booiaka_logo

Booiaka on iloinen ja energinen fitnesstanssitunti. Booiaka® on koreografinen tanssitunti, jossa noudatetaan ainutlaatuista opettamistekniikkaa. Kuka tahansa osaa tanssia!

Toiston kautta opit huomaamattasi

Booiaka® -metodi hyödyntää toistoa ja tanssiliikkeitä lähdetään kehittämään helposti opittavalla progressiivisesti etenevällä tavalla. Uudet liikkeet opetellaan vaihe vaiheelta ja toistetaan useampaan kertaan. Näin pääset nauttimaan tanssimisesta oppiminen tapahtuu helposti aivan huomaamatta. Booaika-tunnilla ei tarvitse turhautua koreografian muistamisesta ja se tarjoaa siten hauskan ja tehokkaan tavan harjoitella.

Tehokas ja hauska treeni

Booiaka -tunnilla harjoitellaan yhtenäistä koreografiaa, mutta se ei silti ole keskittynyt askelten harjoitteluun teknisesti. Syke ja fiilis pidetään koko tunnin ajan korkealla, jotta tunnista saadaan kaikki teho irti. Musiikkia ei pysäytetä kesken tunnin vaan pysymme koko ajan liikkeessä.

Booiaka -tunti perustuu pitkälti liikkeeiltään hiphopiin. Musiikissa ja liikkeissä on vaikutteita eri tyyleistä kuten jamaican, old school, reggaeton, brazilian, latin, jne.

Mukaan tarvitset:

– Kengät (ei liian karkeaa kuviota pohjassa)
– Rennot vaatteet
– Hikipyyhe
– Juomapullo