Ilmapilates -workshop

Tervetuloa kokeilemaan pilatesta ilmassa!

Kaipaatko vaihtelua pilatestreeniin tai onko pilates kokonaan uusi juttu sinulle?  Haluatko kokeilla hauskaa uutta lajia, joka vie ajatuksesi pois arjen huolista ja haastaa sopivasti kehoasi? Tule kokeilemaan kuinka painovoiman vaikutus tehostaa niin lihastyötä kuin liikkuvuuttasi sekä auttaa myös rentoutumaan ihan uudella tavalla. Workhop sopii kaikille. Aiempaa kokemusta et ”ilmailusta” tai pilateksesta tarvitse.  Tule mukaan, tämä on superkivaa!

Hauska tapa haastaa ryhtilihaksia

Ilmapilateksessa käytämme kangasta pilatesharjoituksen haasteena ja tukena. Kankaan avulla maan vetovoima haastaa erityisesti tärkeitä ryhtiä ylläpitäviä corelihaksia. Samasta syystä myös venytykset tehostuvat. Liina siis haastaa, mutta myös tukee ja kannattelee liikkeitäsi. Liinan avulla pääset avaamaan kehoasi sekä rentoutumaan ihanasti. Pieni leikkimielisyys kulkee mukana läpi workshopin ja huolet leijailevat tiehensä.

Workshop soveltuu niin ensikertalaiselle kuten myös sinulle, jolle kankaan käyttö on jo tuttua. Harjoituksessa on eri liikevaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy sopiva taso haastaa kehoa. Tunti ei sisällä akrobatiaa. Halutessasi voit toki kokeilla haastavampaakin liikettä. Pilateksesta ei tarvitse ennakkoon olla kokemusta. Perehdymme workshopin alussa hieman pilateksen perusperiaatteisiin. Tehokasta ja hauskaa!

Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Ilmapilates workshop

35
  • Lauantai 13.3.2021
  • Klo 13:00-14:30
  • Ohjaaja: Jenna Martikainen
  • Lime-sali (Timpurinkuja)

Tervetuloa workshopiin!

Lämpimästi tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan Ilmapilates -workshopiin. Workshop pidetään Luhtavillan Lime -salissa, Timpurinkuja  3, noin 400 m päässä Leppävaaran juna-asemalta.

Näin valmistaudut ilmapilatekseen

  • Jotta kangas pysyy ehjänä ja harjoitus turvallisena, poista kaikki korut, kello sekä terävät hiuskiinnikkeet ennen harjoitusta.  
  • Hygieniasyistä paidan tulee peittää kainalot. Valitse sellaiset vaatteet, joissa ei ole ulospäin näkyviä vetoketjuja. 
  • Puhdista mahdolliset rasvat käsistä ja jaloista sekä poista enin meikki, jotta kangas pysyy puhtaana. Puhdista jalkapohjat ennen harjoitusta tai käytä sukkia.

Ota mukaan kurssille

  • Ilmapilatekseen sopiva vaatetus
  • Juomapullo, täytä mielellään se jo kotona.
  • Iso pyyhe lainamaton suojaksi TAI oma jumppamatto.

Liikutaan yhdessä terveinä

Olemme mukauttaneet toimintaamme ja tehneet selkeät ohjeistukset siitä, miten pystymme liikkumaan yhdessä terveinä ja turvavälit huomioiden. Luethan huolella ohjeistuksemme mm. kasvomaskien käyttöön, käsienpesuun ja turvaväleihin liittyen: https://luhtavilla.fi/liikutaan-yhdessa-terveina/

FysioLuhtavilla

Joko olet tutustunut FysioLuhtavillan palveluihin? Meiltä saat apua niin istumatyöläisen hartiavaivoihin, himotreenaajan kremppoihin kuin ennaltaehkäisevästi terveen ja liikkuvan kehon ylläpitämiseen! Lue lisää: www.fysioluhtavilla.fi

Ohjaaja: Jenna Martikainen

Jenna on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja hänellä on ohjauskokemusta vuosien ajalta eri-ikäisistä liikkujista. Jenna on pilatesohjaaja (Pilates Health tasot 1-3) ja on Suomen Pilates yhdistyksen jäsen. Jenna kouluttautuu jatkuvasti lisää sekä harjoittelee itse säännöllisesti pilatesta ammentaen ideoita tunneilleen myös oman harjoittelun kautta. Jennan selkeässä ja rauhallisessa ohjauksessa pääsevät kaikki jujulle ilmapilateksen saloista.

Jennan tunnilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, mutta myös haasteita on tarjolla niitä kaipaaville.