Bellywood -kesäkurssi

Tule mukaan innostavalle, kaksi tanssilajia yhdistävälle, Bellywood -kesäkurssille. Hauska sekoitus itämaista tanssia ja Bollywoodin rytmejä. Anna lanteiden viedä!

Bellywood - kesäkurssi

70
  • 21.5.-18.6.2018, 5 x 55min
  • Maanantaisin klo 20:00-21:00
  • Opettaja: Mikaela Jokinen

Bellywood = Bellydance + Bollywood

Tiedossa hauska kesäkurssi, jossa itämaisen tanssin tyypilliset lanneliikkeet yhdistyvät menevään intialaiseen Bollywood kappaleeseen.

Olet sitten vasta-aloittelija tai kokenut, tule mukaan kokeilemaan molempien lajien fuusiota hauskassa koreografiassa! Kurssi sopii kaikille ja pääosassa on tanssin ilo!

Ohjaaja: Mikaela Jokinen

Mikaela on energinen ja innostava opettaja, jonka mielestä tanssi on kokonainen paketti kulttuuria, musiikkia, liikkumista ja riemua! Hänen päälajinsa ovat itämainen tanssi, intialainen Bollywood, Reggaetón sekä erilaiset latinotanssit.

Mikaela tanssii Oriental Hype -ryhmässä ja on Dance Group Etnican perustaja ja koreografi. Etnica on Suomessa tunnettu etnisten tanssien taitava ryhmä, joka on palkittu useissa kilpailuissa, myös kansainvälisesti. Mikaela on esiintynyt televisiossa ja musiikkivideoilla,muun muassa Pakko Tanssia-ohjelmassa sekä Shavan UMK-kappaleessa. Vuonna 2017 hän toimi Intiassa tanssijana.

Mikaela on päätoiminen tanssinohjaaja ja tapahtumien järjestäjä yli kymmenen vuoden takaa. Hän on myös jokavuotisen Spectacular India! -konseptin takana.

Ilmoittaudu mukaan täältä!