Dance like Shakira!
-vatsatanssin workshop

Tervetuloa karkoittamaan kaamosta ja tanssimaan kuin Shakira vatsatanssin workshoppiin! Tällä kurssilla opetellaan lajin perusliikkeitä ja koostetaan niistä hauska koreografia Shakiran ”Ojos asi”-kappaleeseen.

Dance like Shakira! -vatsatanssin workshop
Lauantaina 16.11.2019 klo 13:15-15:00

Kesto: 1h 45min
Hinta: 40 €
Opettaja: Marinka Nyqvist
Paikka: Lime-sali (Timpurinkuja 3)

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Tällä kurssilla opetellaan lajin perusliikkeitä ja koostetaan niistä hauska koreografia Shakiran ”Ojos asi”-kappaleeseen. Pääset opettelemaan/kertaamaan lajin perusjuttuja, mutta tärkeintä on kuitenkin tanssin ilo. Kurssille voi osallistua niin ensikertalaiset kuin lajia harrastaneet. Voit halutessasi antaa vastaiskun kaamokselle myös pukeutumalla värikkäästi! Jos intoa riittää, voidaan kuvata kurssin lopuksi videotallenne halukkaiden kanssa.

Opettaja: Marinka Nyqvist

Marinka ohjasi Luhtavissa vatsatanssin kursseja ennen muuttoaan ulkomaille. Nyt pitkästä aikaa pääset taas verestämään tanssimuistoja Marinkan kanssa!

Marinkan päälaji, itämainen tanssi, koukutti Marinkan heti ensimmäisestä tunnista lähtien, kun hän vuonna 1997 aloitti lajin harrastamisen. Marinka on suorittanut Seitsemän hunnun itämaisen tanssin opettajakoulutuksen sekä ammattiopettajan pätevyyden ja käy jatkuvasti niin kotimaisten- kuin ulkomaisten opettajien opissa.

Marinkaa on kiitelty hänen innostavista ja monipuolisista koreografioistaan. Kiitosta on tullut myös Marinkan kyvystä selittää aluksi vaikealtakin tuntuvat liikkeet selkeästi. Vaikka Marinka on teknisesti tarkka opettaja, hän pitää ehdottomasti tärkeimpänä asiana tanssin iloa. Marinka on innostava ja kannustava sekä iloinen opettaja, joka tanssii, opettaa ja esiintyy täydestä sydämestään.

Ilmoittaudu mukaan täältä!