Kahvakuulan tekniikka -workshop

Haluatko aloittaa kahvakuulaharrastuksen, mutta et ole vielä uskaltautunut tunneille? Vai heiluuko kenties kuula jo kotona, mutta haluaisit varmistaa, teetkö liikkeet oikein?

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat tutustua lajiin asiantuntevassa pienryhmäopetuksessa! Sopii myös konkareille tekniikan hiomiseen!

Milloin?

La 20.1.2018 klo 13:15-14:45 (90min)

Hinta: 25 €
Ohjaaja: Mirva Ohralahti

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Apuja tekniikan hiomiseen ja vinkkejä omatoimiseen treenaamiseen

Tällä kurssilla harjoitellaan kahvakuulan perustekniikkaa ja huolellisten toistojen vuoksi siitä saa myös erinomaisen voimatreenin. Kurssilla opit, mihin asioihin tulee kiinnittää erityistä huomiota, jotta pidät liikeradat puhtaina ja vältyt kuormittamasta kehoa väärin. Opit tämän monipuolisen lajin perusliikkeiden huolellisen tekniikan ja saat henkilökohtaisia neuvoja.

Käytössäsi on 4-24 kg kahvakuulia, joten pääset kurssilla testaamaan, minkä painoinen/painoiset kuulat sopivat juuri sinulle tässä vaiheessa.

Yksilöllinen opetus

Kurssi toteutetaan pienryhmäopetuksena, jotta jokaisella on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta. Kurssin opetus toteutetaan workshop-tyylisenä, mikä mahdollistaa vuorovaikutteisuuden, kysymysten esittämisen ja yksilöllisen oppimisen. Saat takuuvarmasti yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä perusasioiden haltuunottoon. Ohjaaja antaa osallistujille henkilökohtaisia neuvoja.

Pienryhmään otetaan enintään 12 osallistujaa.

Ohjaaja: Mirva Ohralahti

Mirva on innostava ja teknisesti tarkka ohjaaja, joka pitää huolen siitä, että jokainen treenaa turvallisesti. Mirvan tunneilla saat takuulla hien pintaan ja uskallat tarttua isompaankin kuulaan.

Ilmoittaudu mukaan täältä!