Bollywood -workshop

Tule mukaan kahden tunnin mittaiseen Bollywood workshoppiin tutustumaan hauskaan ja näyttävään intialaiseen elokuvamaailman tanssiin!

Milloin?

La 14.4.2018 klo 13:15-15:15

Hinta: 30 €
Ohjaaja: Mikaela Jokinen

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Heittäydy tanssimatkalle Intiaan!

Bollywood -musiikki on mukaansatempaavaa, mahtipontista ja ilmaisurikasta. Lajissa yhdistyvät erilaiset elementit kansantansseista, klassisista intialaisista tansseista sekä tämän päivän suosikkitanssilajien liikkeistä. Hauskaa! Ohjaajamme Mikaela on vasta palannut vuoden mittaiselta reissultaan Intiasta, joten tanssin ja tunnelman lisäksi luvassa myös tarinoita.

Workshopissa tutustumme Intian tanssimausteisiin teorian ja käytännön avulla ja teemme pienen ja hauskan koreografianpätkän. Kurssi sopii vasta-alkajille ja muita tanssilajeja harrastavalle. Kaikki ovat tervetulleita!

Ohjaaja: Mikaela Jokinen

Mikaela on energinen ja innostava opettaja, jonka mielestä tanssi on kokonainen paketti kulttuuria, musiikkia, liikkumista ja riemua! Hänen päälajinsa ovat itämainen tanssi, intialainen Bollywood, Reggaetón sekä erilaiset latinotanssit.

Mikaela tanssii Oriental Hype -ryhmässä ja on Dance Group Etnican perustaja ja koreografi. Etnica on Suomessa tunnettu etnisten tanssien taitava ryhmä, joka on palkittu useissa kilpailuissa, myös kansainvälisesti. Mikaela on esiintynyt televisiossa ja musiikkivideoilla,muun muassa Pakko Tanssia-ohjelmassa sekä Shavan UMK-kappaleessa. Vuonna 2017 hän toimi Intiassa tanssijana.

Mikaela on päätoiminen tanssinohjaaja ja tapahtumien järjestäjä yli kymmenen vuoden takaa. Hän on myös jokavuotisen Spectacular India! -konseptin takana.

Ilmoittaudu mukaan täältä!