustavuutta aikatauluusi ja pääset kertaamaan halutesasi oppimaasi.

Mitä tarvitset tunnille:

  • Joustavat vaatteet
  • Juomapullo
  • jonkin verran tilaa tanssia

Ohjaaja: Jacqueline Villa Millan

Jacqueline on aurinkoinen ohjaaja, joka tsemppaa sinut ylittämään itsesi! Jacqueline on valoisa persoona, joka tempaisee mukaansa ja jonka tunnilla ei voi olla hymyilemättä! Jaquelinen kanssa saat takuulla innostavan ja hikisen treenin!