Kuntonyrkkeilyn tekniikkatreenit

Tervetuloa tutustumaan kuntonyrkkeilyyn!

 

Kiinnostaako kuntonyrkkeily, mutta mietityttää, että sopiiko laji sinulle? Tule ottamaan lajista selvää ja ihastumaan tämän tehokkaan kuntoilumuodon tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Kuntonyrkkeilyn tekniikkatreeneissä harjoitellaan kuntonyrkkeilyn tekniikoita ja sen lisäksi liikutaan muutenkin monipuolisesti ja iloisin mielin. Tämä workshop sopii lajiin starttikurssiksi uusille ja kertaukseksi aiemmin harrastaneille.

Tule mukaan hauskaan ja hikiseen treeniin!

Milloin?

Kuntonyrkkeilyn tekniikkatreeni
La 6.10.2018 klo 12:15-14:15 (2h)

Kurssin hinta: 36 €
Ohjaaja: Jenni Blomqvist

Paikka: Lime -sali (Timpurinkuja 3)

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Tekniikat haltuun

Kuntonyrkkeily-workshopissa opetellaan pienryhmässä iskujen tekniikkaa (suorat & koukut), liikkumista ja väistöjä. Harjoitteet tehdään lajinomaisesti ja hauskasti pareittain.  Kyseessä ei kuitenkaan ole kaksituntinen nyrkkeilymaraton vaan tekniikoiden treenaamisen lomassa tehdään myös muita kuntoa ylläpitäviä harjoituksia, jotka tuovat monipuolisuutta treeniin.

Luhtavillan kuntonyrkkeily on tehokas ja monipuolinen treeni kestävyyden kehittämiseen, lihaskunnon lujittamiseen ja hartiaseudun jännitysten helpotukseen. Workshop sopii kaikenkuntoisille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta lajista.

Suosittelemme workshoppia Luhtavillan kuntonyrkkeily 2 -kursseille uutena mukaan tuleville. Välineet saat meiltä.

Kokemuksia kesän 2018 kurssilta:

”Niskat eivät olleet jumissa ja todella tunsi, että oli tehnyt jotain” 

”Oli todella hyvä opetustapa”

”Opettaja (Jenni) ehdottomasti parasta, paras ohjaaja ikinä 🙂 opin tekniikkaa”

Yksilöllinen opetus

Pienessä ryhmässä on ohjaajan mahdollista antaa sinulle henkilökohtaista palautetta ja ohjeita, jolloin harjoittelu on varmasti turvallista ja palvelee sinun tavoitteitasi. Ryhmään otetaan 12 osallistujaa.

Ohjaaja: Jenni Blomqvist

Jenni on kokenut ja nyrkkeilyyn paneutunut ohjaaja, jonka harrastustaustalta löytyy kuntonyrkkeilyä, ranskalaista potkunyrkkeilyä ja kilpanyrkkeilyä. Jenni on käynyt mm. Nyrkkeilyliiton Kuntonyrkkeilyohjaajakoulutuksen ja Kamppailulajien valmentajakoulutuksen 1-tason.

Periaatteeni on, että kuntonyrkkeily sopii lähes kaikille, ja haluan, että oppilaat viihtyvät ja kehittyvät harjoitusten ollessa hauskoja ja turvallisia.”

Jos olet aina halunnut kokeilla kuntonyrkkeilyä, kaipaat yksilöllistä ohjausta tai haluat kerrata tekniikoita, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan täältä!