Tiedotetta päivitetty 8.5. 2020

Oletkin mahdollisesti seurannut tiedotustamme sosiaalisessa mediassa tai nettisivuiltamme. Tässä tiedotteessa on sinua koskevaa ajakohtaista tietoa kootusti.

Avaamme portaittain 11.5. alkaen

Suljimme liikuntastudion ovet perjantaina 13.3.  Reagoimme nopeasti vallitsevaan koronatilanteeseen ja aloimme välittömästi tarjoamaan vapaaehtoisella maksulla toimivia online live tunteja.

Nyt avaamme liikuntastudion ensi viikosta (ma 11.5.202) alkaen portaittain, silläkin riskillä että se ei ole taloudellisesti kannattavaa, pienryhmissä. Osallistujamäärä on rajoitettu, mutta emme silti odota suurta ryntäystä paikan päällä oleville tunneille. Valitettavasti vapaaehtoiset maksut online livetunneista ovat hiipuneet hiljalleen ja tekevät suoraan sanottuna persnettoa.

Olemme tuoneet Liikuntastudio Luhtavillan omaan olohuoneeseesi!

Online live tunnit jatkuvat rinnakkain pienryhmätuntien kanssa

Online live tunnit ovat pyörineet jo viikkoja ja teiltä saatu palaute on ollut mahtavaa. Tunnit on koettu toimiviksi, olette päässeet kokeilemaan uusia lajeja ja saaneet säilytettyä liikuntarutiinit arjessa. Kertomanne mukaan hyvä fiilis on välittynyt ruudun sille puolen ja treenitsemppi on ollut hyvä tuttujen ohjaajien johdolla. Jatkamme vielä toistaiseksi portaittaisen avaamisen rinnalla näitä livetunteja.

Lue lisää: online live tunnit

Verkkokurssit

Livetuntien lisäksi kannattaa ehdottomasti tutustua myös verkkokursseihimme, joiden tarjonta laajenee jatkuvasti. Verkkokursseilla voit liikkua kotonasi tuttujen ohjaajiemme tahdissa silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Suosituksi on muodostunut mm. liikuntapankkimme, jossa on laaja kataus kattaus erilaisia videotunteja.

AIKUISILLE
– Liikuntapankki 1kk (21 tuntia) 49€
– Liikuntapankki 3kk (40 tuntia) 115€
– Kahvakuulan tekniikka 14€
– Joogan alkeet 39€
– Vatsatanssin perusteet 19€

LAPSILLE
– Satutanssi 39€
– Perheliikunta 19€

RASKAUSAIKAAN
– Raskausjooga 29€
– Raskauspilates 39€
– Tsekkaa myös vatsatanssin perusteet 19€

SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMISEEN
– Äitiysliikunta 112€ (sis. 16 erilaista tuntia pilatesta, joogaa, barrea, poweria)
– Tsekkaa myös vatsatanssin perusteet 19€

Verkkokurssit: www.liikuntastudio.fi

Pyydä tarvittaessa krediittien voimassaolon pidentämistä

Pidennämme pyynnöstä krediittien voimassaoloa jatkumaan 1.10.2020 saakka. Olet oikeutettu tähän voimassaolon pidennykseen maksutta.

HUOM! Otathan yhteyttä meihin hyvissä ajoin ennen kuin krediitit vanhenevat. Vanhentuneet krediitit poistuvat automaattisesti järjestelmästä eikä niitä sen jälkeen voi enää palauttaa. Joudumme tekemään pidennykset käsityönä, joten emme voi seurata yksittäisten asiakkaiden krediittien vanhenemista.

Toimi näin:

  1. Kirjaudu sisään varauskalenteriin.
  2. Mene omalle käyttäjätilillesi ja tarkista krediittien voimassaolo: Klikkaa kalenterin yläkulmasta “Profile”. Klikkaa oman nimesi alta “My membership”, josta näet krediittiesi viimeisen voimassaolopäivän (“expiry”). Mobiiliaplikaatiossa (Glofox app) näet krediittitietosi klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa hahmoa/ikonia.
  3. Lähetä sähköposti osoitteeseen [email protected] otsikolla “Krediittien voimassaolon pidennys”, jossa pyydät pidennystä.

Voit halutessasi käyttää krediittejä korona-aikana livetuntien maksamiseen.

Kiitos tuestasi!

Olemme saaneet ilahduttavan määrän tsemppiviestejä – kiitos ihan jokaisesta viestistä! Niillä on meille äärettömän suuri merkitys.

Meiltä on kyselty, miten toimintaamme voi tukea. Tässä muutamia eri tapoja:

  • Vapaaehtoinen maksu live tunneista (maksutavat ja ohjeet täällä)
  • Verkkokurssien ostaminen
  • Julkaisujen jakaminen ja kommentoiminen sosiaalisessa mediassa

Voisitko jakaa silloin tällöin julkaisujamme tai kutsua kavereita mukaan livetunneille ja siten auttaa meitä saavuttamaan koteihinsa linnoittautuneet ihmiset paremmin? Se olisi helppo ja ilmainen tapa antaa meille pieni tönäys tässä ylämäessä.

Vain yhteistyöllä voimme varmistua siitä, että meillä on ihana ja persoonallinen paikka, jonne palata liikkumaan myös syksyllä.