itsepuolustus

Itsepuolustuskurssi: alkeet & jatko

Lauantaina 22.4.2017 klo 13-16
Kesto: 3 tuntia
Hinta: 45 €

Suosittu itsepuolustuksen tiiviskurssi on täällä taas! Tällä kertaa vielä entistäkin kattavampana!

Itsepuolustuksen intensiivikurssilla omaksutaan itsepuolustuksen alkeet käytännönläheisesti sekä tavat puolustautua ja toimia uhkatilanteissa tehokkaasti ja turvallisesti.

Kurssi on tarkoitettu kaikille itsepuolustuksesta kiinnostuneille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kamppailu- tai itsepuolustuslajeista. Tälle kurssille ovat myös ensikertalaiset lämpimästi tervetulleita!

Alkeiskurssin käyneet voivat tulla kertaamaan aikaisemmin opitut tekniikat. Tekniikoiden kertaaminen vahvistaa opittuja taitoja ja vasta toiston kautta tekniikat opitaan kunnolla. Kurssin alkupuoli kerrataan / opetellaan perusteita (jo aikaisemmilla kursseille opittua) ja loppupuolella harjoitellaan muutamia erikoitekniikoita. Eteneminen tapahtuu ryhmän oppimisen mukaan.

 

Kurssilla käydään läpi muun muassa:

  • Miten puolustautua fiksusti, turvallisesti ja tehokkaasti
  • Irrottautumistekniikoita erilaisista käsiotteista, kuristusotteista, vaatteista tarttumisesta sekä kuinka puolustautua maassa
  • Kuinka puolustautua yleisimmiltä hyökkäyksiltä: torjumalla, väistämällä, liikkumalla
  • Harjoitellaan muutamia tehokkaita perus- ja erikoislyöntejä

Varusteeksi tavalliset liikuntavaatteet, hikipyyhe ja juomapullo. Korut, pinnit, kellot ja sormukset jätetään pois.

 

Kurssin valmentaja: Kati Silander

katiOlen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja toimin Personal Trainerina sekä ohjaan monipuolisesti liikuntaa eri liikuntakeskuksille ja yrityksille. Valmentajana olen ymmärtäväinen ja tarpeen vaatiessa tiukka, huumoria unohtamatta.

Olen harrastanut nuorempana kahdeksan vuotta balettia ja kamppailulajien maailmaan tutustuin ensimmäisen kerran jo 6-vuotiaana, jolloin aloitin Hokutoryu Ju-jutsun ja nyrkkeilyn harrastamisen. Baletista on ollut hyötyä ju-jutsussa kehonhallintaa ja notkeutta vaativissa tekniikoissa, kuten potkuissa. Käyn myös Brazilian ju-jutsussa, siinä pitää miettiä seuraavaa siirtoa niin kuin shakissa, tekniikka ratkaisee ei voima mattokamppailussa.

Aikuisiällä laji vei täysin mukanaan jolloin siitä muodostui elämäntapa ja kiinnostuin myös ottelutreeneistä sekä kilpailemisesta koska olen aina ollut äärimmäisen kilpailuhenkinen. Olen kilpaillut vuodesta 2012 ja saavuttanut vuonna 2014 ju-jutsun Sm-hopeaa sekä 2016 kultaa. Kilpailuihin minua valmentaa lajivalmentajan lisäksi myös olympiamitalisti sekä entinen ammattinyrkkeilijä Joni Nyman.

Tervetuloa treenaamaan!

 

Ilmoittaudu mukaan täältä!