BabyPower

Kesällä 2021 BabyPower sisältyy LIVESTREAM Baby -kesäkurssiin

Lue lisää ja ilmoittaudu  tästä.

BabyPower on äidin ja alle vuoden ikäisen lapsen treeni, jossa äidin kunto kohoaa vauvan kanssa yhdessä liikkuessa.

BabyPower -tunti sopii sinulle, joka kaipaat treeniin tehoa. Tunnilla kohotetaan kuntoa harjoituksilla, jotka ovat samaan aikaan tehokkaita ja palautumisen kannalta turvallisia.

BabyPower auttaa palautumaan raskaudesta

BabyPower tarjoaa äidille mahdollisuuden palautua raskaudesta liikkuen omaa kehoa kuunnellen ja hiljalleen tehoja lisäten. Pääosa liikkumisesta on suunnattu äideille: vahvistamme kehoa kokonaisvaltaisesti ja kiinnitämme myös huomiota lantionpohjan sekä keskivartalon lihaksiin. Vauva on luontevasti mukana liikkeissä jumppakaverina. Vuorovaikutus ja kontakti vauvan kanssa kulkee mukana läpi koko tunnin. Yhdessä vauvan kanssa liikkuminen vahvistaa äidin ja vauvan keskinäistä tunnesidettä.

Lisää poweria kehoon

BabyPower -treeni koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta sekä liikkuvuusosiosta. Tunnin alussa lämmitellään yhdessä vauvan kanssa musiikin mukana liikkuen, jolloin keho valmistautuu varsinaiseen treeniin ja saadaan hiki pintaan. Lämmittelyn jälkeen seuraa lihaskunto-osio, jossa vahvistamme kehoa monipuolisesti ja teemme liikkeet joko vauvan kanssa tai esim. jumppakuminauhoja ja käsipainoja hyödyntäen. Lopun liikkuvuusosiossa teemme muutaman täsmäliikkeen, jolla avaamme ja rentoutamme mm. rintarankaa ja selkää.

Ohjaaja neuvoo turvalliset tekniikat liikkeiden suorittamiseen. Jokaiselle löydetään omaan palautumisen vaiheeseen soveltuva harjoite. Treeni kohdistuu isoihin lihasryhmiin kuten reisiin, pakaroihin, keskivartaloon ja niska-hartiaseutuun. Kiinnitämme liikkeitä suorittaessa huomiota erityisesti lantionpohjan lihaksiin ja keskivartalon syvään tukeen.

Kevätkausi 2021

Kevätkauden Baby-kurssit jakautuvat useaan samantasoiseen jaksoon. Ensikertalaiset ovat tervetulleita jokaiselle jaksolle. Voit siis ilmoittautua mille tahansa jaksolle, vaikka et olisi ollut mukana aiemmin. Jokaisella kurssilla on eri ohjelma, joten aikaisemmin mukana olleillekin on uutta luvassa.

BabyPower 2.jakso

90
 • 4.3.-8.4.2021
 • 6 x 45min
 • Torstaisin klo 10:30-11:15
 • Lime-sali (Timpurinkuja)
 • Ohjaaja: Anne Luhtala

BabyPower 3.jakso

75
 • 15.4.-20.5.2021
 • 5 x 45min
 • Torstaisin klo 10:30-11:15
 • Lime-sali (Timpurinkuja)
 • Ohjaaja: Anne Luhtala

Tervetuloa kurssille!

Kurssi pidetään Luhtavillan Lime-salissa Timpurinkuja 3, noin 500 m päässä Leppävaaran juna-asemalta. Ovet avataan 15 min ennen tunnin alkua. Vaunut mahtuvat hyvin sisätiloihin.

Ota mukaan kurssille

 • Joustavat vaatteet ja sisäliikuntakengät.
 • Juomapullo, täytä mielellään se jo kotona.
 • Iso pyyhe lainamaton suojaksi TAI oma jumppamatto.
 • Vauvalle makoiluviltti sekä leluja viihdykkeeksi

Tuntia ei pidetä loma- ja pyhäpäivinä

 • Helatorstai 13.5. (jakso 3.)

Liikutaan yhdessä terveinä

Olemme mukauttaneet toimintaamme ja tehneet selkeät ohjeistukset siitä, miten pystymme liikkumaan yhdessä terveinä ja turvavälit huomioiden. Luethan huolella ohjeistuksemme mm. kasvomaskien käyttöön, käsienpesuun ja turvaväleihin liittyen: https://luhtavilla.fi/liikutaan-yhdessa-terveina/ 

Korvaustunti

Joskus voi käydä niin, ettet pääsekään tunnille. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa meille. Jos sinulla jäi jokin kurssikerta välistä, voit korvata yhden poissaolon aikuisten avoimilla viikkotunneilla. Korvauskerta on käytettävä viimeistään kuukausi kurssin päättymisestä. 

 • Rekisteröidy varauskalenteriin: www.luhtavilla.fi/varauskalenteri  
 • Ilmoittaudu paikan päällä pidettävälle tunnille ja valitse maksutavaksi “Pay later”. Voit myös käyttää korvauskerran online-tuntiin, jolloin “Pay later” vaihtoehtoa ei ole – laita silloin meille sähköpostia, mille tunnille haluat osallistua niin lisäämme sinut manuaalisesti. 
 • Tullessasi tunnille, kerro vastaanottoon, miltä kurssilta olet tulossa korvaamaan poissaoloa. Muista tarvittaessa perua varauksesi viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. 

Hyödynnä ALENNUKSET FysioLuhtavillaan

Joko olet tutustunut FysioLuhtavillan palveluihin? Olemme erikoistuneet äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan ja toimimme Lumme-salin kanssa samoissa tiloissa. Saat kurssin alkaessa sähköpostiisi alennuskoodin FysioLuhtavillan palveluihin. Lue lisää palveluistamme: www.fysioluhtavilla.fi

 Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Kurssin osallistujamäärä

Ryhmän enimmäisosallistujamäärä on 10, jolloin salissa säilyvät lähes 2m turvaetäisyydet muihin osallistujiin. Ryhmät pidetään pieninä, joten kannattaa ilmoittautua mukaan ajoissa. Jos koronatilanne helpottuu jossain vaiheessa, saatetaan jonosta pystyä ottamaan pari osallistujaa lisää mukaan kurssille.

Mahdollisuus korvata poissaolo

Lyhytkursseilla on mahdollista korvata yksi poissaolo liikuntastudion avoimilla viikkotunneilla kuluvan kauden aikana. Jos ilmoittaudut useammalle kurssille, saat korvata yhden poissaolon / kurssi.

Mikäli esimerkiksi koronapandemian vuoksi toiminta paikan päällä estyy, siirrämme opetuksen verkon välityksellä tapahtuvaksi. Annamme lisäohjeistusta, jos tilanne tulisi ajankohtaiseksi.

Ohjaaja: Anne Luhtala

Annella on monipuolinen ja pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjauksesta sekä laajasti perehtymistä synnytyksen jälkeiseen palautumiseen. Treenissä on Annen mielestä tärkeää löytää itselle sopivan tasoinen harjoite, jotta harjoittelu on mielekästä. Mielekäs liikunta motivoi!