(Uutista päivitetty 18.3. 2020)

Oletkin varmasti seurannut mediasta tiedotusta koronavirukseen liittyen ja mahdollisesti huomannut jo somesta tai etusivuiltamme tiedotuksen liikuntastudion sulkemisesta väliaikaisesti. 

LIIKUNTASTUDIO SULJETTU 13.4. ASTI

Olemme sulkeneet liikuntastudion  13.4. asti. Päätös tuntuu hurjalta, mutta pyrimme omalta osaltamme reagoimaan tilanteen vaatimalla vakavuudella koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 

Tämä tilanne ja sen laajuus on yllätyksellinen ja poikkeuksellinen meille kaikille. On tärkeää, että kannamme nyt niin yksilöinä kuin yhdessäkin vastuuta epidemian rajoittamiseksi. Se vaatii meiltä kaikilta mukautumista ja ymmärrystä monessakin asiassa. Terveys ja hyvinvointi ovat toimintamme ytimessä ja juuri siksi tuntuu oikealta tehdä tämä raskas päätös.

Seuraamme ahkerasti THL:n ja muiden viranomaisten tiedotusta ja ohjeistusta koronavirukseen liittyen. Toivomme avaavamme ovemme jälleen 14.4. Seuraamme ja mukaudumme tarvittaessa tilanteeseen ja tiedotamme lisää myöhemmin.

LIIKUTAAN YHDESSÄ VIDEON VÄLITYKSELLÄ

Liikutaan erikseen, mutta yhdessä.
Fyysistä etäisyyttä, henkistä läheisyyttä. 

Haluamme tarjota vaihtoehtoisen tavan toteuttaa liikuntaa, koska nyt me kaikki tarvitsemme mukavaa tekemistä ja iloa. Me teemme parhaamme, että liikunta ja hyvinvointi säilyvät arjessa tavalla tai toisella. Siksipä aloitamme Facebook Live -tunnit tänään! Tuomme Liikuntastudio Luhtavillan teidän jokaisen olohuoneeseen! 

Päivitämme nettisivuillemme Facebook live -tuntien aikataulua sitä mukaa, kun saamme tunnit sovittua.

Lue lisää online live -tunneista täältä!

KREDIITTIEN VOIMASSAOLON PIDENTÄMINEN

Pidennämme tarvittaessa pyynnöstä krediittien voimassaoloa veloituksetta. Jos krediittiesi voimassaolo on päättymässä maalis- tai huhtikuussa, olet oikeutettu voimassaolon pidennykseen maksutta. Pidennämme voimassaoloa kahdella kuukaudella (2kk).

HUOM! Otathan yhteyttä meihin ennen kuin krediitit vanhenevat. Vanhentuneet krediitit poistuvat automaattisesti järjestelmästä eikä niitä sen jälkeen voi enää palauttaa.

Toimi näin:

  1. Kirjaudu sisään varauskalenteriin täältä:
  2. Mene omalle käyttäjätilillesi: Klikkaa kalenterin yläkulmasta “Profile”. Klikkaa oman nimesi alta “My membership”, josta näet krediittiesi viimeisen voimassaolopäivän (“expiry”). Mobiiliaplikaatiossa (Glofox app) näet krediittitietosi klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa hahmoa/ikonia.
  • Jos krediitit vanhenevat maalis- tai huhtikuussa, voit pyytää voimassaolon pidennystä. Lähetä sähköposti osoitteeseen [email protected] otsikolla “Krediittien voimassaolon pidennys”, jossa pyydät pidennystä.