Bollywood -workshop

Tule mukaan kahden tunnin mittaiseen Bollywood workshoppiin tutustumaan hauskaan ja näyttävään intialaiseen elokuvamaailman tanssiin! Opettajana innostava Mikaela!

Aikaisemmin mukana olleille on myös tarjolla rutosti uutta – uusia muuveja ja erilainen, hauska biletyskoreografia!

Bollywood -workshop
La 28.3.2020 klo 13:15-15:15

Kesto: 2h
Hinta: 40 €
Ohjaaja: Mikaela Jokinen
Paikka:Lime -sali (Timpurinkuja 3)

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Heittäydy tanssimatkalle Intiaan!

Bollywood -musiikki on mukaansatempaavaa, mahtipontista ja ilmaisurikasta. Lajissa yhdistyvät erilaiset elementit kansantansseista, klassisista intialaisista tansseista sekä tämän päivän suosikkitanssilajien liikkeistä. Hauskaa! Ohjaajamme Mikaela on viettänyt vuoden Intiassa tanssien, joten tanssin ja tunnelman lisäksi luvassa myös tarinoita paikallisesta kulttuurista.

Workshopissa tutustumme Intian tanssimausteisiin teorian ja käytännön avulla ja teemme pienen ja hauskan koreografianpätkän. Kurssi sopii vasta-alkajille ja muita tanssilajeja harrastavalle. Kaikki ovat tervetulleita!

Palautetta edellisistä workshopeista:

”Kaikki oli parasta. Oli mukavaa kuulla vähän Intian eri tansseista ja kuinka paljon erilaisia tansseja on. Opettaja oli ihanan innostunut ja innostava ja tiesi aiheesta tosi paljon. Tanssi oli kivaa vaikka aluksi tuntuikin haastavalta. Olisi kiva jos tätä tulisi lisää, osallistuisin varmasti.”

”Ihana, aurinkoinen opettaja ja kiva koreografia, hyvä musiikki ja paljon infoa Intiasta ja sen kulttuurista ja tansseista.”

”Oli hauskaa ja opin paljon Intian tanssikulttuurista ja pääsin itsekin kokeilemaan tanssia, jota ole ennen nähnyt vain televisiossa. Koreografian oppiminen oli helpompaa, kun kurssilla ei keskitytty siihen ”millä jalalla lähdetään liikkeelle” tms vaan ajatukset olivat enemmän iloisessa tanssissa.”

”Vetäjän innostuneisuus ja omistautuneisuus oli parasta! Aikamoinen asiantuntija.”

Ohjaaja: Mikaela Jokinen

Mikaela on energinen ja innostava opettaja, jonka mielestä tanssi on kokonainen paketti kulttuuria, musiikkia, liikkumista ja riemua! Hänen päälajinsa ovat itämainen tanssi, intialainen Bollywood, Reggaetón sekä erilaiset latinotanssit.

Mikaela tanssii Oriental Hype -ryhmässä ja on Dance Group Etnican perustaja ja koreografi. Etnica on Suomessa tunnettu etnisten tanssien taitava ryhmä, joka on palkittu useissa kilpailuissa, myös kansainvälisesti. Mikaela on esiintynyt televisiossa ja musiikkivideoilla,muun muassa Pakko Tanssia-ohjelmassa sekä Shavan UMK-kappaleessa. Vuonna 2017 hän toimi Intiassa tanssijana.

Mikaela on päätoiminen tanssinohjaaja ja tapahtumien järjestäjä yli kymmenen vuoden takaa. Hän on myös jokavuotisen Spectacular India! -konseptin takana.

Ilmoittaudu mukaan täältä!