Itsepuolustuskurssi: alkeet & jatko

Miten puolustan itseäni mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti? Paras itsepuolustus on poistua paikalta. Tämä kurssi opettaa ennakoimaan tilanteita, joissa koet turvallisuutesi uhatuksi.

”Itsepuolustustaidot ovat kuin ensiaputaidot. Meidän kaikkien tulisi ne osata. Samalla kuitenkin toivomme, että emme koskaan joutuisi käyttämään taitoja tositilanteessa.”

”Kouluttaja näytti kärsivällisesti tekniikoita niin monta kertaa kun oli tarpeen. Kouluttaja oli todella asiansa osaava.”

”Opin kurssilla, että tekniikka ja nopeus on usein tärkeämpää kun voima. Paljon hyviä harjoituksia. Nimenomaan käytännönharjoitukset opettivat parhaiten.”

Suosittu itsepuolustuksen tiiviskurssi on täällä taas!

Itsepuolustuksen intensiivikurssilla omaksutaan itsepuolustuksen alkeet käytännönläheisesti sekä tavat puolustautua ja toimia uhkatilanteissa tehokkaasti ja turvallisesti.

Kurssilla käydään läpi muun muassa:

  • Miten puolustautua fiksusti, turvallisesti ja tehokkaasti
  • Irrottautumistekniikoita erilaisista käsiotteista, kuristusotteista, vaatteista tarttumisesta sekä kuinka puolustautua maassa
  • Kuinka puolustautua yleisimmiltä hyökkäyksiltä: torjumalla, väistämällä, liikkumalla
  • Harjoitellaan muutamia tehokkaita perus- ja erikoislyöntejä

Milloin?

La 24.3.2018 klo 13:00-16:00

Kesto: 3 tuntia
Hinta: 45 €
Ohjaaja: Kati Silander

Varusteeksi tavalliset liikuntavaatteet, hikipyyhe ja juomapullo. Korut, pinnit, kellot ja sormukset jätetään pois.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Ensikertalaisille ja alkeiskurssin käyneille

Kurssi on tarkoitettu kaikille itsepuolustuksesta kiinnostuneille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kamppailu- tai itsepuolustuslajeista. Tälle kurssille ovat myös ensikertalaiset lämpimästi tervetulleita!

Alkeiskurssin käyneet voivat tulla kertaamaan aikaisemmin opitut tekniikat. Tekniikoiden kertaaminen vahvistaa opittuja taitoja ja vasta toiston kautta tekniikat opitaan kunnolla. Kurssin alkupuoli kerrataan / opetellaan perusteita (jo aikaisemmilla kursseille opittua) ja loppupuolella harjoitellaan muutamia erikoistekniikoita.

Eteneminen tapahtuu ryhmän oppimisen mukaan.

Kurssin valmentaja: Kati Silander

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja toimin Personal Trainerina sekä ohjaan monipuolisesti liikuntaa eri liikuntakeskuksille ja yrityksille. Valmentajana olen ymmärtäväinen ja tarpeen vaatiessa tiukka, huumoria unohtamatta.

Olen harrastanut nuorempana kahdeksan vuotta balettia ja kamppailulajien maailmaan tutustuin ensimmäisen kerran jo 6-vuotiaana, jolloin aloitin Hokutoryu Ju-jutsun ja nyrkkeilyn harrastamisen. Baletista on ollut hyötyä ju-jutsussa kehonhallintaa ja notkeutta vaativissa tekniikoissa, kuten potkuissa. Käyn myös Brazilian ju-jutsussa, siinä pitää miettiä seuraavaa siirtoa niin kuin shakissa, tekniikka ratkaisee ei voima mattokamppailussa.

Aikuisiällä laji vei täysin mukanaan jolloin siitä muodostui elämäntapa ja kiinnostuin myös ottelutreeneistä sekä kilpailemisesta koska olen aina ollut äärimmäisen kilpailuhenkinen. Olen kilpaillut vuodesta 2012 ja saavuttanut vuonna 2014 ju-jutsun Sm-hopeaa sekä 2016 kultaa. Uusin palkintokaapin tulokas on MM-kultamitali 2017! Kilpailuihin minua valmentaa lajivalmentajan lisäksi myös olympiamitalisti sekä entinen ammattinyrkkeilijä Joni Nyman.

Tervetuloa treenaamaan!

Ilmoittaudu mukaan täältä!