Afrotanssin workshop

Tervetuloa tanssimaan afrotanssin rytmeihin!

Afro on ilmaisurikas ja rytmeillään valloittava tanssilaji. Afro parantaa kehon liikkuvuutta, rytmitajua ja kohentaa kuntoa. Tanssi iloa elämääsi -­ afrotanssitunnilla on ilman ennakkotaitojakin hauskaa!

Milloin?

Afrotanssin workshop
Lauantaina 20.10.2018 klo 12:15-14:15 (2h)
Hinta: 36€
Ohjaaja: Minna Määttä

Paikka: Lime -sali (Timpurinkuja 3)

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Mitä kurssi sisältää?

Tavoiteena on saada tuntumaa länsiafrikkalaisen kulttuuritradition pohjalta kehittyneen  tanssitaide-­ sekä kuntoilumuodon liikekieleen ja rytmiikkaan. Tunti sopii aloittelijoille tai lajia aiemmin harrastaneille, jokainen voi tehdä oman kuntonsa mukaisesti.

Tunnin rakenne

  • Kokonaisvaltainen alkulämmittely, jossa on runsaasti selkärangan liikeharjoituksia sekä afron perusaskeleita ja -­tekniikkaa
  • Kehoa ja mieltä energisoiva tanssiosuus, jossa rakennetaan koreografiaa. Perusliikkeisiin lisätään askelsarjoja, etsitään liikkeisiin koko kehon ilmaisua ja edetään vauhdikkaaseen tanssikoreografiaan. Workshopissa on eri koreografia kuin viime keväänä pidetyssä, joten tervetuloa mukaan viimeksi mukana tanssineet.
  • Lopussa palauttava kehonlinjaus-­ ja kehonhuoltohetki

Tarkoitus on tanssia paljain jaloin, joustavissa ja hengittävissä liikuntavaatteissa. Varaa mukaan juomapullo.

Kokemuksia kevään workshopista

”Äärettömän hyvä vetäjä, ehdottomasti uudestaan!”

”Toivottavasti Minnan afrokurssi järjestetään uudelleen!”

”Loistava ohjaaja, rento ja iloinen meininki, liikkeet joiden haastavuutta sai itse säädellä oman taitotason mukaan, ihanat rytmit ja se että aluksi lämmiteltiin ja lopuksi venyteltiin KUNNOLLA.Tämä oli täydellinen paketti.”

Ohjaaja: Minna Määttä

Minna on erittäin kokenut ja pidetty tanssinopettaja, pilatesohjaaja ja -kouluttaja. Minna on perehtynyt laaja-alaisesti erityisesti länsi-afrikkalaiseen tanssitaiteeseen, ja on Suomen Pilates Yhdistyksen hyväksymä ohjaaja. Minnan energisillä tunneilla ohjaus on selkeää ja kannustavaa – kaikki haastetaan rohkeasti irrottelemaan, ja huumori keventää askelta.

Ilmoittaudu mukaan tästä!