Lähetimme viikko sitten (30.12.) kaikille rekisteröityneille viestiä, jossa kerroimme tulevasta varauskalenterin uudistuksesta. Voimme iloksemme ilmoittaa, että uusi varauskalenteri on nyt (7.1.2020) toiminnassa!

HUOMAA:

  • Ilmoittautuminen tällä viikolla (6.1.-12.1.2020) pidettäville tunneille hoituu vielä vanhan varauskalenterin kautta. Eli sunnuntaina 12.1. pidetään viimeiset vanhan varauskalenterin kautta varattavat tunnit.
  • Pääset nyt rekisteröitymään uuteen varauskalenteriin. Kun olet rekisteröitynyt, pääset varaamaan 13.1. alkavan kevätkauden tunteja! Kalenterista voi varata tunteja enintään kahden viikon päähän.
Rekisteröidy uuteen varauskalenteriin täältä

KREDIITTIEN SIIRTYMINEN VANHASTA VARAUSKALENTERISTA (lue huolella)

  • Jos sinulla on krediittejä jäljellä vanhassa varauskalenterissa JA olet varannut paikan tällä viikolla (7.1.-12.1.) pidettäville tunneille: siirrämme krediitit uuteen varauskalenteriin vasta viimeisen vanhan varauskalenterin kautta tehdyn tuntivarauksesi jälkeen.
  • Voit silti sillä välin varata tunteja uudesta varauskalenterista. Valitse tällöin maksutavaksi ”Pay later”. Voit toki myös ostaa lisää krediittejä uuden varauskalenterin kautta, mutta se ei ole välttämätöntä.
  • Kun olet valmis siirtämään jäljelle jääneet krediitit vanhasta kalenterista uuteen (eli sinulla ei ole enää tulevia varauksia vanhassa kalenterissa), ota yhteyttä meihin sähköpostilla [email protected] niin siirrämme manuaalisesti krediitit uuteen varauskalenteriin. Tarkista siirtopyyntöä tehdessäsi, että krediittiesi määrä on oikein vanhassa kalenterissa. Katso alta lisäohjeita.

Ohjeita krediittien sujuvaan siirtoon

Tarkista käyttäjätilisi

Koska vanhassa varauskalenterissa on ollut ajoittain pieniä virheitä, kannattaa käyttäjätili tarkistaa ennen krediittien siirtämistä. Suosittelemme tarkastamaan vanhasta varauskalenterista käyttäjätililtäsi, että jäljellä olevien krediittien määrä on oikein ennen kuin käyttäjätilisi käyttäjätilisi poistetaan.

  • Laske, kuinka monta krediittiä olet kokonaisuudessaan ostanut.
  • Laske kuinka varaamiesi tuntien krediittimäärä. Huomaa, että 75min tunneista on mennyt 1,25 krediittiä tai että osa krediiteistä on saattanut vanhentua.
  • Vähennä ostetuista krediiteistä käytettyjen krediittien määrä. Täsmääkö käytettävissä oleva krediittimäärä sen kanssa, mitä järjestelmä näyttää?

Tee krediittien siirtopyyntö mieluiten sähköpostilla

Kun sinulla ei ole enää varauksia vanhassa varauskalenterissa ja olet tarkistanut käyttäjätilisi, laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] otsikolla ”Siirtopyyntö”. Jos havaitsit jotain virheitä käyttäjätililläsi, kerro meille niin tarkistamme tilanteen.

Muista myös rekisteröityä uuteen varauskalenteriin ennen siirtopyynnön tekemistä, jotta voimme tehdä krediittien siirron uuteen järjestelmään.

Kiitos avustasi ja kärsivällisyydestä!

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Varauskalenterin uudistaminen oli kuitenkin välttämätöntä, sillä se ei kaikilta osin toiminut sovitusti lukuisista korjausyrityksistä huolimatta. Jotta voimme taata kaikille sujuvan asioinnin ja hyvän palvelutason, päätimme vaihtaa järjestelmää.