Balletone® -workshop

Tervetuloa löytämään sisäinen ballerinasi! Tässä workshopissa tunnet olosi samaan aikaan vahvaksi, siroksi ja elegantiksi!

Workshop tarjoaa erinomaisen treenin, joka parantaa ryhtiä, lisää liikkuvuutta ja vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Harjoitteet pohjautuvat klassisen baletin tekniikoihin ja perusteisiin ja muokkaavat tehokkaasti vartaloa.

Milloin?

La 26.5.2018 klo 14:00-16:00

Hinta: 30 €
Ohjaaja: Niina Harju

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Baletin parhaat puolet – etkä tarvitse tanssitaustaa!

Balletone on moderni tanssillinen tunti, johon on otettu ideoita muun muassa baletista ja pilateksesta. Tunnit perustuvat tehokkaisiin liikkeisiin, jotka lisäävät kestävyyttä, notkeutta ja voimaa. Balletone parantaa kehon tasapainoa, ryhtiä ja opettaa löytämään sekä käyttämään kehon syviä lihaksia.

Balletone yhdistää liikkeet toisiinsa ilman erillisiä taukoja ja oman vartalon paino toimii liikkeissä vastuksena. Samalla pystytään keskittymään vartalon hallintaan sekä mielen ja kehon hyvinvointiin. Balletone on ainutlaatuinen yhdistelmä tanssi-, voima-, liikkuvuus- ja koordinaatioharjoittelua.

Tämä workshop tarjoaa erinomaisen treenin, joka parantaa ryhtiä, lisää liikkuvuutta ja vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Workshopissa tehdään lajinomaisia harjoitteita sekä yhdistellään liikkeitä koreografiaksi. Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta!

Ohjaaja: Niina Harju

Niina on liikunnan- ja tanssinopettaja, joka liikunnanohjaajaksi opiskelun jälkeen on toiminut toistakymmentä vuotta ryhmäliikuntaohjaajana sekä kouluttajana. Tanssi on Niinalle intohimo ja lopetettuaan kilpatanssiuran, Niina onkin tanssinut showtanssityhmä High Heelsien riveissä yli 20 vuoden ajan.

”Tavoitteenani on, että tunneilla kävijät saavat jotain muutakin kuin hyvän treenin ja hien – elämyksiä ja onnistumisia. Olen kannustava ja rohkaisen asiakkaita kokeilemaan uutta, rikkomaan omia rajoja ja antamaan itsestään parasta. Pyrin luomaan tunneille monenlaista tunnelmaa ja tunnetta. Huomioin kaikki, myös eritasoiset tunneilla olijat – ohjaan selkeästi, jotta kaikki pysyvät mukana mutta saavat sopivasti haasteita.Tunneillani yhdistyy liikunnan, oppimisen ja opettamisen ilo.”

Ilmoittaudu mukaan täältä!