Lantio-haltuun

Lantio haltuun, poweria peppuun – workshop

Haluatko pyöreyttä ja poweria peppuun?
Eivätkö nykyiset pakara- tai keskivartalotreenisi tunnu tepsivän?
Tiedätkö, miten lantionpohjan ja syvien vatsalihasten harjoitukset pitäisi OIKEASTI tehdä?
Aiheuttaako harjoittelu kipuja alaraajoissa tai selässä?
Toivotko uusia ideoita, vinkkejä tai motivaatiota harjoitteluun?
…Olet tullut oikeaan paikkaan!

 

Lisää tietotaitoasi ja tule innostumaan lantion ja keskivartalon voiman, hallinnan ja liikkuvuuden harjoittelusta asiantuntevassa ohjauksessa! Tule hiomaan tekniikkasi tehokkaaksi ja turvalliseksi!

 

Workshopin aikana opit lantion merkityksestä harjoittelussa ja saat eväitä tehokkaaseen, monipuoliseen ja turvalliseen harjoitteluun. Käymme läpi perinteisiä pakaroiden ja keskivartalon harjoituksia ja opetamme sinua välttämään yleiset virheet.

Lantio haltuun -workshop koostuu tiiviistä teoriaosuudesta ja monipuolisesta harjoitteluosuudesta. Saat workshopista kirjallisen materiaalin, jonka vinkkien avulla pystyt hyödyntämään saamiasi oppeja vielä pitkään jatkossakin.

Hyödynnämme tämän hetken uusinta tutkimustietoa ja tuoreita ideoita maailmalta, jotta saisit harjoitteluusi uusia näkökulmia ja lisää tehoa. Korostamme harjoittelussa yksilöllisyyttä ja ohjaamme kaikki harjoitukset juuri sinun kehoasi kuunnellen.

Workshop tarjoaa uutta kaikille: sunnuntailenkkeilijöille, urheilijoille, urheiluvammoista tai kivuista kärsiville sekä raskaana oleville ja synnyttäneille.

 

Aikataulu & hinta

Lantio haltuun, poweria peppuun – workshop
Lauantaina 18.3.2017 klo 13:00-16:00
Hinta: 85 €

Ryhmään otetaan enintään 15 osallistujaa.

Lantio haltuun -workshopin ohjaajina toimivat urheilufysioterapeutti Sini Tirkkola ja personal trainer Suvi Mattila.

KURSSI PERUTTU!

 

Ota askel kohti terveempää oloa ja ilmoittaudu mukaan täältä!

HUOM! Jotta voimme auttaa juuri sinua mahdollisimman hyvin, kuulemme mielellämme jo etukäteen toiveistasi, haasteistasi tai mietteistäsi workshopin aiheisiin liittyen. Ilmittautuessasi kurssille, kirjoita lisätieto / muuta -kohtaan näitä mietteitäsi.