DanceVibes

DanceVibes on koreografinen tanssitunti, jonka aikana hymy on herkässä ja hiki on taattu! DanceVibes -tunnilla yhdistellään erilaisia tanssityylejä näyttäväksi koreografiaksi ja fiilistellään musiikkiin pysyen koko ajan liikkeessä.

Tunnin painotus on katutanssien eri alalajeissa ja tällä tunnilla pääsetkin tutustumaan mm. jamaicalaisen letkeään dancehalliin, naisellisuutta korostavaan twerkkiin, urbaaninpiin afrotanssin lajeihin ja moniin muihin rennon iloisiin tanssityyleihin!

Opit koreografian huomaamattasi!

Alkulämmittelyssä valmistellaan keho mm. isolaatioilla ja rangan liikkeillä tanssia varten sekä harjoitellaan liikkeitä ja askeleita, joista yhdistellään koreografia tunnin aikana. Tunnilla harjoitellaan hieman tekniikkaa, mutta pääpaino on iloisessa ja hikisen hauskassa tanssissa.

Koreografia harjoitellaan pala palalta ja koko tunnin ajan pysytään liikkeessä. Toiston kautta oppiminen tapahtuu kuin itsestään! Ja kyllä – tämä tunti sopii kaikille etkä tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. 

Ohjaaja: Aino Ryynänen

Aino on kuplivan energinen tanssin- ja liikunnanohjaaja, jonka oma tausta on vahvasti tanssin ja kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa.

Ainon tunneilla tanssitaan hymy huulilla ja hiki otsalla. Aino luo kannustavalla ja positiivisella ohjaustyylillään tunnille rennon tunnelman, jolloin sinun on helppo oppia uutta, saaada tehokas treeni ja samalla tanssia sydämesi kyllyydestä!

Aino on peruskoulutukseltaan liikuntaneuvoja ja nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä töitä liikunnan parissa jo useita vuosia.