Liikuntapaikkamme sydän on osaavat ja tuttavalliset ohjaajat!

Liikuntastudion lämminhenkinen ilmapiiri, osaavat ohjaajat sekä tehokkaat ja hauskat tunnit takaavat viihtyvyyden sekä tavoitteiden ja tulosten saavuttamisen. Oli toiveenasi löytää liikunnan ilo, monipuolistaa treeniä tai pudottaa painoa, meiltä saat tukea ja apua matkasi varrella.

Iloinen henkilökuntamme

Tuuli Luhtalampi
Tuuli LuhtalampiOmistaja, aikuisten ja lasten tunnit
Tuuli on liikuntastudion omistaja, fysioterapeutti ja hänellä on vankka kokemus ja koulutus lasten ja aikuisten tuntien ohjaamisesta. Tuulin tavoitteena on pitää liikuntahetket aina innostavina ja hauskoina. Ohjaajana Tuuli tarkka siitä, että teet liikkeet turvallisesti ja tarjoaa mielellään myös vaihtoehtoisia liikkeitä.
Anne Luhtala
Anne LuhtalaLiikuntastudion koordinaattori, aikuisten ja nuorten tunnit
Annella on monipuolinen ja pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjauksesta. Annen intohimona on liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit, joissa Anne on ohjaajana perusteellinen ja rauhallinen. Tekeminen ei kuitenkaan saa olla liian vakavaa!
Koray Kuran
Koray KuranKahvakuula, Kuntonyrkkeily
Koray on karismaattinen tsemppari ja saa sinut jaksamaan läpi kovankin treenin. Korayn tunneilla syke nousee korkealle voimaharjoittelun lomassa.
Victor Armendariz
Victor ArmendarizZumba®
Victor tuo tunneille aitoa lattaritunnelmaa ja hänen ohjauksessaan huomaat polven nousevan ylemmäs, lantion keinuvan itsestään ja hymyn nousevan korviin. Victor täyttää salin hurmoksellisella tunnelmalla.
Mirva Ohralahti
Mirva OhralahtiKahvakuula
Mirva on innostava ja teknisesti tarkka ohjaaja, joka pitää huolen siitä, että jokainen treenaa turvallisesti. Mirvan tunneilla saat takuulla hien pintaan ja uskallat tarttua isompaankin kuulaan.
Annaleena Anteroinen
Annaleena AnteroinenPilates, BabyPilates
Ansku on pitrsakka ja kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja sekä kouluttaja. Anskun tunneilla ei tunnelma ole liian vakava ja vaikka tekniikka onkin tärkeää ja tunnit tehokkaita, on tunnelma leppoisa.
Maria Väkiparta
Maria VäkipartaZumba®
Maria on herttainen ja hurmaava ohjaaja, joka tempaisee sinut mukaansa lattarifiiliksen pyörteisiin. Kun musiikki alkaa soimaan, ei sanoja tarvita, vaan antaa hyvän fiiliksen ja mahtavan meiningin puhua puolestaan.
Janette Kontio
Janette KontioZumba®, Zumba Kids®
Janette aloitti Zumban ohjaamisen lasten tuntien parissa ja siirtyi keväällä 2016 ohjaamaan tunteja myös aikuisille. Janette on hyväntuulinen ja tuo myös kaikista pienimmille zumbaajille tanssin iloa.
Hedvig Lundsten
Hedvig LundstenStreet-tanssi, Pilates
Hedvig on iloinen monitaituri, jonka ensisijaisena harrastuksena tanssi on ollut viidentoista vuoden ajan. Hedvigin tanssitunnilla tärkeintä on hauskanpito – monipuolinen liikunta tulee kaupan päälle. Hedvig on koulutukseltaa fysioterapeutti ja ohjaa myös pilatestunteja.
Karoliina Kangaskolkka
Karoliina KangaskolkkaDynaaminen jooga, Hot Yin-jooga, Pilates
Karoliina on avoin ja huumorintajuinen pilates- ja joogaohjaaja. Karoliina huolehtii, että kaikki tekevät liikkeet turvallisesti ja löytävät itselleen sopivan tasoisen harjoitteen.
Jenna Martikainen
Jenna MartikainenPilates
Jenna on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja hänellä on ohjauskokemusta useiden vuosien ajalta eri-ikäisistä liikkujista. Jennan selkeässä ja rauhallisessa ohjauksessa pääsevät kaikki pilateksen alkuun. Jennan tunnilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, mutta myös haasteita on tarjolla niitä kaipaaville.
Mikaela Jokinen
Mikaela JokinenVatsatanssi
Mikaela on energinen ja innostava opettaja, jonka mielestä tanssi on kokonainen paketti kulttuuria, musiikkia, liikkumista ja riemua! Hänen päälajinsa ovat itämainen tanssi, intialainen Bollywood, Reggaetón sekä erilaiset latinotanssit.
Riitta Hintikka
Riitta HintikkaVatsatanssi
