LIIKUNTASTUDIO SULJETTU 13.4. ASTI

Liikuntastudiomme on suljettu 13.4. asti. Päätös tuntuu hurjalta, mutta pyrimme omalta osaltamme reagoimaan tilanteen vaatimalla vakavuudella koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 

Tämä tilanne ja sen laajuus on yllätyksellinen ja poikkeuksellinen meille kaikille. On tärkeää, että kannamme nyt niin yksilöinä kuin yhdessäkin vastuuta epidemian rajoittamiseksi. Se vaatii meiltä kaikilta mukautumista ja ymmärrystä monessakin asiassa. Terveys ja hyvinvointi ovat toimintamme ytimessä ja juuri siksi tuntuu oikealta tehdä tämä raskas päätös.

Seuraamme ahkerasti THL:n ja muiden viranomaisten tiedotusta ja ohjeistusta koronavirukseen liittyen. Toivomme avaavamme ovemme jälleen 14.4.. Seuraamme tilannetta ja  mukaudumme tarvittaessa. Tiedotamme kaikkia tilanteen etenemisestä.

Lasten ja nuorten kurssit sekä vatsatanssikurssit

Kuvaamme ryhmälle tutun ohjaajan johdolla videoita ja kurssi pääsee jatkumaan siitä mihin se edellisellä kerralla jäi. Linkki videoon lähetetään kurssilaisille sähköpostilla. Haluamme näin tarjota vaihtoehtoisen tavan toteuttaa liikuntaa, koska nyt me kaikki tarvitsemme mukavaa tekemistä ja iloa. Me teemme parhaamme, että liikunta ja hyvinvointi säilyvät arjessa tavalla tai toisella.   Pitäkää tanssi- ja liikutarutiineista kiinni!

Kuntonyrkkeily -, Spiraalistabilaatiokurssit

Kaikkia kursseja ei valitettavasti ole mahdollista toteuttaa videoiden välityksellä. Tämän vuoksi joudumme harmillisesti perumaan kevään kuntonyrkkeily- sekä spiraalistabilaatiokurssit. Toivottavasti pystymme avaamaan liikuntastudiomme jälleen mahdollisimman pian ja pääsisimme aloittamaan näiden lajien kesäkurssit jo normaalia aiemmin. Olemme yhteydessä kaikkiin kursseille ilmoittautuneisiin henkilökohtaisesti sähköpostilla. Uusia kursseja odotellessa suosittelemme seuraamaan facebookin livelähetyksiä ja jumppamaan kotosalla. Hyödynnä myös ulkoilumahdollisuus. Pääasia on, että liikunta säilyy arjessa tavalla tai toisella.

Äijäjooga -kurssi

Valitettavasti joudumme harmillisesti perumaan kevään Äijäjooga 2 -kurssin. Toivottavasti pystymme avaamaan liikuntastudiomme jälleen mahdollisimman pian ja pääsisimme aloittamaan näiden lajien kesäkurssit jo normaalia aiemmin. Olemme yhteydessä kaikkiin kursseille ilmoittautuneisiin henkilökohtaisesti sähköpostilla. Uusia kursseja odotellessa suosittelemme seuraamaan facebookin livelähetyksiä ja jumppamaan kotosalla. Hyödynnä myös ulkoilumahdollisuus. Pääasia on, että liikunta säilyy arjessa tavalla tai toisella.

Mama- ja Babykurssit

Studiolla järjestettävät Mama- ja Babykurssit on peruttu kevään osalta.

Kuvaamme parhaillaan MamaPilates -verkkokurssia, jonka pyrimme julkaisemaan mahdollisimman pian. Ohjaajana kurssilla on äitiysfysioterapeutti Jannina Pylväläinen, joka olisi ohjannut kurssit muutenkin. Raskausajan jooga -kurssi tarjonnastamme jo löytyykin. Käy tutustumassa kurssiin tästä.

Pohdimme parhaillaan mahdollisuutta tarjota myös Baby -kursseja verkkokursseina. Tiedotamme pian lisää.

Tiiviskurssit & workshopit

Tiedotamme tiiviskursseille ilmoittautuneita kurssien tilanteesta ja toteutustavoista erikseen.