Liikuntapaikkamme sydän on osaavat ja tuttavalliset ohjaajat!

Liikuntastudion lämminhenkinen ilmapiiri, osaavat ohjaajat sekä tehokkaat ja hauskat tunnit takaavat viihtyvyyden sekä tavoitteiden ja tulosten saavuttamisen. Oli toiveenasi löytää liikunnan ilo, monipuolistaa treeniä tai pudottaa painoa, meiltä saat tukea ja apua matkasi varrella.

Iloinen henkilökuntamme

Tuuli Luhtalampi
Tuuli LuhtalampiOmistaja, aikuisten ja lasten tunnit
Tuuli on liikuntastudion omistaja, opiskelee fysioterapiaa ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus ja koulutus lasten ja aikuisten tuntien ohjaamisesta. Manu-koiran tapaat välillä vastaanotossa.
Anne Luhtala
Anne LuhtalaLiikuntastudion koordinaattori, aikuisten tunnit
Annella on monipuolinen ja pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjauksesta. Annen intohimona on liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit, joissa Anne on ohjaajana perusteellinen ja rauhallinen. Tekeminen ei kuitenkaan saa olla liian vakavaa!
Koray Kuran
Koray KuranKahvakuula, Kuntonyrkkeily
Koray on karismaattinen tsemppari ja saa sinut jaksamaan läpi kovankin treenin. Korayn tunneilla syke nousee korkealle voimaharjoittelun lomassa.
Victor Armendariz
Victor ArmendarizZumba®
Victor tuo tunneille aitoa lattaritunnelmaa ja hänen ohjauksessaan huomaat polven nousevan ylemmäs, lantion keinuvan itsestään ja hymyn nousevan korviin. Victor täyttää salin hurmoksellisella tunnelmalla.
Mirva Ohralahti
Mirva OhralahtiKahvakuula
Mirva on innostava ja teknisesti tarkka ohjaaja, joka pitää huolen siitä, että jokainen treenaa turvallisesti. Mirvan tunneilla saat takuulla hien pintaan ja uskallat tarttua isompaankin kuulaan.
Annaleena Anteroinen
Annaleena AnteroinenPilates, BabyPilates
Ansku on pitrsakka ja kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja sekä kouluttaja. Anskun tunneilla ei tunnelma ole liian vakava ja vaikka tekniikka onkin tärkeää ja tunnit tehokkaita, on tunnelma leppoisa.
Maria Väkiparta
Maria VäkipartaZumba®
Maria on herttainen ja hurmaava ohjaaja, joka tempaisee sinut mukaansa lattarifiiliksen pyörteisiin. Kun musiikki alkaa soimaan, ei sanoja tarvita, vaan antaa hyvän fiiliksen ja mahtavan meiningin puhua puolestaan.
Janette Kontio
Janette KontioZumba®, Zumba Kids®
Janette aloitti Zumban ohjaamisen lasten tuntien parissa ja siirtyi keväällä 2016 ohjaamaan tunteja myös aikuisille. Janette on hyväntuulinen ja tuo myös kaikista pienimmille zumbaajille tanssin iloa.
Hedvig Lundsten
Hedvig LundstenStreet-tanssi, Pilates
Hedvig on iloinen monitaituri, jonka ensisijaisena harrastuksena tanssi on ollut viidentoista vuoden ajan. Hedvigin tanssitunnilla tärkeintä on hauskanpito – monipuolinen liikunta tulee kaupan päälle. Hedvig on koulutukseltaa fysioterapeutti ja ohjaa myös pilatestunteja.
Karoliina Kangaskolkka
Karoliina KangaskolkkaDynaaminen jooga, Hot Yin-jooga, Pilates
Karoliina on avoin ja huumorintajuinen ohjaaja, joka tutustuttaa sinut lempeästi ja sopivan haastavasti joogaan. Karoliina huolehtii tarkasti, että kaikki tekevät asanat turvallisesti, mutta huomioi samalla, että jokaisen keho on erilainen eikä ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa linjata sitä. Tärkeintä on, että jooga tuntuu itselle hyvältä.
Jenna Martikainen
Jenna MartikainenPilates