Riitta on opettajana innostava ja kokeekin tärkeimpänä tanssin ilon ja riemun välittämisen oppilailleen. Riittaa on kehuttu täsmällisestä tanssitekniikan opettamisesta sekä kannustavasta ja positiivisesta asenteesta. Riitan tunneilla jätetään arki pihalle, nautitaan tanssista ja musiikista sekä löydetään uusia ulottuvuuksia itsestä – huumorilla höystettynä tietenkin.
Kirsi Frantsi
Kirsi FrantsiTerve Selkä, Core & liikkuvuus
Kirsi on pitkän kokemuksen omaava fysioterapeutti, jonka ydinosaamisaluetta on keskivartalon hyvinvointi. Kirsillä on vuosien kokemus niin vauhdikkaampien kuin rauhallistenkin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Kirsillä on rauhallinen ja selkeä ohjaustyyli ja hän tuo sopivasti esiin myös liikkeiden hyötyjä, mikä motivoi entisestään!
Paula Band
Paula BandJooga
Paula on opettanut joogaa vuodesta 2013, joista on viime vuodet toiminut täysipäiväisesti joogaopettajana. Paula hallitsee monia eri joogatyylejä kuten dynaaminen-, vinyasa-, yin-, flow- ja hathajooga. Paula on ohjaajana tarkka, selkeä ja lempeän rohkaiseva. Paulan tavoitteena on pyrkiä löytämään jokaiselle ryhmäläiselle sopivan haastava ja yksilöllinen harjoitus erilaisin vaihtoehdoin.
Emilia Lindroos
Emilia LindroosYin -jooga
Emilia on valoisa persoona ja hänen ilonsa on tarttuvaa. Hän osaa johdatella sinut lempeästi ja sallivasti joogan pariin jo ensimmäisestä kerrasta alkaen. Emilia kokee joogan tärkeänä nykyarjen hetkittäisenä pysäyttäjänä ja kouluttautuukin jatkuvasti lisää syventäen osaamistaan joogan saralla.
Jannina Pylväläinen
Jannina PylväläinenPilates, Barre
Jannina on koulukseltaan fysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä tanssinohjaaja. Ohjaajana Jannina on innostava ja persoonana ihastuttavan herttainen! Herttaisen ja ammattitaitoisen Janninan tunneilla on lajista riippuen keskittynyt ja rauhallinen tunnelma tai energinen ja hikinen fiilis!
Aino Ryynänen
Aino RyynänenCross training taviksille, kuntonyrkkeily, tanssitunnit
Aino on kuplivan energinen tanssin- ja liikunnanohjaaja, jonka oma tausta on vahvasti streettanssin ja kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa. Aino on peruskoulutukseltaan liikuntaneuvoja.
Jacqueline Villa Millan
Jacqueline Villa MillanLatinFusion, Total Body
Jacqueline on aurinkoinen ohjaaja, joka tsemppaa sinut ylittämään itsesi! Jacqueline on valoisa persoona, joka tempaisee mukaansa ja jonka tunnilla ei voi olla hymyilemättä! Jacquelinen kanssa saat takuulla innostavan ja hikisen treenin!
Tanja Kristiansson
Tanja KristianssonCross training taviksille
Tanja on liikunnan monitoiminainen ja hänen hyppysissään liikkuvat niin aikuis- kuin lapsiryhmätkin. Tanja pitää erityisesti kovatehoisten tuntien ohjaamisesta kehonhultoa kuitenkaan unohtamatta. Ohjaajana Tanja pitää huolen, että treenaat hyvällä tekniikalla hiki otsalla!
Elina Nuutinen
Elina NuutinenVastaanotto
Elina on rauhallinen ja aurinkoinen persoona ja hän arvostaa hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja. Elina harrastaa lenkkeilyä, kuntosalilla käymistä sekä joogaa. Elina haluaa omasta puolestaan innostaa sinua liikkumaan monipuolisesti ja on valmis auttamaan sinulle sopivan tunnin valitsemisessa.
Demi Jägermalm
Demi Jägermalmvastaanotto
Demi on haasteista pitävä nuori nainen, joka auttaa sinua mielellään kysymystesi kanssa. Vapaa-aikanaan Demi käy kuntosalilla ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti.
Anna-Stiina Ylimaa
Anna-Stiina YlimaaVastaanotto
Anna-Stiina on pirteä ja nauravainen tyyppi, jolla on suuri halu auttaa muita. Anna-Stiinan koulutustausta on terveysalalta, ja osaamisen täydentäminen on käynnissä tälläkin hetkellä fysioterapeuttiopintojen muodossa. Liikunta on tärkeä osa Anna-Stiinan vapaa-aikaa, ja hän harrastaa joogaa, lenkkeilyä, kuntosalia ja tanssia.
Milja Vanninen
Milja VanninenVastaanotto
Milja on positiivinen ja ystävällinen persoona, joka haluaa taata mahdollisimman mukavan asiakaskokemuksen jokaiselle asiakkaalle. Milja opiskelee kaupallista alaa ja omaa pitkän urheilutaustan jalkapallon parista. Nykyään Milja käy vapaa-ajallaan kuntosalilla ja pitää lukemisesta.