Aroma Bliss Yoga

Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi rentouttavalle Aroma Bliss Yoga -tunnille! Sukella eteeristen öljyjen lempeisiin tuoksuihin ja lempeän joogaan rauhoittaviin asanoihin!

Milloin?

La 24.2.2018 klo 13:30-15:30

Kurssin hinta: 35 €
Ohjaaja: Heidi Sinisalo

Hintaan sisältyy tunnilla käytettävät öljyt sekä pieni öljynäytepussukka kotiin vietäväksi.

Kurssille otetaan 8-15 osallistujaa.
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Hemmottele aisteja

Luvassa on parituntinen joogahetki, joka pitää sisällään lempeää flow joogaa kera eteeristen öljyjen. Lempeä, kehoa avaava, flow jooga on kaikile sopivaa ja koostuu pitkälti lattiatasossa tehtävistä rauhallisista kehoa ja mieltä rauhoittavista asennoista sekä lyhyestä seisoen tehtävästä asanasarjasta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, vaan olet tervetullut tunnille juuri sellaisena kuin olet.

Tunnilla hyödynnämme doTERRAn puhtaita eteerisiä öljyjä tehostamaan kehon rentoutumista sekä tasapainottamaan mieltä. Eteerisillä öljyillä on erilaisia vaikutuksia kehoomme, osa rauhoittaa, osa tasapainotaa, osa liikuttaa energiaa ja vapauttaa jännitystä. Harjoituksen voi halutessaan tehdä myös ilman öljyjen käyttämistä.

Ohjaaja: Heidi Sinisalo

Heidi on Villa Mandalasta valmistunut joogaopettaja (RYT500 ja Yin Yoga) sekä pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja Vihdin Otalammelta. Joogan lisäksi Heidi ohjaa viikottain mm. Piloxing-, Zumba- ja Kahvakuulatunteja. Heidin ohjaustyyli on rauhallinen, selkeä ja innostava. Heidin tunneilla jokainen otetaan huomioon yksilönä ja näin ollen sinun on mahdollisuus nauttia liikunnan ilosta juuri sinulle sopivalla tavalla. Tärkeää on harjoitella rauhallisesti omaa kehoa kunnioittaen ja kuunnellen kuitenkin sitä sopivasti motivoiden kohti omia tavoitteita.

Ilmoittaudu mukaan täältä!