boocamp

Bootcamp
– uutta potkua harjoitteluun!

Haluatko parantaa lihaskuntoa, polttaa rasvaa ja monipuolistaa treenejäsi? Tämä kurssi on sinulle, joka kaipaat uutta potkua harjoitteluun ja järkevyyttä treeneihin!

Haastamme kehoa monipuolisesti kovilla syketreeneillä unohtamatta huolellisempia tekniikkatreenejä. Tavoitteenamme on kokonaisvaltaisen terve ja energinen keho sekä mieli. Sitä ei saavuteta rääkillä ja pakottamisella vaan opettelemalla kuuntelemaan omaa kehoa ja kuormittamalla sitä eri tavoilla.

 

Monipuolista treeniä

Bootcamp ei ole vain yhdentyyppistä harjoittelua. Treenit ovat monipuolisia ja keskittyvät lihasvoimaharjoittelun kautta kehittämään myös kestävyyttä ja aerobista kuntoa. Monipuoliset, kehoa eri tavoilla haastavat liikkeet kehittävät samalla myös kehonhallintaa, koordinaatiota sekä liikkuvuutta. Kaikkia treenejä ei tehdä hikihatussa ja verenmaku suussa, sillä useimmiten kehomme kaipaa juuri päinvastaista.

 

Kenelle?

Bootcamp -kurssi sopii sinulle, joka haluat löytää säännöllisen liikkumisen arkeesi, paremman lihaskunnon, voimakkaamman kehon, kestävyyttä, liikkuvuutta, vähentää kehon kiputiloja ja saada energisemmän olon.

Kurssi sopii kaikille peruskuntoilijoille. Pärjäät kurssilla mukana, jos sinulla on jonkinlainen peruskunto ja uskallat haastaa itseäsi. Kurssille otetaan 8-12 osallistujaa. Loput tuntien paikoista jätetään vapaasti varattaviksi viikko kerrallaan, jotta myös muilla tunneilla kävijät pääsevät osallistumaan tunneille.

 

Milloin?

Saimme paljon positiivista palautetta siitä, että Bootcamp on järjestetty edellisillä kausilla kurssimuotoisena. Senpä vuoksi järjestämme Bootcamp-tunnit osittain kurssina. Jos päätät ilmoittautua kurssille, voit korvata poissaoloja muilla tunneilla yhteensä kolme.

Voit siis valita haluatko sitoutua koko kaudeksi ja sillä tavalla tsempata itseäsi käymään tunneilla joka viikko. Tai voit käydä tunneilla kertamaksulla tai sarjakorteilla, jolloin jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen WODconnectin kautta.

 

Bootcamp -kurssi
Maanantaisin klo 19:00-20:00
21.8.-11.12.2017 (17 x 55min)
Hinta: 187 €

 

Ohjaajat

Kurssilla on kaksi vetäjää, jotka tsemppaavat sinut erinomaisiin suorituksiin.

korayKoray Kuran on karismaattinen tsemppari ja saa sinut jaksamaan läpi kovankin treenin. Korayn tunneilla syke nousee korkealle voimaharjoittelun lomassa. Tunneille otetaan vaikutteita kamppailulajeista ja hyödynnetään erilaisia combat- ja nyrkkeilyliikesarjoja. Aerobisen osuuden lisäksi keskitytään lihaskuntoharjoituksiin, joissa voimistetaan lihaksia kahvakuulan avulla ja oman kehon painoa hyväksi käyttäen.

 

Jaakko Kuusisto on supliikki ja suorasanainen ohjaaja, joka vetää monipuolisia kehonpainotreenejä. Jaakko lähestyy liikuntaa luonnollisuuden ja ihmisen alkuperäisten liikemallien näkökulmasta.

”Näkökulmiani ovat luonnollisuus ja alkuperäisyys. Myös suorituskyky on mielestäni merkittävä osa terveyttä. Pidän taitolajeista. Kamppailu-urheilu ja esteettiset lajit kuten voimistelu kiehtovat ja otankin niistä vaikutteita myös voimaharjoitteluun.”

Jos ei nyt, niin koska sitten?

Jos olet huomannut, että treenit junnaavat paikoillaan tai niihin ei tule lähdettyä, kehossa on liikkumattomuuden tai yksipuolisen kuormituksen aiheuttamia kipuja tai energiatasosi kaipaavat nostetta, saat tältä kurssilta kokonaisvaltaista kehitystä ja hyvin voivan kehon sekä virkeän mielen.

Tartu tuumasta toimeen ja ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää!

 

Ilmoittaudu mukaan täältä!