Footbic®
– jalkaterän jumpasta koko keholle ryhtiä

Oletko pohtinut jalkaterän lihaksiston yhteyttä mahdollisiin lonkka-, polvi- tai hartiavaivoihisi? Onko sinulla mahdollisesti tarve tukipohjallisille tai kärsitkö vaivasenluusta tai plantaarifasciitista?

Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan ”luomukeinoa” näiden ongelmien avuksi tai ennaltaehkäisyyn. Footbic ® on metodi, jonka avulla jumppaat jalkateräsi kuntoon ja sitä kautta tasapainotat koko kehoasi.

Ilmoittaudu mukaan ja vapauta varpaasi!

Milloin?

Footbic® -workshop
Lauantaina 10.10.2020 klo 13:15-14:45

Kesto: 1,5 h
Hinta: 68 €
Ohjaaja: Mimmi Koukkari
Paikka: Lime-sali (Timpurinkuja 3)

Kurssin hinta sisältää 2 kpl harjoittelupalloja sekä kirjallisen ohjeen (arvo 39,90€), jotka kaikki osallistujat saavat itselleen.

Workshopin enimmäisosallistujamäärä on 14 (yli metrin turvaetäisyydet muihin osallistujiin).

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Footbic® on tehokas, kahdella pehmeällä pallolla tehtävä jalkaterien kuntoutusohjelma.  Footbic®  -harjoitteilla pyritään vaikuttamaan jalkaterän tukilihaksiin sekä myös keskivartalon lihaksiin. Erityisesti varpaiden pienet lihakset kehittyvät harjoittelussa. Tavoitteena on saada jalkaterä niin vahvaksi, että se kannattelee koko vartaloa. Jalkaterän lihaksia on verrattu talon perustuksiin: jos talon perustukset eivät ole kunnossa, on talo vaarassa romahtaa.

Footbic®  kuntoutuksessa on noin kolmenkymmentä erilaista harjoitetta ja harjoitteita voidaan kohdentaa myös tiettyihin vaivoihin tai kiputiloihin. Tällä menetelmällä pystyt myös ennaltahkäisemään mm. urheiluvammoja, akillesjänteen virheasentoja.

Kurssi sopii sinulle, jos haluat ennaltaehkäistä tai kuntouttaa jalkateränvirheasennosta aiheutuvia ongelmia. Menetelmä soveltuu hyvin myös tukimuodoksi eri urheilijoiden päivittäisen harjoitteluun.

Palautetta aikaisemmalta kurssilta

”Opettajan tyyli oli mukavan jutusteleva ja kysymyksiin vastaava, loi tunnille rennon fiiliksen, mutta ei unohtanut myös opettaa.”

”Innostava ohjaaja, uutta asiaa ja hyödyllistä myös”

”Kurssi oli juuri sellainen kuin odotin, kerrottiin hyvin mistä hommassa on kyse ja miten palloja käytetään.”

Ohjaaja: Mimmi Koukkari

Mimmi on opettanut pilatesta työkseen vuodesta 2010. Hän on opiskellut myös SlowYoga- sekä Mindful Restorative Yoga -ohjaajaksi. Uutena lajina Mimmi on kouluttautunut FootBic® menetelmään. Mimmille on tärkeää opettaa ihmisille taitoja, jotka hyödyttävät myös liikuntasalin ulkopuolella ja tekevät arjesta nautittavampaa sekä liikumisesta turvallisempaa. Mimmi osaa luoda tunneilleen ilmapiirin, jossa jokainen voi tehdä liikettä oman kehonsa ehdoilla ja jossa on turvallista kysyä ja kyseenalaistaa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!