Liikuntapaikkamme sydän on osaavat ja tuttavalliset ohjaajat!

Liikuntastudion lämminhenkinen ilmapiiri, osaavat ohjaajat sekä tehokkaat ja hauskat tunnit takaavat viihtyvyyden sekä tavoitteiden ja tulosten saavuttamisen. Oli toiveenasi löytää liikunnan ilo, monipuolistaa treeniä tai pudottaa painoa, meiltä saat tukea ja apua matkasi varrella.

Iloinen henkilökuntamme

Tuuli Luhtalampi
Tuuli LuhtalampiOmistaja, aikuisten ja lasten tunnit
Tuuli on liikuntastudion omistaja, fysioterapeutti ja hänellä on vankka kokemus ja koulutus lasten ja aikuisten tuntien ohjaamisesta. Tuulin tavoitteena on pitää liikuntahetket aina innostavina ja hauskoina. Ohjaajana Tuuli tarkka siitä, että teet liikkeet turvallisesti ja tarjoaa mielellään myös vaihtoehtoisia liikkeitä.
Anne Luhtala
Anne LuhtalaLiikuntastudion koordinaattori, aikuisten ja nuorten tunnit
Annella on monipuolinen ja pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjauksesta. Annen intohimona on liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit, joissa Anne on ohjaajana perusteellinen ja rauhallinen. Tekeminen ei kuitenkaan saa olla liian vakavaa!
Karoliina Kangaskolkka
Karoliina KangaskolkkaFlowjooga, Hot Yin-jooga, some-sisällöntuottaja
Karoliina on avoin ja huumorintajuinen pilates- ja joogaohjaaja. Karoliina huolehtii, että kaikki tekevät liikkeet turvallisesti ja löytävät itselleen sopivan tasoisen harjoitteen. Karoliina tuottaa myös sisältöä some-kanaviimme.
Koray Kuran
Koray KuranKahvakuula, Kuntonyrkkeily
Koray on karismaattinen tsemppari ja saa sinut jaksamaan läpi kovankin treenin. Korayn tunneilla syke nousee korkealle voimaharjoittelun lomassa.
Victor Armendariz
Victor ArmendarizZumba®
Victor tuo tunneille aitoa lattaritunnelmaa ja hänen ohjauksessaan huomaat polven nousevan ylemmäs, lantion keinuvan itsestään ja hymyn nousevan korviin. Victor täyttää salin hurmoksellisella tunnelmalla.
Mirva Ohralahti
Mirva OhralahtiKahvakuula
Mirva on innostava ja teknisesti tarkka ohjaaja, joka pitää huolen siitä, että jokainen treenaa turvallisesti. Mirvan tunneilla saat takuulla hien pintaan ja uskallat tarttua isompaankin kuulaan.
Maria Väkiparta
Maria VäkipartaZumba®
Maria on herttainen ja hurmaava ohjaaja, joka tempaisee sinut mukaansa lattarifiiliksen pyörteisiin. Kun musiikki alkaa soimaan, ei sanoja tarvita, vaan antaa hyvän fiiliksen ja mahtavan meiningin puhua puolestaan.
Janette Kontio
Janette KontioZumba®, Zumba Kids®
Janette aloitti Zumban ohjaamisen lasten tuntien parissa ja siirtyi keväällä 2016 ohjaamaan tunteja myös aikuisille. Janette on hyväntuulinen ja tuo myös kaikista pienimmille zumbaajille tanssin iloa.
Jenna Martikainen
Jenna MartikainenPilates
Jenna on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja hänellä on ohjauskokemusta useiden vuosien ajalta eri-ikäisistä liikkujista. Jennan selkeässä ja rauhallisessa ohjauksessa pääsevät kaikki pilateksen alkuun. Jennan tunnilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, mutta myös haasteita on tarjolla niitä kaipaaville.
Kirsi Frantsi
Kirsi FrantsiTerve Selkä, Core & liikkuvuus
Kirsi on pitkän kokemuksen omaava fysioterapeutti, jonka ydinosaamisaluetta on keskivartalon hyvinvointi. Kirsillä on vuosien kokemus niin vauhdikkaampien kuin rauhallistenkin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Kirsillä on rauhallinen ja selkeä ohjaustyyli ja hän tuo sopivasti esiin myös liikkeiden hyötyjä, mikä motivoi entisestään!
