Tervetuloa aikuisten viikkotunneille!

Tätä varauskalenteria käytetään aikuisten viikkotuntien varaamiseen. Meiltä ei osteta jäsynyyksiä vaan voit käydä tunneilla joustavasti juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit tulla tunneille kertamaksulla tai ostaa sähköisen sarjakortin eli krediittejä.

Ikäraja aikuisten tunneille on 15 ikävuotta.

Varausten tekeminen ja krediitit

Rekisteröityminen

Jotta voit ilmoittautua tunneille, sinun tulee rekisteröityä varauskalenteriimme. Rekisteröityminen on helppoa ja se tapahtuu täällä. Tunneille ilmoittautuminen käy rekisteröitymisen jälkeen näppärästi kirjautumalla sisään järjestelmään.

Tuntien varaaminen

 • Voit normaalisti varata paikan yhdelle tunnille ostamatta krediittejä etukäteen. Uuteen järjestelmään siirryttäessä (elokuun 2019 ajan) pystyt varaamaan paikan kuitenkin jopa kolmelle tunnille ennen krediittien ostamista tai paperisen sarjakortin muuntamista sähköisiksi krediiteiksi.
 • Kun varaat paikan tunnille, käytät krediitin. Jos perut ilmoittautumisen viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua, krediitti palautuu takaisin.
 • Voit varata tunteja enintään kahden viikon päähän.

Ilmoittautuminen jonotuslistalle

Jos tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle.

 • Kun peruutuspaikka vapautuu, saat ilmoituksen sähköpostilla. Muista siis seurata sähköpostiasi!
 • Ilmoitus tunnille pääsemisestä tulee viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua.
 • Jos olet jonossa tunnille ja päätätkin puuhailla jotain muuta, muista peruuttaa myös jonotuslistalle ilmoittautuminen.

Sähköisten sarjakorttien eli krediittien ostaminen

Voit ostaa sähköisiä sarjakortteja vastaanotosta. Maksutapana käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit sekä yleisimmät liikuntaedut kuten liikuntasetelit, maksukortit, mobiilimaksut ja Online-palvelut mm. seuraavilta: Smartum, ePassi, Virike, Edenred, Tyky, EazyBreak.

Lisäksi voit ostaa krediittejä suoraan nettisivuiltamme kirjautumalla sisään varausjärjestelmään omilla käyttäjätunnuksillasi. Verkossa maksaminen onnistuu korttimaksuna, lompakkopalvelulla, verkkopankkimaksuna sekä laskutuspalveluna. Krediitit latautuvat välittömästi käyttäjätilillesi maksun jälkeen.

Paperiset sarjakortit vaihdetaan sähköisiin

Kun vaihdat paperisen sarjakortin sähköiseen, toimi näin:

 1. Rekisteröidy ensin uuteen varauskalenteriin ja varaa paikka haluamallesi tunnille.
 2. Tule vastaanottoon vähän normaalia aikaisemmin ennen varaamasi tunnin alkua.
 3. Vastaanottotyöntekijä siirtää paperisella sarjakortilla jäljellä olleet kerrat sähköisiksi krediiteiksi. Yksi krediitti vastaa yhtä rei’itystä sarjakortista.

Sähköisten sarjakorttien eli krediittien voimassaolo

Sarjakorttien eli krediittien voimassoloaika on pitkä (5kk / 8kk), jotta ehdit varmasti käyttää kortin flunssista ja aikatauluhaasteista huolimatta.

Sairaustapaukset

Mikäli olet kuitenkin ollut sairaana yli kuukauden ajan, ja siksi estynyt käyttämään korttiasi, ota yhteyttä [email protected] Varaudu näissä tapauksissa esittämään yhtenäinen sairaustodistus tältä ajalta.

Kortin pidentäminen & vanhentuminen

Jos et ole ehtinyt käyttää korttiasi eli ostettuja krediittejä ja ne uhkaavat vanhentua, voit ostaa kuukauden lisää käyttöaikaa kortillesi 25€ hintaan. Maksu voimassaolon pidentämisestä suoritetaan vastaanottoon ja vastaanottohenkilö laittaa sähköiseen korttiisi lisäaikaa. Ota yhteyttä tarvitsemastasi jatkoajasta ennen kuin korttisi umpeutuu ja poistuu järjestelmästä. Vanhentuneita krediittejä ei voi enää palauttaa käyttöön.

Peruutusehdot

 • Peruutus on tehtävä viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua.
 • Peruuttamattomista varauksista perimme täyden hinnan.

Mikäli osallistujia on vähemmän kuin 5 henkilöä, tunti saatetaan perua. Tästä ilmoitetaan varauksen tehneille sähköpostilla ja tekstiviestillä sekä internet-sivuilla noin kaksi tuntia ennen tunnin alkua.

Tunti saatetaan perua myös, jos tunnille ei löydy ohjaajaa sairastumisen tai muun syyn vuoksi. Myös tällöin peruutuksesta tiedotetaan erikseen ilmoittautuneille sekä nettisivuilla.