Liikuntapaikkamme sydän on osaavat ja tuttavalliset ohjaajat!

Liikuntastudion lämminhenkinen ilmapiiri, osaavat ohjaajat sekä tehokkaat ja hauskat tunnit takaavat viihtyvyyden sekä tavoitteiden ja tulosten saavuttamisen. Oli toiveenasi löytää liikunnan ilo, monipuolistaa treeniä tai pudottaa painoa, meiltä saat tukea ja apua matkasi varrella.

Iloinen henkilökuntamme

Tuuli Luhtalampi
Tuuli LuhtalampiLuhtavillan omistaja, aikuisten ja lasten tunnit
Tuuli on liikuntastudion omistaja, fysioterapeutti ja hänellä on vankka kokemus ja koulutus lasten ja aikuisten tuntien ohjaamisesta. Tuulin tavoitteena on pitää liikuntahetket aina innostavina ja hauskoina. Ohjaajana Tuuli tarkka siitä, että teet liikkeet turvallisesti ja tarjoaa mielellään myös vaihtoehtoisia liikkeitä.
Anne Luhtala
Anne LuhtalaLiikuntastudion koordinaattori, aikuisten tunnit
Annella on monipuolinen ja pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjauksesta. Annen intohimona on liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit, joissa Anne on ohjaajana perusteellinen ja rauhallinen. Tekeminen ei kuitenkaan saa olla liian vakavaa!
Karoliina Kangaskolkka
Karoliina KangaskolkkaFlowjooga, Hot yinjooga, ilmajooga
Karoliina on avoin ja huumorintajuinen pilates- ja joogaohjaaja. Karoliina huolehtii, että kaikki tekevät liikkeet turvallisesti ja löytävät itselleen sopivan tasoisen harjoitteen.
Koray Kuran
Koray KuranKahvakuula, Kuntonyrkkeily
Koray on karismaattinen tsemppari ja saa sinut jaksamaan läpi kovankin treenin. Korayn tunneilla syke nousee korkealle voimaharjoittelun lomassa.
Victor Armendariz
Victor ArmendarizZumba®
Victor tuo tunneille aitoa lattaritunnelmaa ja hänen ohjauksessaan huomaat polven nousevan ylemmäs, lantion keinuvan itsestään ja hymyn nousevan korviin. Victor täyttää salin hurmoksellisella tunnelmalla.
Mirva Ohralahti
Mirva OhralahtiKahvakuula
Mirva on innostava ja teknisesti tarkka ohjaaja, joka pitää huolen siitä, että jokainen treenaa turvallisesti. Mirvan tunneilla saat takuulla hien pintaan ja uskallat tarttua isompaankin kuulaan.
Maria Väkiparta
Maria VäkipartaZumba®
Maria on herttainen ja hurmaava ohjaaja, joka tempaisee sinut mukaansa lattarifiiliksen pyörteisiin. Kun musiikki alkaa soimaan, ei sanoja tarvita, vaan antaa hyvän fiiliksen ja mahtavan meiningin puhua puolestaan.
Janette Kontio
Janette KontioZumba Kids®, perheliikunta
Janette aloitti Zumban ohjaamisen lasten tuntien parissa ja siirtyi keväällä 2016 ohjaamaan tunteja myös aikuisille. Janette on tunnettu hyväntuulisuudestaan ja tuo myös kaikista pienimmille zumbaajille ja jumppaajille tanssin ja liikkumisen iloa.
Jenna Martikainen
Jenna MartikainenPilates
Jenna on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja hänellä on ohjauskokemusta useiden vuosien ajalta eri-ikäisistä liikkujista. Jennan selkeässä ja rauhallisessa ohjauksessa pääsevät kaikki pilateksen alkuun. Jennan tunnilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, mutta myös haasteita on tarjolla niitä kaipaaville.
Kirsi Frantsi
Kirsi FrantsiTerve selkä
Kirsi on pitkän kokemuksen omaava fysioterapeutti, jonka ydinosaamisaluetta on keskivartalon hyvinvointi. Kirsillä on vuosien kokemus niin vauhdikkaampien kuin rauhallistenkin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Kirsillä on rauhallinen ja selkeä ohjaustyyli ja hän tuo sopivasti esiin myös liikkeiden hyötyjä, mikä motivoi entisestään!
Aino Ryynänen
Aino RyynänenCross training taviksille, kuntonyrkkeily, Commercial dance, Strong
Aino on kuplivan energinen tanssin- ja liikunnanohjaaja, jonka oma tausta on vahvasti streettanssin ja kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa. Aino on peruskoulutukseltaan liikuntaneuvoja.