Jenna on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja hänellä on ohjauskokemusta useiden vuosien ajalta eri-ikäisistä liikkujista. Jennan selkeässä ja rauhallisessa ohjauksessa pääsevät kaikki pilateksen alkuun. Jennan tunnilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, mutta myös haasteita on tarjolla niitä kaipaaville.
Mikaela Jokinen
Mikaela JokinenVatsatanssi
Mikaela on energinen ja innostava opettaja, jonka mielestä tanssi on kokonainen paketti kulttuuria, musiikkia, liikkumista ja riemua! Hänen päälajinsa ovat itämainen tanssi, intialainen Bollywood, Reggaetón sekä erilaiset latinotanssit.
Riitta Hintikka
Riitta HintikkaVatsatanssi
Riitta on opettajana innostava ja kokeekin tärkeimpänä tanssin ilon ja riemun välittämisen oppilailleen. Riittaa on kehuttu täsmällisestä tanssitekniikan opettamisesta sekä kannustavasta ja positiivisesta asenteesta. Riitan tunneilla jätetään arki pihalle, nautitaan tanssista ja musiikista sekä löydetään uusia ulottuvuuksia itsestä – huumorilla höystettynä tietenkin.
Kirsi Frantsi
Kirsi FrantsiTerve Selkä
Kirsi on pitkän kokemuksen omaava fysioterapeutti, jonka ydinosaamisaluetta ovat selän asiat. Kirsi on kerryttänyt osaamistaan aiemmin työssään Selkäinstituutissa 15 vuoden ajan sekä nykyisessä työssään työfysioterapeuttina. Kirsillä on myös vuosien kokemus niin vauhdikkaampien kuin rauhallistenkin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Hän on mm. pilatesohjaaja. Ohjauksen lomassa Kirsi tuo taitavasti selän tietoutta esille sekä motivoi sinua huoltamaan itseäsi. Hänen mielestään on tärkeää, että sinä ymmärrät miksi tiettyjä harjoitteita tehdään ja että tiedät, miten kehosi toimii.
Paula Band
Paula BandJooga
Paula on opettanut joogaa vuodesta 2013, joista on viime vuodet toiminut täysipäiväisesti joogaopettajana. Paula hallitsee monia eri joogatyylejä kuten dynaaminen-, vinyasa-, yin-, flow- ja hathajooga. Paula on ohjaajana tarkka, selkeä ja lempeän rohkaiseva. Paulan tavoitteena on pyrkiä löytämään jokaiselle ryhmäläiselle sopivan haastava ja yksilöllinen harjoitus erilaisin vaihtoehdoin.
Emilia Lindroos
Emilia LindroosYin -jooga
Emilia on valoisa persoona ja hänen ilonsa on tarttuvaa. Hän osaa johdatella sinut lempeästi ja sallivasti joogan pariin jo ensimmäisestä kerrasta alkaen. Emilia kokee joogan tärkeänä nykyarjen hetkittäisenä pysäyttäjänä ja kouluttautuukin jatkuvasti lisää syventäen osaamistaan joogan saralla.
Teemu Jaakkola
Teemu JaakkolaKuntonyrkkeily
Teemu on innostava ja kokenut ohjaaja, jonka rakkaus kuntonyrkkeilyyn todella tarttuu! Teemun omalta harrastustaustalta löytyy kamppailulajeja nyrkkeilystä painiin ja hän hyödyntää lajitaustaansa tehden tunneista monipuolisia, hauskoja ja tavalliselle kuntoilijalle sopivan tasoisia.
Saimi Häkkinen
Saimi HäkkinenVastaanotto
Saimi on aurinkoinen ja iloinen persoona, joka jää mielellään jututelemaan kanssasi! Saimin oma liikuntatausta on tanssin parista.
Demi Jägermalm
Demi Jägermalmvastaanotto
Demi on haasteista pitävä nuori nainen ja hänen hyväntuulisuutensa on tarttuvaa. Vapaa-aikanaan Demi käy kuntosalilla ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti.
Elina Nuutinen
Elina NuutinenVastaanotto
Elina on rauhallinen ja aurinkoinen persoona ja hän arvostaa hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja. Elina harrastaa lenkkeilyä, kuntosalilla käymistä sekä joogaa. Elina haluaa omasta puolestaan innostaa sinua liikkumaan monipuolisesti ja on valmis auttamaan sinulle sopivan tunnin valitsemisessa.