Aerobic 80-luvun tyyliin

Luvassa kunnon retroilua jumpparintamalla. Aerobic-tunti vanhojen hittien rytmiin: Fame, I´m so exited, I Will Survive, Call On Me… ja mitä muita biisejä niitä nyt onkaan, tuleeko mieleen? Tulossa siis hilpeä ja tehokas retrotreeni. Hiki pintaan askelkuvioilla ja poltetta peppuun lihaskuntoliikkeillä unohtamatta rauhottavia loppuvenytyksiä.

Tule mukaan fiilistelemään 80-luvun hittien siivittämälle aerobic-tunnille! Kaiva pastellin väriset säärystimet, hikipanta ja värikkäät trikoot naftaliinista ja ilmoittaudu mukaan!

Milloin?

La 17.3.2018 klo 13:00-14:30

Hinta:  20 €
Ohjaaja: Petra Hopmans

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Aerobic keksittiin 1970-luvulla, mutta laajemmin laji sai julkisuutta kun Jane Fonda julkaisi 1980-luvulla aerobic-videoita ja kirjoja. Aerobic-tunnillamme on tarkoitus tempautua tuohon tuttuun, vanhojen hittien siivittämään hikiliikuntaan. Liian monimutkaisia askelkuvioita ei tarvitse pelätä! Mukaasi tarvitset vain jumppakassillisen verran huumoria. Halutessasi voit tuunata jumppavermeitäsi pienellä 80-luvun twistillä.

Ohjaaja: Petra Hopmans

Petra on ohjannut pitkään erilaisia ryhmäliikuntatunteja aloittaen 90-luvulla aerobicistä. ”Itse hurahdin aerobicciin v. -87 ensin harrastajana. Myöhemmin aloin myös itse ohjaamaan sitä.”  Petran mutkaton ja innostava ohjaustyyli saa sinut puristamaan itsestäsi vielä sen viimeisen hikipisaran ja kyykkäämään vielä vähän alemmas. Tunnin jälkeen tiedät tehneesi. 🙂

Ilmoittaudu mukaan täältä!