Footbic®
– jalkaterän jumpasta koko keholle ryhtiä

Oletko pohtinut jalkaterän lihaksiston yhteyttä mahdollisiin lonkka-, polvi- tai hartiavaivoihisi? Onko sinulla mahdollisesti tarve tukipohjallisille tai kärsitkö vaivasenluusta tai plantaarifasciitista?

Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan ”luomukeinoa” näiden ongelmien avuksi tai ennaltaehkäisyyn. Footbic ® on metodi, jonka avulla jumppaat jalkateräsi kuntoon ja sitä kautta tasapainotat koko kehoasi.

Ilmoittaudu mukaan ja vapauta varpaasi!

Footbic® on tehokas, kahdella pehmeällä pallolla tehtävä jalkaterien kuntoutusohjelma.  Footbic®  -harjoitteilla pyritään vaikuttamaan jalkaterän tukilihaksiin sekä myös keskivartalon lihaksiin. Erityisesti varpaiden pienet lihakset kehittyvät harjoittelussa. Tavoitteena on saada jalkaterä niin vahvaksi, että se kannattelee koko vartaloa. Jalkaterän lihaksia on verrattu talon perustuksiin: jos talon perustukset eivät ole kunnossa, on talo vaarassa romahtaa.

Footbic®  kuntoutuksessa on noin kolmenkymmentä erilaista harjoitetta ja harjoitteita voidaan kohdentaa myös tiettyihin vaivoihin tai kiputiloihin. Tällä menetelmällä pystyt myös ennaltahkäisemään mm. urheiluvammoja, akillesjänteen virheasentoja.

Kurssi sopii sinulle, jos haluat ennaltaehkäistä tai kuntouttaa jalkateränvirheasennosta aiheutuvia ongelmia. Menetelmä soveltuu hyvin myös tukimuodoksi eri urheilijoiden päivittäisen harjoitteluun.

Palautetta aikaisemmalta kurssilta

”Opettajan tyyli oli mukavan jutusteleva ja kysymyksiin vastaava, loi tunnille rennon fiiliksen, mutta ei unohtanut myös opettaa.”

”Innostava ohjaaja, uutta asiaa ja hyödyllistä myös”

”Kurssi oli juuri sellainen kuin odotin, kerrottiin hyvin mistä hommassa on kyse ja miten palloja käytetään.”

”Sain uusia välineitä ja ajatuksia siitä, miksi jumpata jalkoja ja mihin se vaikuttaa. Huomasin, että jalassa on uinuvia lihaksia ja hermotuksia, joita pitää työstää, jotta saa aikaan toivotut liikkeet.”

”Opin tekemään itsenäisesti harjoitteet ja ymmärrän nyt paremmin jalkaterien toimintaa ja niiden merkityksen koko kehon toiminnalle.”

Footbic workshop

60
 • Lauantai 20.3.2021
 • klo 13:00-14:30
 • Ohjaaja: Mimmi Koukkari
 • Lime -sali (Timpurinkuja)

Footbic workshop LIVE STREAM

55
 • Lauantai 20.3.2021
 • klo 13:00-14:30
 • Ohjaaja: Mimmi Koukkari
 • Lime -sali (Timpurinkuja)

Kurssin hinta sisältää 2 kpl harjoittelupalloja sekä kirjallisen ohjeen (arvo noin 40€ verkosta tilattuna), jotka kaikki osallistujat saavat itselleen. LiveStreamiin osallistuvien kanssa sovitaan pallojen haku/toimitus.

Onko sinulla jo pallot? Voit ilmoittautua silti mukaan. Ilmoittaudu normaalisti linkistä ja valitse maksutavaksi muu ennakkoon sovittu maksutapa ja kirjoita lisätietoihin tieto, että et tarvitse palloja. Lähetämme sinulle kurssista laskun. Tällöin kurssin hinta on paikan päällä 40€ ja LiveStreamina 35€.

Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Tervetuloa workshopiin!

Lämpimästi tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan Footbic workshopiin. Workshop pidetään Luhtavillan Lime -salissa Timpurinkuja 3, noin 400 m päässä Leppävaaran juna-asemalta.

Ota mukaan kurssille

 • Joustavat vaatteet, pitkähihainen paita
 • kenkiä ei tarvita
 • Iso pyyhe lainamaton suojaksi TAI oma jumppamatto

Liikutaan yhdessä terveinä

Olemme mukauttaneet toimintaamme ja tehneet selkeät ohjeistukset siitä, miten pystymme liikkumaan yhdessä terveinä ja turvavälit huomioiden. Luethan huolella ohjeistuksemme mm. kasvomaskien käyttöön, käsienpesuun ja turvaväleihin liittyen: https://luhtavilla.fi/liikutaan-yhdessa-terveina/

Jos sairastut, etkä pääsekän paikan päälle, saat jokatapauksessa zoom-tallenteen workshopista. Tallenne on katsottavissa kolmen päivän ajan.

FysioLuhtavilla

Joko olet tutustunut FysioLuhtavillan palveluihin? Meiltä saat apua niin istumatyöläisen hartiavaivoihin, himotreenaajan kremppoihin kuin ennaltaehkäisevästi terveen ja liikkuvan kehon ylläpitämiseen! Lue lisää: www.fysioluhtavilla.fi

Tervetuloa workshopiin!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan Footbic workshopiin.  Tunti lähetetään Zoom-alustan kautta.

Osallistuaksesi tunneille sinun tarvitsee vain ladata ilmainen Zoom-sovellus mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi. Saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset seuraamaan LiveStreamia.

LIVESTREAM -workshop tallennetaan ja se on nähtävissä kolmem päivän ajan. Voit halutessasi siis kerrata vielä oppimaasi.

Mitä tarvitset tunnille:

 • Joustavat vaatteet, pitkähihainen paita
 • Kenkiä et tarvitse
 • Footbic -pallot voit hakea Liikuntastudio Luhtavillasta sen aukioloaikoina. Oleme yhteydessä kun pallot on haettavissa. Jos olet toiselta paikkakunnalta, olethan yhtyedessä, niin sovitaan tarkemmin asiasta.

FysioLuhtavilla

Joko olet tutustunut FysioLuhtavillan palveluihin? Toimimme Lumme-salissa osoitteessa Muurarinkuja 1 Leppävaarassa Espoossa. Lue lisää palveluistamme: www.fysioluhtavilla.fi

Ohjaaja: Mimmi Koukkari

Mimmi on opettanut pilatesta työkseen vuodesta 2010. Hän on opiskellut myös SlowYoga- sekä Mindful Restorative Yoga -ohjaajaksi. Mimmi on kouluttautunut myös FootBic® menetelmään. Mimmille on tärkeää opettaa ihmisille taitoja, jotka hyödyttävät myös liikuntasalin ulkopuolella ja tekevät arjesta nautittavampaa sekä liikumisesta turvallisempaa. Mimmi osaa luoda tunneilleen ilmapiirin, jossa jokainen voi tehdä liikettä oman kehonsa ehdoilla ja jossa on turvallista kysyä ja kyseenalaistaa.