jope1

Personal Trainer Joosua Visurin suosittu kehonpainoharjoittelun workshop on täällä! Kurssilla käydään läpi tärkeimmät kehonpainolla tehtävät liikkeet koko vartalolle.

Tervetuloa hakemaan ensikosketusta kehonpainoharjoitteluun tai uutta inspiraatiota ja kehitystä omiin treeneihin – mestarin johdolla!

 

Kehonpainoharjoittelu on uusi trendi, jossa lähestytään liikuntaa luonnollisuuden ja ihmisen alkuperäisten liikemallien näkökulmasta. Mistään uudesta lajista ei kuitenkaan ole kyse, sillä perusideana on lihaskuntoharjoittelu oman kehon painolla.

Kehonpainoharjoittelu sopii kaikille perusterveille, mutta se kannattaa aloittaa maltilla. Huolellinen lämmittely on oleellinen osa harjoittelua ja tekniikka on tärkeää pitää kasassa. Harjoittelu etenee helpommista liikkeistä kohti haastavampia. Lähes jokaisessa liikkeessä harjaantuu keho kokonaisuutena, mikä takaa monipuolisen treenin.

 

Milloin?

Kehonpainoharjoittelun workshop
Lauantaina 11.3.2017 klo 13:30-15:30
Hinta: 40 €
Kesto: 2 tuntia (sisältää pienen tauon puolivälissä)

 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehonpainoharjoittelusta. Kurssilla käydään perusteellisesti läpi liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa ja annetaan useita variaatioita liikkeistä, jotta kaiken tasoiset – aloittelijasta kokeneempaan harjoittelijaan – saavat uusia haasteita ja oppivat turvallisen tekniikan.

 

Kurssin teemat

  • Alavartalon liikkeet
  • Keskivartalon hallinta ja vahvistavat liikkeet
  • Työntävät liikkeet ylävartalolle
  • Vetävät liikkeet ylävartalolle

Tapahtuma sisältää jälkimateriaalina videon, jossa on kuvattu ja havainnollistettu selkeästi pääliikkeiden suoritustekniikat.

 

Tekniikkaan panostava opetus

Jope vastaa kurssin opetuksesta ja antaa reilusti erilaisia variaatioita liikkeistä, jotta jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Kurssi painottuu tekniikkaan, mutta kahden tunnin aikana saat myös hyvän treenin koko kropalle!

Jotta takaamme, että kaikki saavat tarvittaessa opastusta myös henkilökohtaisesti, on liikuntastudion omistaja Tuuli Luhtalampi kurssilla mukana auttelemassa ja korjaamassa virheliikkeitä. Näin saat hyvät eväät myös kotiharjoitteluun ja voit kevein mielin treenailla itseksesi tietäen, että tekniikka on hallussa!

 

Ohjaaja

jopeJoosua ”Jope” Visuri on tullut tutuksi suurelle yleisölle Tikis-treenimedian kautta huikeasta kehonhallinnastaan sekä hyppypunnerruksen Suomen ennätyksestä (122cm). Jopen tunneilla tietää tehneensä, mutta hauskuudesta ei missään nimessä tingitä! Nuori herrasmies lähestyy jokaista tunnille saapuvaa aidolla läsnöololla ja kunnioituksella.

  • Koulutettu liikuntaneuvoja ja sertifioitu Personal Trainer (Liikuntakeskus Pajulahti)
  • Kehonpainoharjoittelun spesialisti
  • Body weight Coach Level 1 (CompactFit)
  • Kahvakuulakurssi
  • Usean vuoden kokemus PT-valmentamisesta yksilötasolla sekä satojen ryhmäliikuntatuntien ohjaajakokemus

 

”Olen 23-vuotias Lahdesta kotoisin oleva, mutta tällä hetkellä Helsingissä vaikuttava liikuntaneuvoja, koulutettu sekä sertifioitu personal trainer.

Varusmiespalveluksen jälkeen päätin laittaa kaiken likoon omassa harjoittelussa, liikunta-alan opinnoissa sekä työssäni valmentajana. Hain liikuntakeskus Pajulahteen opiskelemaan liikunnanohjauksen perustutkintoa, jossa suoritin myös personal training sertifikaatin. Valmistuin koulusta parhaimmilla mahdollisilla arvosanoilla, jonka lisäksi sain Suomen liikunta-alan ammattilaisten stipendin työelämälähtöisestä opiskelusta. Tein opintojen ohella satoja tunteja itsenäistä opiskelua sekä liikunta-alan töitä.

Tulevaisuuden tavoitteenani on vaikuttaa mahdollisimman monen suomalaisen elämään positiivisesti liikunnan, ravitsemuksen sekä henkisen hyvinvoinnin kautta. Aion jättää merkkini suomalaisen hyvinvointialan historiaan.

Korostan aina asenteen ja periksiantamattomuuden merkitystä, mitä ikinä sitten teetkin elämässä. Ei tarvitse olla superlahjakkuus tullaksesi huipuksi. Kyse on siitä, mitä olet valmis tekemään unelmiesi eteen. Oma tarinani kehonpainoharjoittelusta alkoi nähtyäni erään inspiroivan treenivideon Internetissä. Halusin tehdä samanlaisia liikkeitä omalla kehollani. Inspiroiduin. Harjoittelin. Lisää. Enemmän.”

 

Ilmoittaudu mukaan täältä!