Aino Ryynänen
Aino RyynänenCross training taviksille, kuntonyrkkeily, tanssitunnit
Aino on kuplivan energinen tanssin- ja liikunnanohjaaja, jonka oma tausta on vahvasti streettanssin ja kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa. Aino on peruskoulutukseltaan liikuntaneuvoja.
Pirjo Väänänen
Pirjo VäänänenVatsa-pakara
Pirjo on ryhmäliikunnan ohjaaja, jonka kanssa päästään nauttimaan perinteisestä, tehokkaasta, ryhmäliikuntatuntien ikisuosikista! Konstailematonta meinkiä ja tsemppaavaa ohjausta!
Jannina Pylväläinen
Jannina PylväläinenPilates, Barre
Jannina on koulukseltaan fysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä tanssinohjaaja. Ohjaajana Jannina on innostava ja persoonana ihastuttavan herttainen! Herttaisen ja ammattitaitoisen Janninan tunneilla on lajista riippuen keskittynyt ja rauhallinen tunnelma tai energinen ja hikinen fiilis!
Hedvig Lundsten
Hedvig LundstenStreet-tanssi, Pilates
Hedvig on iloinen monitaituri, jonka ensisijaisena harrastuksena tanssi on ollut viidentoista vuoden ajan. Hedvigin tanssitunnilla tärkeintä on hauskanpito – monipuolinen liikunta tulee kaupan päälle. Hedvig on koulutukseltaa fysioterapeutti ja ohjaa myös pilatestunteja.
Saija Pohjanvirta
Saija PohjanvirtababyYoga, MamaYoga
Saija on äitiysfysioterapeutti, joka on kouluttautunut juuri myös joogaohjaajaksi. Saijan tunneilla yhdistyvät joogan lempeät, avaavat ja voimistavat liikkeet äitiysfysioterapeuttiseen osaamiseen.
Jacqueline Villa Millan
Jacqueline Villa MillanLatinFusion, Total Body
Jacqueline on aurinkoinen ohjaaja, joka tsemppaa sinut ylittämään itsesi! Jacqueline on valoisa persoona, joka tempaisee mukaansa ja jonka tunnilla ei voi olla hymyilemättä! Jacquelinen kanssa saat takuulla innostavan ja hikisen treenin!
Aino Rättyä
Aino RättyäVatsatanssi
Aino on vahva, räväkkä ja herkkä tulkitsija niin musiikin kuin tanssinkin saralla. Opetuksessaan Aino painottaa hyvän, terveen ja tehokkaan tekniikan lisäksi ilmaisua, heittäytymistä ja musiikin kuuntelua. Koreografioiminen on myös Ainon intohimo ja hän on toiminut useassa musikaalissa koreografina.
Demi Jägermalm
Demi Jägermalmvastaanotto
Demi on haasteista pitävä nuori nainen, joka auttaa sinua mielellään kysymystesi kanssa. Vapaa-aikanaan Demi käy kuntosalilla ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti.
Anna-Stiina Ylimaa
Anna-Stiina YlimaaVastaanotto
Anna-Stiina on pirteä ja nauravainen tyyppi, jolla on suuri halu auttaa muita. Anna-Stiinan koulutustausta on terveysalalta, ja osaamisen täydentäminen on käynnissä tälläkin hetkellä fysioterapeuttiopintojen muodossa. Liikunta on tärkeä osa Anna-Stiinan vapaa-aikaa, ja hän harrastaa joogaa, lenkkeilyä, kuntosalia ja tanssia.
Milja Vanninen
Milja VanninenVastaanotto
Milja on positiivinen ja ystävällinen persoona, joka haluaa taata mahdollisimman mukavan asiakaskokemuksen jokaiselle asiakkaalle. Milja opiskelee kaupallista alaa ja omaa pitkän urheilutaustan jalkapallon parista. Nykyään Milja käy vapaa-ajallaan kuntosalilla ja pitää lukemisesta.
Daria Bogdanova
Daria BogdanovaVastaanotto
Daria on uusin vahvistuksemme vastaanoton puolella. Daria löysi alunperin luoksemme vatsatanssin innoittamana. Daria on innokas oppimaan uutta, hän auttaa sinua mielellään mahdollisissa ongelmissa ja lisäksi huumoria löytyy!