Jannina Pylväläinen
Jannina PylväläinenBarre, pilates (Mama- & Baby -tunnit)
Jannina on koulukseltaan fysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä tanssinohjaaja. Ohjaajana Jannina on innostava ja persoonana ihastuttavan herttainen! Herttaisen ja ammattitaitoisen Janninan tunneilla on lajista riippuen keskittynyt ja rauhallinen tunnelma tai energinen ja hikinen fiilis!
Hedvig Lundsten
Hedvig Lundsten Street-tanssi, satutanssi
Hedvig on iloinen monitaituri, jonka ensisijaisena harrastuksena tanssi on ollut viidentoista vuoden ajan. Hedvigin tanssitunnilla tärkeintä on hauskanpito – monipuolinen liikunta tulee kaupan päälle. Hedvig on koulutukseltaa fysioterapeutti ja ohjaa myös pilatestunteja.
Saija Pohjanvirta
Saija PohjanvirtaBabyYoga, MamaYoga
Saija on äitiysfysioterapeutti, joka on kouluttautunut juuri myös joogaohjaajaksi. Saijan tunneilla yhdistyvät joogan lempeät, avaavat ja voimistavat liikkeet äitiysfysioterapeuttiseen osaamiseen.
Kati Ruoko
Kati RuokoHot yinjooga
Kati on joogaohjaajana lempeä eikä kikkaile turhia. Helposti lähtestyttävän Katin tunneilla on helppo rentoutua! Katilla on laaja koulutustaustallaan laajasti ravitsemukseen liittyvää osaamista ja lisäksi hän on ohjannut ryhmäliikuntatunteja yli 15 vuoden ajan.
Jacqueline Villa Millan
Jacqueline Villa MillanLatinFusion, Total Body
Jacqueline on aurinkoinen ohjaaja, joka tsemppaa sinut ylittämään itsesi! Jacqueline on valoisa persoona, joka tempaisee mukaansa ja jonka tunnilla ei voi olla hymyilemättä! Jacquelinen kanssa saat takuulla innostavan ja hikisen treenin!
Aino Rättyä
Aino RättyäVatsatanssi
Aino on vahva, räväkkä ja herkkä tulkitsija niin musiikin kuin tanssinkin saralla. Opetuksessaan Aino painottaa hyvän, terveen ja tehokkaan tekniikan lisäksi ilmaisua, heittäytymistä ja musiikin kuuntelua. Koreografioiminen on myös Ainon intohimo ja hän on toiminut useassa musikaalissa koreografina.
Jenna Salo
Jenna SaloPilates
Jenna on lämminhenkinen pilatesohjaaja, jonka selkeä ja ennen kaikkea oivaltava ohjaus auttaa sinua keskittymään omaan kehoosi. Jenna on käynyt pitkän pilatesohjaaja koulutuksen ja päivittää osaamistaan jatkuvasti.
Satu Vuorjoki
Satu VuorjokiVatsa-pakara
Satu on monipuolinen ja pitkän kokemuksen omaava liikunnan ammattilainen sekä kilpatanssija. Satu toimii niin ryhmäliikunnan ohjaajana, kuin yksilövalmentajanakin. Sadulle on tärkeää, että tunnilla keskitytään tekemään liikkeet tehokkaasti ja oikein. Iloinen ja kannustava tunnelma on kuitenkin Sadun mielestä yhtä tärkeää ja hänestä huokuukin positiivisuus, joka saa jumppatossusi nousemaan lattiasta entistä kevyemmin!
Demi Jägermalm
Demi Jägermalmvastaanotto
Demi on vastaanottotiimimme konkari ja on tullut tutuksi asiakkaidemme keskuudessa. Demi pyörittää Luhtavillan arkea vastaanotosta käsin ja auttaa sinua mielellään kysymystesi kanssa. Haasteista pitävä nuori nainen käy vapaa-aikanaan kuntosalilla ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti.
Jenni Uolamo
Jenni UolamoAsiakaspalveluvastaava
Jenni on aloitti syksyllä Luhtavillan asiakaspalveluvastaavana. Vastaanottotyön lisäksi Jenni toimii oikeana kätenämme myös toimiston puolella. Innostuneella työotteella Jenni haluaa luoda entistä parempaa asiakaskokemusta asiakkaillemme. Kun näet Jennin vastaanotossa hänelle kannattaa esittää toiveita ja kertoa kokemuksia kehittämistyön tueksi. Koulutukseltaan Jenni on palveluliiketoiminnan ammattilainen ja hän inspiroituu uuden kehittämisestä.
Annika Termonen
Annika TermonenVastaanotto
Annika on uusin täydennyksemme vastaanottotiimissämme. Nuoresta iästään huolimatta Annika on kerryttänyt asiakaspalvelukokemusta useammassakin eri työtehtävässä. Tervetuloa tutustumaan Annikaan!