Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake.

  • Lue huolella alla olevat kurssiehdot.
  • Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisen vahvistuksen. Tarkista, että ilmoittamasi tiedot ovat oikein.
  • Lasku sekä infokirje lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Ilmoittautuminen kesän 2020 leireille

Lasten tanssileiri 1, 7-11v. (1.6.-5.6.2020 ma-pe klo 8:30-16:00), 210€Lasten tanssileiri 2, 7-11v. (8.6.-12.6.2020 ma-pe klo 8:30-16:00), 210€Lasten joogaleiri, 7-11v. (10.-12.8.2020 ma-ke klo 8:30-14:00), 140€

Osallistujan nimi

Osallistujan syntymävuosi

Huoltajan nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Postiosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Kotiinlähtö

Uimataito (koskee lasten tanssileirejä)

Muuta huomioitavaa: mahdolliset sairaudet, allergiat

Miten löysit liikuntastudiomme tai kurssin?

Laskutus
Säästän ympäristöä, haluan laskun sähköpostiini.Tarvitsen laskun paperisena. (Paperilaskuissa laskutuslisä 5€)

Kurssiehdot
Olen lukenut oheiset kurssiehdot ja hyväksyn ne. Ymmärrän, että ilmoittautuminen on sitova ja mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen leirin alkua.

Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn.

Tarkista, että sähköpostisi on oikein.


Luhtavilla Oy:n kesäleirien kurssiehdot

Peruutusehdot

  • Ilmoittautumalla varaat itsellesi kurssipaikan. Kurssipaikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautuminen on aina sitova. Alaikäisen osallistujan ilmoittautumisen ja perumisen tekee huoltaja.
  • Mahdollinen kurssipaikan peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected] viimeistään 21 päivää ennen kurssin alkua. Jos kurssipaikka perutaan tätä myöhemmin, olet velvollinen maksamaan kurssin kokonaisuudessaan, vaikka osallistuja keskeyttäisi kurssin tai peruuttaisi ilmoittautumisen.
  • Käymättä jääneitä kurssikertoja ei korvata. Pidemmissä sairastapauksissa ja muissa erikoistapauksissa peruutuksesta ja korvauksesta voidaan neuvotella erikseen, mutta aina etukäteen tai viipymättä sairastapauksen sattuessa lääkärintodistusta vastaan. Kurssipaikkaa ei voi perua eikä korvausta hakea jälkikäteen.
  • Kurssi voidaan perua, mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi.

Muut ehdot

  • Luhtavilla Oy ei vakuuta asiakkaitaan. Huolehdithan itse omasi / lapsesi vapaa-ajan vakuutuksen ja muut tarvittavat vakuutukset kuntoon.
  • Leirejä saatetaan kuvata mainostarkoituksiin. Kerrothan ohjaajalle erikseen, mikäli et halua itsestäsi / lapsestasi otettavan kuvia.
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä