Oli toiveenasi löytää liikunnan ilo, monipuolistaa treeniä tai pudottaa painoa, meiltä saat tukea ja apua matkasi varrella.

 

Tarjoamme valmennusta eri muodoissa juuri sinun tarpeidesi mukaan. Voimme luoda sinulle täysin oman kokonaisuuden tai voit valita ns. valmiin paketin. Tosiasissa jokainen asiakas on erilainen ja jokainen valmennus muotoutuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tässä muutama esimerkki, jonka pohjalta voimme luoda juuri sinulle toimivan paketin!

 

Ravinto-ohjelma

 • Alkukartoitus sekä ohjeet ruokapäiväkirjan pitämiseen
 • Ruokapäiväkirjan analysointi
 • Henkilökohtainen ravintosuunnitelma: ehdotukset ruokavalion muuttamiseksi vaiheittain
 • Ruokavalion tarkistukset
 • Muiden asioiden huomioon ottaminen tavoitteiden mukaan (uni, stressi, liikunta, yms)
 • Seuranta sähköpostin tai puhelimen välityksellä viikoittain

 

2 kk valmennus:
3 tapaamista + viikoittainen yhteydenpito
Hinta: 250€

6kk valmennus:
6 tapaamista + viikoittainen yhteydenpito
Hinta: 500 €

 

Kunto-ohjelma

 • Tavoitteiden kartoitus
 • Lähtötason kartoitus: kuntotestit tai liikkuvuustestit alussa ja lopussa
 • 2 kehonkoostumusmittausta
 • Treenisuunnitelma sekä kotiharjoitteluohjelma
 • Seuranta sähköpostin ja puhelimen välityksellä

 

Yhteensä 2 tapaamista
Kesto 2 kuukautta
Hinta 250€

 

tuuli-manuValmentaja: Tuuli Luhtalampi
(äitiyslomalla syksyn 2017 ja kevään 2018)

Tuuli on liikuntastudion omistaja ja hyvinvointivalmentaja, joka tunnetaan aidosta läsnäolosta ja iloisesta asenteesta. Tuuli näkee ihmisen kokonaisuutena ja pitää hyvinvoinnin rakentamisen perustana itsetunnon kohottamista ja tervetta kroppaa. Tuuli tarjoaa konkreettisia ratkaisuja rennolla asenteella ja panostaa juuri sinun tarpeidesi ja hyvinvointisi huomioimiseen tapahtuisi se sitten yksilövalmennuksessa tai ryhmässä.

 

Hei sinä! Odotan jo innokkaasti ensimmäistä tapaamistamme! Voit tästä lukaista hieman taustastani ja valmennustyylistäni.

Minulla on pitkä (hui! – 12 vuoden) kokemus ryhmäliikunnan ohjaajana ja sieltä olen intohimoni perässä ponnistanut laajemminkin hyvinvointialalle. Olen suorittanut hyvinvointivalmentajan sekä ravintovalmentajan koulutukset. Parhaillaan opiskelen fysioterapeutiksi. 

Valmentajana olen monipuolinen. Pyrin huomioimaan jokaisen yksilölliset lähtökohdat mm. auttamalla löytämään jokaiselle itselleen sopivan ruokavalion ja liikuntaohjelman, ehdottamalla keinoja kohdata arjen haasteita ja perhe-elämän kiireitä sekä auttamaan motivaation ylläpidossa ja mahdollisten repsahdusten kohtaamisessa. 

Itselläni on asiakkaan ruokavalion parantamiseen kaksi vaihtoehtoista lähestymistapaa. Ensimmäinen, jota suosin enemmän, on oman ruokavalion parantaminen pienillä muutoksilla. Toinen vaihtoehto on ottaa hieman tiukempi ruokavalio, jossa on valmiiksi kerrottu, mitä saa syödä ja minkä verran. Osalle sopii paremmin selkeät ohjeet, toisille hieman löyhemmät ovat helpompia noudattaa.

Minulta et kuitenkaan saa hötkyilyä, pikadieettejä tai tuulesta temmattuja lupauksia pudotettavien kilojen määrästä. Minulta saat käytännöllisiä oppeja, joiden avulla muutat elämäntapojasi terveellisemmäksi askel askeleelta. Painonpudotus tulee uusien tapojen oppimisen kautta luonnostaan omaa tahtia. Toisilla se käy nopeammin, toisilla hieman hitaammin. Jotta saisit oikeasti pysyviä, koko loppuelämän kestäviä tuloksia, ei asioita voi kiirehtiä liikaa. Minä kuitenkin valmentajana huolehdin siitä, että sinä pääset jatkuvasti eteenpäin pienin, sinulle sopivin askelin eikä homma mene haahuiluksi.

Ihminen on monen tekijän kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Suhtaudun painonpudotukseen kokonaisvaltaisesti siten, että tavoitteena ei ole pelkän vaa’an lukeman pudottaminen vaan terveempi ja vireämpi keho ja mieli. Painonpudotukseen vaikuttaa ravinnon ja liikunnan lisäksi olennaisesti mm. lepo ja palautuminen, stressi, itsetunto, ja niiden vaikutus huomioidaan mahdollisimman hyvin. Painoa pudotetaan järkevästi pienillä muutoksilla, jotka on mahdollista säilyttää koko lopun elämän. Ei ihmediieteillä, näännyttämisellä tai turhalla stressaamisella. 

– Tuuli