Kuntonyrkkeily

Haluatko löytää lajin, jossa saat treenattua koko kehon samalla kertaa?

Onko sinulla lihasjännityksiä hartioissa, ja haluat helpotusta jumeihin liikunnalla?

Haluatko liikkua innostavalla ja hauskalla tavalla niin, että kunto ja olo kehossasi paranee kuin huomaamatta?

Luhtavillan kuntonyrkkeily on luotu sinulle, joka haluat

 • Löytää lajin, joka on hauskaa ja innostaa liikkumaan

 • Nauttia liikunnasta oman taitotasosi mukaan

 • Treenata koko kehon lihakset samalla kertaa

 • Oppia nyrkkeilyn perustekniikoita

 • Helpottaa niska-hartiaseudun jumeja liikunnalla

 • Varmistaa, että liikkumaan tulee lähdettyä vähintään kerran viikossa

 • Kasvattaa kuntoa ja saada lisää virtaa arkeen

 • Olla tyytyväinen itseesi jokaisen treenin jälkeen

Löydä innostava laji vie mukanaan!

Kuntonyrkkeily on hauska ja innostava kurssi, joka sopii nyrkkeilystä kiinnostuneille liikkujille taitotasosta riippumatta. Tervetuloa joko perustason tai jatkotason ryhmään! Ohjaaja huomioi niin aloittelijat kuin konkaritkin opastaen oikean tekniikan kanssa, jolloin liikunta tekee hyvää koko keholle ja avaa muun muassa istumatyön aiheuttamia jumeja.

Millaisia treenit ovat?

Luhtavillan kuntonyrkkeily on tehokas ja monipuolinen treeni kestävyyden kehittämiseen, lihaskunnon lujittamiseen ja hartiaseudun jännitysten helpotukseen. Laji sopii kaiken kuntoisille ja voit valita joko perustason tai jatkotason tunnit.

Tunti koostu monipuoisesta alkulämmittelystä, tekniikkaharjoitteista, nyrkkeilysäkillä sekä pareittain tehtävistä lyöntisarjaharjoitteista. Tuntia maustetaan myös keskivartaloa sekä alaraajoja haastavilla lihaskuntoliikkeillä.

Monipuolisessa alkulämmittelyssä valmistellaan keho treeniin erilaisilla dynaamisilla jumppa- liikkuvuus- ja koordinaatioliikkeillä. Tekniikkaosiossa harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita kuten lajinomaista liikkumista, väistöjä, eri lyöntejä, pistehanskatyöskentelyä sekä lyöntisarjoja.  Harjoitteita tehdään ohjaajan johdolla, pareittain, sekä säkkiharjoitteilla. Tekniikkaosion väleissä tai treenin lopuksi  tehdään lihaskuntoliikkeitä haastaen myös ala- ja keskivartalon lihaksia.

Kaikki harjoitteet ovat lajinomaisia. Ensisijainen tavoite on saada hyvä monipuolinen treeni ja hikikarpalot otsalle. Kaikki ovat tervetulleita mukaan – sukupuoleen, ikään ja kuntosasoon katsomatta!

Keväällä 2021 paritreenit korvataan lähtökohtaisesti säkkiharjoitteilla pandemiatilanteen vuoksi.

Nyrkkeilyhanskat

Liikuntastudiolla on lainahanskoja saatavilla, mutta suosittelemme omien hanskojen käyttöä. Autamme mielellämme oikeanlaisten hanskojen hankkimisessa.

Kevätkausi 2021

(ilmoittautuminen kevään 2021 kursseille on päättynyt)

Kevätkaudella järjestämme kuntonyrkkeilyn peruskursseja. Voit ilmoittautua 2. jaksolle vaikka et ole ollut mukana 1. jaksolla. Jokaisella kurssilla on eri ohjelma, joten aikaisemmin mukana olleillekin on uutta luvassa.

Peruskurssi

Tervetuloa peruskurssille, jos olet ensikertalainen tai toivot, että treenissä keskitytään perustekniikoiden harjoitteluun. Treeneissä on hieman rauhallisempi tempo. Tehokkuudesta ei kuitenkaan tingitä, joten saat varmasti hikikarpalot otsalle!

Tervetuloa kurssille!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan Kuntonyrkkeilykurssille. Kurssi pidetään Luhtavillan Lime-salissa Timpurinkujalla, noin 500 m päässä Leppävaaran juna-asemalta.

Ota mukaan kurssille:

 • Joustavat vaatteet ja sisätossut/kengät.
 • Juomapullo, täytä mielellään se jo kotona.
 • Hikipyyhe ja iso pyyhe lainamaton suojaksi TAI oma jumppamatto.
 • Lainahanskoja on halukkaille. Lainahanskan sisään voi olla kiva ottaa omat ohuet puuvillahanskat

Tuntia ei pidetä loma- ja pyhäpäivinä:

 • Talviloma ma 22.2. (jakso 1)
 • pääsiäinen ma 4.5. (jakso 2)

Liikutaan yhdessä terveinä

Puhtaus ja hygienia on meille nyt entistäkin tärkeämpää, joten siivoamme tehostetusti tilojamme, ja henkilökuntamme on ohjeistettu tilanteen mukaisesti.  Lue täältä asiakkaan ohje poikkeustilanteen huomiointiin: https://luhtavilla.fi/2020/08/liikutaan-yhdessa-terveina/ 

Korvaustunti

Joskus voi käydä niin, ettet pääsekään tunnille. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa meille. Jos sinulla jäi jokin kurssikerta välistä, voit korvata yhden poissaolon aikuisten avoimilla viikkotunneilla. Korvauskerta on käytettävä viimeistään kuukausi kurssin päättymisestä. 

 • Rekisteröidy varauskalenteriin: www.luhtavilla.fi/varauskalenteri  
 • Ilmoittaudu paikan päällä pidettävälle tunnille ja valitse maksutavaksi “Pay later”. Voit myös käyttää korvauskerran online-tuntiin, jolloin “Pay later” vaihtoehtoa ei ole – laita silloin meille sähköpostia, mille tunnille haluat osallistua niin lisäämme sinut manuaalisesti. 
 • Tullessasi tunnille, kerro vastaanottoon, miltä kurssilta olet tulossa korvaamaan poissaoloa. Muista tarvittaessa perua varauksesi viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. 

 Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Mahdollisuus korvata poissaolo

Lyhytkursseilla on mahdollista korvata yksi poissaolo liikuntastudion avoimilla viikkotunneilla kuluvan kauden aikana. Jos ilmoittaudut useammalle kurssille, saat korvata yhden poissaolon / kurssi.

Mikäli esimerkiksi koronapandemian vuoksi toiminta paikan päällä estyy,  on keskeytyneestä kurssista on mahdollista saada lahjakortti tai rahojen palautus. 

Ohjaajat

Aino Ryynänen

Aino on kuplivan energinen liikunnanohjaaja ja monitaituri, jonka oma tausta on vahvasti kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa.

Aino on peruskoulutukseltaan liikuntaneuvoja ja nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä töitä liikunnan parissa jo useita vuosia.

Ilmoittaudu mukaan täältä!